Şimdi Ara

sell 80 lvl assas itemli veya itemsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://img444.imageshack.us/img444/4476/sir2de6.jpg
    80 lvl char 1,5m np
    57 lvl ardream char 52k np
    +8 shell set
    +8 dual shard
    re+0
    dual rol+1
    re+2
    pp+3
    elf belt+2
    +0 ss
    +6 fp helmet dd 25
    kekury belt
    +6 fpsword 15
    +6 fp gaunlet axe 25,spear 20
    +4 fp helmet sword defans 15 rare item
    +4 fp pauldron axe defans 15 rare item
    +5 fp pad 20 clup defans rare item
    +7 half plate boot sword 30
    +6 platete armor pauldron arrow defans 25
    +1 reverse(+7)chittin pad axe defans 17,bot spear defans 15,pauldron club defans 20
    3 shield16 dd kalkan
    chittin goblin helmet pauldron bot
    +8 fp set for ardream char

ilgilenenler kaptan006@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan006 -- 14 Ekim 2007; 22:36:23 >

• ismini görmediğim çarı almam
  • ekledikte yoksun
  • buraya yazdığın itemlerle charına istediğin minumum fiyatı söylermisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuktaki_umut

buraya yazdığın itemlerle charına istediğin minumum fiyatı söylermisin ?

2.600
  • itemsiz ne kdr ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SNQWFLAKE

itemsiz ne kdr ?

1250
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    16 yıl önce açıldı
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR SİZE BİŞEY DİYİMİ ADAM AŞIRI UCUZ SATIYOR İTEMLİ VEYA İTEMSİZ GERÇEKTENDE ÇOK UCUZ IKISIDE YA LWL 80 1.5 M NP İTEMLER SÜPER HERŞEY GÜZEL VE ADAM 2.600 İSTİYOR BENCE ÇOK AZ BİZİM ARK 73 LWL ASAS SATTI İTEMLER HEMEN HEMEN AYNI NP 900 K FALAN 3.200 SATTI GOZUMUN ONUNDE ARTIK SİZE KALMIŞ PARAM OLSA KAÇIRMAZDIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sumitcaq

ARKADAŞLAR SİZE BİŞEY DİYİMİ ADAM AŞIRI UCUZ SATIYOR İTEMLİ VEYA İTEMSİZ GERÇEKTENDE ÇOK UCUZ IKISIDE YA LWL 80 1.5 M NP İTEMLER SÜPER HERŞEY GÜZEL VE ADAM 2.600 İSTİYOR BENCE ÇOK AZ BİZİM ARK 73 LWL ASAS SATTI İTEMLER HEMEN HEMEN AYNI NP 900 K FALAN 3.200 SATTI GOZUMUN ONUNDE ARTIK SİZE KALMIŞ PARAM OLSA KAÇIRMAZDIM.

güzel yorum ty

geeeel vatandaş geeeel kaçırma
  • server beramus herhalde
  • upupupupuuppuupp
  • quote:

ARKADAŞLAR SİZE BİŞEY DİYİMİ ADAM AŞIRI UCUZ SATIYOR İTEMLİ VEYA İTEMSİZ GERÇEKTENDE ÇOK UCUZ IKISIDE YA LWL 80 1.5 M NP İTEMLER SÜPER HERŞEY GÜZEL VE ADAM 2.600 İSTİYOR BENCE ÇOK AZ BİZİM ARK 73 LWL ASAS SATTI İTEMLER HEMEN HEMEN AYNI NP 900 K FALAN 3.200 SATTI GOZUMUN ONUNDE ARTIK SİZE KALMIŞ PARAM OLSA KAÇIRMAZDIM.

zuhahaha yüzsüz sen bu foruma geldinmi tekrar utanmadan

nyse arkadaşlar amacım polemik yaratmak deil
    neden böle söyledim onuda açıklayayım bu arkadaş bi topic açmıştı beramusta +8 ib +7 chitin fln wercem diye bedawaya banada çok lazımdı yeni hacklenmiştim verseydi ardream char açacaktım baktım karşılık bekliyo dedim sana lvl 73 çıplak charımı vereyim dieste 500k np wardı werdim gbleri hala wermedi msn eng. siteyede uzun bi süre girmedi nyse bazı insanlar böle ama yinedede böle insanlara küfredipte benim o kdr zorluklarla kazandığım sewaplarımı götürümem.Tek diğeceğim bişey war bu dünya en fazla 100 yıl ama öbür dünya sonsuz sen benim burda en fazla 1 ay canımı sıktın ama öbür dünyada 2 elim yakanda çok canın skılcak çok canın yanacak

• quote:

Orjinalden alıntı: dotaallstars

quote:

zuhahaha yüzsüz sen bu foruma geldinmi tekrar utanmadan

nyse arkadaşlar amacım polemik yaratmak deil
    neden böle söyledim onuda açıklayayım bu arkadaş bi topic açmıştı beramusta +8 ib +7 chitin fln wercem diye bedawaya banada çok lazımdı yeni hacklenmiştim verseydi ardream char açacaktım baktım karşılık bekliyo dedim sana lvl 73 çıplak charımı vereyim dieste 500k np wardı werdim gbleri hala wermedi msn eng. siteyede uzun bi süre girmedi nyse bazı insanlar böle ama yinedede böle insanlara küfredipte benim o kdr zorluklarla kazandığım sewaplarımı götürümem.Tek diğeceğim bişey war bu dünya en fazla 100 yıl ama öbür dünya sonsuz sen benim burda en fazla 1 ay canımı sıktın ama öbür dünyada 2 elim yakanda çok canın skılcak çok canın yanacak

eet oyun için sahtekarlık yapıp kendini akıllı sananlar var 2 nizide tanımıyorum ama bu kadar düşen insan sayısı çok

• beramusta anladım asağıdaki isimlerden acaba adı nedir niye saklıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberKiss

beramusta anladım asağıdaki isimlerden acaba adı nedir niye saklıyosun

msn eklersen sölerim benim yaptığım ufak bir önlem kaptan006@hotmail.com
  • UPUPUPUPUPUUPUP
  • BU ADAN YALANCI SEREFSIZIN TEKIDIR BEDAVAYA VERSE BILE ALISVERIS YAPMAYIN AYRUCA SIZIN KAFANIZ ALIOMU BU FIYATA BU CHAR
  • 4ShoutDown mu???Çünkü 0nunda İtemleri Böle Bişeydi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H3rM3s -- 17 Ekim 2007; 22:47:05 >
  • demek tosunun banı açıldı server beramus
  • quote:

Orjinalden alıntı: -JuDgE-

BU ADAN YALANCI SEREFSIZIN TEKIDIR BEDAVAYA VERSE BILE ALISVERIS YAPMAYIN AYRUCA SIZIN KAFANIZ ALIOMU BU FIYATA BU CHAR

cücük beyinli adam tanıyormusun beni şerefsiz yalancı olduğumu sölüyorsun millete,tanıyorsan yaz bakalım burdan senin kadar şerefsiz çıkacakmıyım beramusta beni bilen bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan006 -- 18 Ekim 2007; 2:00:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.