56 lwl %67 15 gun premıum var name:PaSaQLI ırk:human karı rogue.. np 500 ama az ıtemle cok iyi bi asas olur abys bless uruk blade gıbı ex gorevlerı duruo itemleri:+7 4 tane claver/+7 fp set/+7 +6 dex takılar ve 2 tane gorev yuzugu /kopeğinin lwli 9
ist içi satıcam msn im wicked_wike@hotmail.com eklein konusalm ama alıcak olanlar eklesin plz..
quote:
Orjinalden alıntı: wike
56 lwl %67 15 gun premıum var name:PaSaQLI ırk:human karı rogue.. np 500 ama az ıtemle cok iyi bi asas olur abys bless uruk blade gıbı ex gorevlerı duruo itemleri:+7 4 tane claver/+7 fp set/+7 +6 dex takılar ve 2 tane gorev yuzugu /kopeğinin lwli 9
ist içi satıcam msn im wicked_wike@hotmail.com eklein konusalm ama alıcak olanlar eklesin plz..
edanda 66lv 24 gün preli itemli wariorla takas etmek istermsn
msn eklermısn konusalım olablr
Hocam hazır konu açılmış, tekrar başka konu açıp kirlilik yaratmıyayım. Amacım ne kadar edeceğini öğrenmek:
Yine benim char da assas female 55lvl girakonda
1 tane +7 cleveri var chitin bow +1 var kafalık +5(dexli) chitin ellik +6(dexli) chitin ayaklık +7fp gerisi gorev itemleri (govdelik ve pantolonu war pauldron fln yani ilk görev iteminden kullanıyorum bu sayede 1800 civarı hp oluyor) Walkyrie pauldron u var 5 aylık(hp basılı) yine 1 tane Walkyrie pauldron var ancak bu daha açtırılmadı yani trade edilebilir. 10m civarı nakit bulunuyor
bankasında: 10 tane fln +5 chitinler var ve bir sürü ıvır zıvır
Premium u bitti, ben de almayı düşünmedim. Aydırca 1k np var charda
Sizce ne kadar eder bu char (ytl ile)
Teşekkürler, iyi günler.
quote:
Orjinalden alıntı: wike