+8 Hb ısteyen logosta ıstedıgım ıtemler +7 Daul Shard Dual Rogue earıng PP+WP Ske Belt Dual ROL Almak ısteyen : reLoad.SmooL@hotmail.com Eklesın (Gercek Alıcılar Eklerse Sevınırım)
quote:Orjinalden alıntı: attila_khan kimse inanmaz birazdan no ss no guvenciler gelir (: nerden bildin no SS no güven
Oha diyorum sadece sana.. Pathos fiyatını söylüyorum sana Logos daha pahalı düşün; Dual Shard = 120 Gb Dual Rogue Earring = 200 Gb PP= 70 Wp = 150 Gb =220 Gb Ske Belt = 250 Gb Dual Rol = 400 Gb =1190 Gb Dalgamı geçiyorsun?
quote:Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT Oha diyorum sadece sana.. Pathos fiyatını söylüyorum sana Logos daha pahalı düşün; Dual Shard = 120 Gb Dual Rogue Earring = 200 Gb PP= 70 Wp = 150 Gb =220 Gb Ske Belt = 250 Gb Dual Rol = 400 Gb =1190 Gb Dalgamı geçiyorsun? hell breakerde pahalı ama +8 olsada gene bu kadar item vermem ben skebelt dual rol ve re yi direk çekerim takastan verende çıkmaz eleman kafa buluyo
quote:Orjinalden alıntı: serious_captain quote:Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT Oha diyorum sadece sana.. Pathos fiyatını söylüyorum sana Logos daha pahalı düşün; Dual Shard = 120 Gb Dual Rogue Earring = 200 Gb PP= 70 Wp = 150 Gb =220 Gb Ske Belt = 250 Gb Dual Rol = 400 Gb =1190 Gb Dalgamı geçiyorsun? hell breakerde pahalı ama +8 olsada gene bu kadar item vermem ben skebelt dual rol ve re yi direk çekerim takastan verende çıkmaz eleman kafa buluyo +7sini olympiada 300gb'a sattım 2 ay önce kalanını siz düşünün