Slm Arkdaslar Gırakonda 60lvl wareor ıtemlı glave +7 fp st ve aynı sıfre uzerınde Ronarkta 63lvl prıehst bulunmaktadır ılgılenenlerın dıkatıne Wareor adı =WhtNoT karus ronarktakı Prıest adı = Stuur Calawity_luck@hotmail.com adresınden bana ulasa bılırler Duyanlar Duymayanlara solerse Sevınırm
quote:Orjinalden alıntı: skandal_cino Slm Arkdaslar Gırakonda 60lvl wareor ıtemlı glave +7 fp st ve aynı sıfre uzerınde Ronarkta 63lvl prıehst bulunmaktadır ılgılenenlerın dıkatıne Wareor adı =WhtNoT karus ronarktakı Prıest adı = Stuur Calawity_luck@hotmail.com adresınden bana ulasa bılırler Duyanlar Duymayanlara solerse Sevınırm prıehst ve wareor yenimi çıktı bu karakterler 1 gündür oyuna girmiyorumda
quote:Orjinalden alıntı: skandal_cino Slm Arkdaslar Gırakonda 60lvl wareor ıtemlı glave +7 fp st ve aynı sıfre uzerınde Ronarkta 63lvl prıehst bulunmaktadır ılgılenenlerın dıkatıne Wareor adı =WhtNoT karus ronarktakı Prıest adı = Stuur Calawity_luck@hotmail.com adresınden bana ulasa bılırler Duyanlar Duymayanlara solerse Sevınırm Kaç kuruş istiyorsun
ı guzel konusuyosun ama kastıgımız emeyımız ne olcak sence 100$ fazlamıdır ? 1ay basında kalkmadan kasmak ?quote: