Şimdi Ara

>Sellıng< Gırakonda 60lvl Wareor ıtemlı satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Arkdaslar Gırakonda 60lvl wareor ıtemlı glave +7 fp st ve aynı sıfre uzerınde Ronarkta 63lvl prıehst bulunmaktadır ılgılenenlerın dıkatıne

Wareor adı =WhtNoT karus

ronarktakı Prıest adı = Stuur

Calawity_luck@hotmail.com adresınden bana ulasa bılırler Duyanlar Duymayanlara solerse Sevınırm

• quote:

Orjinalden alıntı: skandal_cino

Slm Arkdaslar Gırakonda 60lvl wareor ıtemlı glave +7 fp st ve aynı sıfre uzerınde Ronarkta 63lvl prıehst bulunmaktadır ılgılenenlerın dıkatıne

Wareor adı =WhtNoT karus

Calawity_luck@hotmail.com adresınden bana ulasa bılırler Duyanlar Duymayanlara solerse Sevınırm

prıehst ve wareor yenimi çıktı bu karakterler 1 gündür oyuna girmiyorumda

• quote:

Orjinalden alıntı: skandal_cino

Slm Arkdaslar Gırakonda 60lvl wareor ıtemlı glave +7 fp st ve aynı sıfre uzerınde Ronarkta 63lvl prıehst bulunmaktadır ılgılenenlerın dıkatıne

Wareor adı =WhtNoT karus

Kaç kuruş istiyorsun

• offer :)
  • offer = 1 ytl
    kendin istedin
  • yaf kardes 2char oldugundan pahalı ola bılıo 110 120m arası pahalı bulman normaldır cunku 2char :)
  • Sehrazat 100 $ Olacak Artık Millet Parayı KO Ya Değil Sehrazata Yatıracak ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ı guzel konusuyosun ama kastıgımız emeyımız ne olcak sence 100$ fazlamıdır ? 1ay basında kalkmadan kasmak ?

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.