Şimdi Ara

ŞEMDİN SAKIK'IN APO ADLI KİTABINI OKUDUNUZ MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • APO'nun yeniden yargılanmasının tartışıldığı şu
    günlerde bu kitap mutlaka okunmalı. APO'nun gerçek yüzü, bu kitapta
    bütün açıklığıyla anlatılıyor. "habertürk"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 21 Mayıs 2005, 2:28:45 >

• Bırakın yaa almayın ! Aponun yardımcısına para mı kazandıracaz ?
  • Ancak kitabın, esas olarak hitap ettiği Güneydoğu Anadolu
    Bölgesi'nde dağıtımını yapamadıklarından yakınan Sakık, mektubunda
    ''örneğin en çok dağıtılması gereken Diyarbakır'a getiremedik. Örgüt
    her türlü engeli çıkardı. Ama devlet bu engelleri aşmada bizlere
    yardımcı olmadı. Oysa, bu kitap onlarca askeri operasyon kadar,
    onlarca başka faaliyet kadar etkili olabilir, sonuç alabilirdi''
    ifadesini kullandı.

Sakık mektubunda, kitabın ''APO'nun maskesinin düşürülmesi için
    çok büyük katkılar yapacağını ve özellikle APO'nun yeniden
    yargılanmasının gündemde olduğu bir dönemde yaygın biçimde
    dağıtılmasının önemli olduğunu, ayrıca bu ülke birliği için çabalayan
    yurtseverlerin işini kolaylaştırılacağını'' savundu. "habertürk"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 21 Mayıs 2005, 2:33:29 >

• Onun gercek yüzünü görmek için SAKIK' ın kitabını almaya gerek yok. Bir şey kaybetmiş olmam.
  • +10000
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

Onun gercek yüzünü görmek için SAKIK' ın kitabını almaya gerek yok. Bir şey kaybetmiş olmam.

dostum sen bişey kaybetmiş olmazsın tamam da herkes senin gibi mi? 3 kuruş için örgüte katılanlar var doğuda. olaylara bu kadar sığ bakmayın. sokaklarda apo apo diye bağıran insanlar varsa haala bu memlekette, bu kitabı okuması gerekenler de var demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

dostum sen bişey kaybetmiş olmazsın tamam da herkes senin gibi mi? 3 kuruş için örgüte katılanlar var doğuda. olaylara bu kadar sığ bakmayın. sokaklarda apo apo diye bağıran insanlar varsa haala bu memlekette, bu kitabı okuması gerekenler de var demektir.

Eminim ki iyi niyetinle söylüyorsun bunları ama kazın ayağı öyle değil. SAKIK rating yapmaya çalışıyor. Aklı sıra AB amcalarına ve teyzelerine iyi görünecek, "bakın devletine yardım ediyor artık" dedirtecek. Sonrası da malum tabi AB baskı yapmaya başlar. Biliyorsunuz kıl dan tüyden bahaneler bulmaya hazırlar zaten.

Ek olarak sokaklarda o şerefsizin adını bağıranların okuma yazması zaten yok. Okuma yazması olanın da parası yok. Kitap onlar için çok lüks. Zaten hem Kürt hem paralı hemde okumuş olan da zaten bu şekilde bağırmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

quote:

Eminim ki iyi niyetinle söylüyorsun bunları ama kazın ayağı öyle değil. SAKIK rating yapmaya çalışıyor. Aklı sıra AB amcalarına ve teyzelerine iyi görünecek, "bakın devletine yardım ediyor artık" dedirtecek. Sonrası da malum tabi AB baskı yapmaya başlar. Biliyorsunuz kıl dan tüyden bahaneler bulmaya hazırlar zaten.

Ek olarak sokaklarda o şerefsizin adını bağıranların okuma yazması zaten yok. Okuma yazması olanın da parası yok. Kitap onlar için çok lüks. Zaten hem Kürt hem paralı hemde okumuş olan da zaten bu şekilde bağırmıyor.

bu sorun 30 yıldır çözülemiyorsa ben farklı yöntemler kullanmayı da düşünürüm. kısaca böyle yazayım o zaman. ayırca kafamızda kürt sorunu kürt sorunu diye öten kravatlılar varsa demek ki bu heriflerin okuma yazma bileni de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 21 Mayıs 2005, 1:30:28 >

• quote:

bu sorun 30 yıldır çözülemiyorsa ben farklı yöntemler kullanmayı da düşünürüm. kısaca böyle yazayım o zaman. ayırca kafamızda kürt sorunu kürt sorunu diye öten kravatlılar varsa demek ki bu heriflerin okuma yazma bileni de var.

Tabi ki okumuşu var Ziya GÖKALP var, Cahit Sıtkı TARANCI var Ali Emiri var bunlar sadece Diyarbakır' dan ilk aklıma gelenler. Farklı yöntemler denemek için önce bu ilim irfan adamlarının yazdıklarının okunması gerekiyor. Senin dediğin teröristin değil.. Bu arada her kravatlıyı adamdan saymamak lazım. Orta 1 e giden yeğenim de kravat takıyor. Adam mı oldu şimdi kravatı takınca.

Ayrıca Kürt sorunu nedir?
  • polemik yapma ben fikrimi yazdım yine yazıyorum.
    kürt sorunu var ya da yok. kabul et ya da etme. ülke olarak heryerde karşımıza ermeni soykırımı gibi çıkıyorsa bu bir sorundur zaten. tekrar yazıyorum. ortada 30 yıldır çözülemeyen bir sorun varsa ben yeni stratejiler üretmeyi denerdim.
  • Polemiği başlatan sensin. Bende kendi fikrimi yazdım. En iyisi sen Şemdin' in kitabını alıp baştan aşağı dikkatlice bir oku. Eminim ondan alacağın çok şey vardır.
  • elbette okurum. bişey alırım ya da almam. buna da ben karar veririm.
  • O zaman diyoruz
    Sadece bu kitap için KORSAN'a EWEEEEETTT!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 41abyss35

O zaman diyoruz
    Sadece bu kitap için KORSAN'a EWEEEEETTT!!!!

+1

• bence de okuyun, kitapta Aponun örgüt kızlarıyla gönül eğlendirdiği falan bütün herşeyi anlatılıyor muş, daha doğrusu bir Türk ün okuması yerine işte bu kitabı Apo sağ kolunun ağzından okusunki Kürtler nasıl kullanıldıklarını anlasınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

bence de okuyun, kitapta Aponun örgüt kızlarıyla gönül eğlendirdiği falan bütün herşeyi anlatılıyor

+1
  • Bizzat güneydogudan söyleyeyim d.bekir şırnak hakkari ve sık olmasada urfada başı boş gezen gençleri alıyor ve daglara cıkarıyorlar ... belli bir dünya görüşü olmayan genclerde KÜRT OLMAKDILARI halde bazıları kürtlük rejimini benimsiyor ..

Kitaba gelince okuyacagım .. ama "bir halkı savunmak" kitabındada başka şeyhler anlatıyor ..

"Türklerin belli yeri yoktur türkiyenin egesi yunanlıların karadeniz rusların güneydoguda türklerindir " demiş bu sözlerlerle... Türk vatanı işgal edilmekte hergün kemiriyorlar bizi ....

Güneydoguda TÜRKİYENİN BİR PARÇASIDIR VE OLACAK .... saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 21 Mayıs 2005, 12:14:51 >
  • Geçenlede fLasht tv de bi tartışma prog. wardı(bu bayrak yakılması olayları zamanında) sinan aygün mhp genelbaşkan yardımcısı bi kişi daha wardı...Karşı platformda sırrı sakık bi kişi daha wardı...

Ato başkanın sinan aygün sakık familyasındaki adama Apo şerefsiz bi teröristtir demesini sölemiş sakık söylememişti ancak bu kitap olması lazım apo yu tanımlar şunlar yazıyormuş...Apo şerefsiz karaktersiz yeryüzünde bir insana verilebilecek en kötü adlandırmaları bile üstünde taşıyamayacak biridir yazmış adam...bunlardan abisinin böyle yazıp kardeşinin apo teröristtir dememesi bi liderdir demesi ilginç...

Süper bi prog. tu sinan aygün reklam arasında her tarafa bayrağımızı falan astı bide üstüne bu sakık a kendi yakasındaki bayrak rozetini hediye etti ama adam o bayrağıda takmadı...
  • Saçmalamayın bu adamın destekçilerinin kitaplarını almayın,aldırmayın.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.