Şimdi Ara

Semi-Tethered (Yarı Bağımlı) Jailbreak Çıktı!!!... (Lütfen Yorumları Okuyunuz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
6.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yükledim cihazı reboot etti sonra elma çıktı sonra da dönen çubuklar çıktı dondu ve cihaz açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

quote:

quote:

quote:

quote:

Untethered en kisa zamanda cikar insallah. Tethered kullananlara iyi bir haber ama ben gecmem buna. Safari ve mail calissa gecerdim ama o ikisi olmadan yapmam

Safari ve mail dediğin nedir ?

En cok kullandigim iki uygulama onlar. Benzerlerini de kullanmak istemiyorum. Beklemeye deger

cydia'dan yükleniyor sanırım doğrumu deneyebilirim sizin için ?

Hocam denemenize gerek yok sag olun. Zaten videoda da gorunuyor aciklamada da yaziyor. Pc den boot ettirmeden calismiyorlar.

Peki hocam fakat cihazın pili biterde kapanırsa o şekilde riskiniz varsada bekleyin bence ama Jailbreak'sizlik nedir bilirim o yüzden

Ben hala ios 4 de bekliyorum. İos 5 de oyle aman aman denecek ozellikler olmadigi icin acelem yok zaten. İyi bir untethered ciktiginda gecerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cansewer

ben yükledim cihazı reboot etti sonra elma çıktı sonra da dönen çubuklar çıktı dondu ve cihaz açılmıyor.

Bu kötü haber. Başka deneyen varmı.
  • quote:

Untethered en kisa zamanda cikar insallah. Tethered kullananlara iyi bir haber ama ben gecmem buna. Safari ve mail calissa gecerdim ama o ikisi olmadan yapmam

Iyi de safari yerine opera kullanabilirsin mail yerine de gmail app varmis.. En azindan pc bulana kadar idare ettirir..

Ben normalde de opera kullaniyorum cok kullanisli tavsiye ederim
  • Bende hiçbir işe yaramadı çubuklarda cihaz takılıp kalıyor.Tekrar rednsnow'dan just boot yapınca düzeliyor.Şimdi cydiadan yükledikleirmi silicem.
  • ben şimdi ios5 yüklü ip4 ümde denedim..sıkıntı yok çalışıyor...en azından cihazımızı kullanma şansımız süper..acil durumlarda çok iyi oldu..
  • Sadece ucretli uygulamalar calismasa 1 sn durmaz yapardim da mail ve safarinin calismamasi da ne demek oluyor ALlah askina

Telefonu mal etmeye hic niyetim yok bagimli jb yeter semisine ne gerek :)
  • Gelismeler guzel. Untethered jb nin habercisi olabilir ama stabil bir jb cikmadan kurmak gereksiz bence. Beklemeye devam.
  • Bende de cihaz açılamadı.Just boot ile açılıyor fakat aradan bir zaman geçtikten sonra cihazı yeniden başlatmaya çalışıyor.Bende kaldırdım.
  • Valla yaparım diye girdim başlığa ama yine problemli gözüküyor bu olay
  • bende sıkıntı yok kullanıyorum sabahtan beri.
  • untethered çıksın, ilk JB mi yapayım cihaza :))
  • Yapamayan arkadaşlar niye yapamıyorlar ki? Birşeyleri atlıyor olabilir misiniz? Yapılıyor sorun olmaması lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansewer

ben yükledim cihazı reboot etti sonra elma çıktı sonra da dönen çubuklar çıktı dondu ve cihaz açılmıyor.

Bu kötü oldu işte, belki yaparım diyordum ama untethered'e kadar beklemekten başka çare yok.
  • Ben yüklemeye calistim hata verdi anlamadim gitti en az 10 defa denedim olmadi...
  • Yapan arkadaşlar nelerle yapan yapamayan arkadaşlar nasıl yaptı herkes yazarsa yaptıklarını teker teker sorunu çözeriz
  • Arkadaslar,
    Deneyen ama basarisiz olan arkadaslar, redsn0w'un en son surumu olan redsn0w_win_0.9.9b7 ile denesinler.. (Not : Ben henuz isyerinde oldugumdan deneyemedim ancak deneyen arkadasim bu surum ile basarili oldugunu soyledi.)
    Link :http://www.mediafire.com/?5f0c5dui9p5cme8
    Saygilar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecureSpy

Arkadaslar,
    Deneyen ama basarisiz olan arkadaslar, redsn0w'un en son surumu olan redsn0w_win_0.9.9b7 ile denesinler.. (Not : Ben henuz isyerinde oldugumdan deneyemedim ancak deneyen arkadasim bu surum ile basarili oldugunu soyledi.)
    Link :http://www.mediafire.com/?5f0c5dui9p5cme8
    Saygilar..

Teşekkürler bilgi için

• Şuan için sorunlu hemen update çıkmış ama oda sorunlu iPhone'umu itunes görmedi bile tekrar kaldırıp sildim.
  • quote:

Şuan için sorunlu hemen update çıkmış ama oda sorunlu iPhone'umu itunes görmedi bile tekrar kaldırıp sildim.

hangi source kullandınız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.