ne 5 milyonu o paraya semih'İn ayakkabısını alamazlar pazarlık 15'den başlar semih gibi santraforu nerden bulacan 5 milyona
yok canım ne onbeşi bence sizin süper semihiniz en az 60 m euro eder
arda isimli çakma yıldızın 20 ettiği yerde bırak da 15 etsin
avrupa devlerini peşinden koşturan çakma yıldız tabi haklısın
quote:
Orjinalden alıntı: teknofobi
quote:
Orjinalden alıntı: matters
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: matters
ne 5 milyonu o paraya semih'İn ayakkabısını alamazlar pazarlık 15'den başlar semih gibi santraforu nerden bulacan 5 milyona
yok canım ne onbeşi bence sizin süper semihiniz en az 60 m euro eder
arda isimli çakma yıldızın 20 ettiği yerde bırak da 15 etsin
avrupa devlerini peşinden koşturan çakma yıldız tabi haklısın
bizim zavallı basının haberlerine inanan bi arkadaş dahagörücez bakalım ardayı kim alacak o bahsedilen rakamlara
Semih , Arda ve Milli Takımda oynayan diğer oyuncularımızın gördükki diğer büyük ülke takımlarında oynayan oyuncalarından ne farkı vardı. Semih ve Arda şuan Brezilyalı veya Başka Avrupa Ülkesinin takımlarında oynasalardı sizce fiyatları kaç olurdu. İşte Türkiyede oynadıkları için 5 milyon Avro yok 10 milyon Avro lardan bahsediyor, eğer dediğim ülke vatandaşları olsalardı şimdiden 20milyon Avrolardan bahsederlerdi.
Valla yemin ediyorum anlamıyorum.
5 milyon euro nasıl az ya
Avrupa takımları forvetleri bedelsiz alıyor ya.
Avrupada çok flaş bir transfer olmadı mı, bir oyuncunun bedeli 1-2 milyon euro olur.
Telloyu kaça aldı beşiktaş? Beleşe...
Peki Ricardinhoyu dünya kupasından sonra kaça aldı? 1 küsür milyon dolar, euro da değil...
Semih için 5 milyon euro acayip çok para...
5 milyon euroya çok iyi bir forvet alınır.
Bakın Deividi gol kralıyken aldık, Portekiz Gol kralı...
6 milyon euroya aldık, ve bana göre çok çok fazla paraydı... Deivid Brezilyada ve Portekizde ünlü bir oyuncu Avrupada Alex ten çok biliniyordu..
Ama bana çok gelmişti...
Yaptıkları ortada çeyrek finale çıktık sayesinde... Ama dediğim gibi Semih 5 milyon euroya direk satılsın
quote:
Orjinalden alıntı: m.C.k.
Valla yemin ediyorum anlamıyorum.
5 milyon euro nasıl az ya
Avrupa takımları forvetleri bedelsiz alıyor ya.
Avrupada çok flaş bir transfer olmadı mı, bir oyuncunun bedeli 1-2 milyon euro olur.
Telloyu kaça aldı beşiktaş? Beleşe...
Peki Ricardinhoyu dünya kupasından sonra kaça aldı? 1 küsür milyon dolar, euro da değil...
Semih için 5 milyon euro acayip çok para...
5 milyon euroya çok iyi bir forvet alınır.
Bakın Deividi gol kralıyken aldık, Portekiz Gol kralı...
6 milyon euroya aldık, ve bana göre çok çok fazla paraydı... Deivid Brezilyada ve Portekizde ünlü bir oyuncu Avrupada Alex ten çok biliniyordu..
Ama bana çok gelmişti...
Yaptıkları ortada çeyrek finale çıktık sayesinde... Ama dediğim gibi Semih 5 milyon euroya direk satılsın
ya sen semih'i gönderdin 5 milyona o parayla avrupadan semih kalitesinde bi forvet alabilecek misin? dani guiza denilen adama 15 milyon euro isteniyor düşün yani
@matters sen gidip bakkaldan fotogol efsane fotspor ve psafotomaç alıp ronaldinho fb de haberlerine sevinirken biz yabancı basından transfer haberlerini takip ederdik sen o konuda rahat ol.
ayrıca avrupa futbol piyasasını bilen biri semih gibi adam için verilen 5 milyon euro nun çok güzel bir fiyat olduğunu bilir senin gibi fanatikce konuşmaz
Ben şöyle düşündüm matters:
Semih fenerbahçe de harcanıyor oynayamıyor. Gitsin Feyenoorda para kazansın, İtalya da yaşasın.
Fenerbahçe Guizayı 15 e zaten alıyor...
Burak ı aldı Fener, Kazımı var, Deivid var yani Kezman ve Guiza sakatlandı diyelim, takımda forvet oynayacak en az 2 adam var sorun yok yani
3 milyon eurodan fazla etmez.5 milyon euro veriyorlarsa satın gitsin
quote:
@matters sen gidip bakkaldan fotogol efsane fotspor ve psafotomaç alıp ronaldinho fb de haberlerine sevinirken biz yabancı basından transfer haberlerini takip ederdik sen o konuda rahat ol.
ayrıca avrupa futbol piyasasını bilen biri semih gibi adam için verilen 5 milyon euro nun çok güzel bir fiyat olduğunu bilir senin gibi fanatikce konuşmaz
ne fanatikliği hayal mi görüyosun. Semih'in bonservisi 5 milyon olsa bütün kulüpler sıraya dizilmişti şimdi. Sen söyle o zaman semih 5'se arda'nın bonservisi ne olmalı?
quote:
ama arda haberlerine, 10 milyon euro filan diyenlere yok 10 vermesin 20 versin diyen komik adamlara da aynı yorumu yapıyor musun?
Bugün dünyanın en iyi forveti henry 20 etmiyor
quote:
quote:
ama arda haberlerine, 10 milyon euro filan diyenlere yok 10 vermesin 20 versin diyen komik adamlara da aynı yorumu yapıyor musun?
Henry zaten Dünya'nın en iyi forveti değil.30 küsür yaşındaki adama da vermezler o parayı....
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
quote:
quote:
Henry zaten Dünya'nın en iyi forveti değil.30 küsür yaşındaki adama da vermezler o parayı....
Henry dünyanın yaşayan aktif futbol oynayan en iyi forvetidir bunu tartışmam seninle.
Henry dünyada gol olan frikiği tekrarlanınca gene aynı noktadan gene gol atabilecek tek oyuncudur...