Şimdi Ara

semih şentürk hattrick yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün biten 4 0, başakşehir-akhisar maçında 3 gol birden attı, maçın özeti
    http://m.ligtv.com.tr/mac-merkezi/basaksehir-akhisar-belediye?id=111000073&tab=video

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün oynadım bu maçı Akhisara vermiştim adamlar 1.ciydi fakat nedense birden başakşehir gibi belediye takımlarından 4 tane yediler bu maçta birşey yoksa birşey bilmiyorum ben arkadaş akhisar kötü takım değil bu işin içinde birşey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Bugün oynadım bu maçı Akhisara vermiştim adamlar 1.ciydi fakat nedense birden başakşehir gibi belediye takımlarından 4 tane yediler bu maçta birşey yoksa birşey bilmiyorum ben arkadaş akhisar kötü takım değil bu işin içinde birşey var.

Akhisarlı oyuncular feneri yenince rehavete kaapılmıslar bundan dolayı oldu bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugün oynadım bu maçı Akhisara vermiştim adamlar 1.ciydi fakat nedense birden başakşehir gibi belediye takımlarından 4 tane yediler bu maçta birşey yoksa birşey bilmiyorum ben arkadaş akhisar kötü takım değil bu işin içinde birşey var.

• quote:

Ben bugün Başakşehir' e vermiştim. Kuponum yattı ayrı mesele. Eskişehir' ede vermiştim, Erkan Zengin 4 büyükler maçlarında rakipleri boncuk gibi dizme alışkanlığı bugün yoktu velhasıl Akhisar' da bugün muhtemelen pek asılmadı maça, sonuç malum...

• Akhisar zaten ne oynayabilir ki? her maç süper oynamalarına imkan yok..Bide üstüne Fener'e oynamak farklı başakşehire oynamak farklı.

Bide Akhisar geçen sene deplasmanda hiç puan alamadı diye hatırlıyorum 1 kere sonlara doğru Kasımpaşayı yenmişlerdi.

Kendi evlerinde harika oynuyorlar ama deplasmanda berbat.
  • Semih'in gol sevinci çok güzel olmuş
  • gekas çok kaçırdı, şanssızdi akhisar

• İyi topçu yaşıda genç 3 büyüklerde şans bulursa milli takımı son dakika golleriyle taşıyabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.