Şimdi Ara

Sempron 2500 Socket 754+Asus K8N

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Sempron 2500+ 64 bit ve Asus K8N kullanıorum. dual ddr olmadığı icin board 3 tane 256 ram var veritech mosel marka. 450W. Everest psu ve işlem cinin üzerinde stok fan var. Şu anda 7*300 de çalışıyo alet ve gayet stabil . 133(266) te ramler htx3 2.1 ghz de bi sorun yok ama bu işlem İşlemcinin ömrünü çok çok azaltırmı ayrıca bios ve everest te cpu sicaklığı 34 dereceyi geçmiyo bilgi sahibi arkadaşlar yardım ederse sevinirm. saygılar.

• asırı voltaj vermedikce ve işlemcn ısınmadgı sürece hiçbisey olmaz..
  • zaten asus K8N de işlemciye voltaj verilemiyor (yada ben hala bulamadım)
    bende de 64 bit sempron 2800+ ve aynı anakarttan var 133 bölenli olarak 300*8=2400 mhz kullanabiliyorum günlük ısı ise 32-36 arasında geziyor yani değerlerimiz benzer
  • 3 ram takma.1 slot boş olsun.Gerekirse 2x1gb ram takarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior
    3 ram takma.1 slot boş olsun.Gerekirse 2x1gb ram takarsın.

3 ram takma olayı arkadaşta problem çıkarmamış. iki nedeni olabilir birincisi soket 754 sistem ikinci ihtimal ramler 133 deler.
    --------
    bendeki gibi bazı soket A anakartlarda 3 ram de 200 fsb de çalışmıyor, 166 yada daha düşük hızda kullanmak gerekiyor.
    ----------------
    hiç problem çıkaracağını sanmıyorum. ben yaklaşık 1 yıldır oc lu 2000 mhz de kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuazim -- 26 Ekim 2005, 13:17:48 >
  • 3 Ram ile 200 mhz de de stabil ama bi oyunu 4 saat oynadıktan sora reset atio kendi kendine alet böle gayet memnum performanstan sadece sorun olurmu merak ettiim ilginize teşekkür ederim.
  • 3 ram slotu dolunca DDR333 olarak çalıştırıyor bende , giga k8ns , 180'e bile çıkmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.