Şimdi Ara

Şemsiye kakadu papağan yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 ay içerisinde evime şemsiye kakadu cinsi bir papağan almak istiyorum. konu hakkında bilgisi olan varsa fiyatları aşağı yukarı nedir ? diğer tavsiyelerinize de açığım.

• Hiç Kakadu sahibi olmadım .20 senedir Papağan beslerim ve araştırıp okumayı çok severim . Kakadu sahiplerinin paylaştığı tecrübeler bu cins papağanı almaktan vazgeçirdi .
    başlıca sebepleri :
    evde kakadu beslemek zor apartman da yaşıyorsanız . çok tiz bir sesi vardır tüm mahallede yankılanır . eğitim ile üstesinden bir nebze gelinebilir fakat siz veya komşularınız bu süreyi kaldırabilirmi bilemiyorum .
    fiyat olarak yorum yapmak zor bir sürü kriter var ( yaş , evcillik durumu , konuşma vs.. ) . haricinde jakodan da fazla kepek döker diye biliyorum ki bu gerçekten çok rahatsız edici.
    Senelerdir Jako beslerim ( Timneh ve Kongo ) , Amazonda besledim .
    Sakin ve kepek sorunu olmayan bir Papağan istiyorsanız Amazon tavsiye ederim sonrasında Timneh Jako papağan olarak .Kongo cinsi jako timneh cinsi jakoya göre daha fazla kepek döker ve stresse girmeye daha yatkın .
    Kakadu ve Lori den bugüne kadar uzak durdum ve beslemeyide hiç düşünmüyorum .
    Lori meyve ağırlıklı beslenen renkleri çok güzel bir Papağan ,dışkısı suludur ve meyveyi yerken etrafına yayarak pisletir .
    Sormak istediğim papağan tecrübeniz var mı ve beklentileriniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bellair

1-2 ay içerisinde evime şemsiye kakadu cinsi bir papağan almak istiyorum. konu hakkında bilgisi olan varsa fiyatları aşağı yukarı nedir ? diğer tavsiyelerinize de açığım.

eclectus de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom -- 2 Ocak 2014; 17:09:12 >
  • bu benim ilk papağan deneyimim olucak. kakadu cinsini ilk gördüğüm den beri çok beğendim ama dediklerinizi düşünüp tekrar araştırma yapıcam. zahmet edip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim :)
  • ilk papağan için Sultan tavsiye ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.