Şimdi Ara

Sen insan mısın ya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bütün dünyanın yükü çeksen dahi böyle bir aptallığı nasıl yapabilir insan ? Anlam veremiyorum arkadaş... Lanet olsun

• Seni ne zaman görsem aklıma mc klima ustası Serkan geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

Seni ne zaman görsem aklıma mc klima ustası Serkan geliyor.

Ortadaki bıçaktan nerde bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

Suçlamamak, aksine üzülmek lazım. Yaşadığı ortam böyle, kendini kabul etme çabasıyla böyle şeyler yapması olağan, doğru demiyorum olağan.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanımaKastımVar

Alıntıları Göster
    Kendilerini neden çizerler hala anlamış değilim. Kendine acı çektirmekten mutlumu oluyosun ne yani. Çizsen ne olcak çizmesen ne olcak rahatlamak istiyosan unutmak istiyosan git bi osbir çek yada alkol al yani. Neden çiziyosunuz ki ne kazandırıyor madalya falanmı yakıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelake

Kendilerini neden çizerler hala anlamış değilim. Kendine acı çektirmekten mutlumu oluyosun ne yani. Çizsen ne olcak çizmesen ne olcak rahatlamak istiyosan unutmak istiyosan git bi osbir çek yada alkol al yani. Neden çiziyosunuz ki ne kazandırıyor madalya falanmı yakıyolar

Alıntıları Göster
    Güzel bir hatun bekliyordum ne çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: I Don't Care

Güzel bir hatun bekliyordum ne çıktı

Alıntıları Göster
    beyin bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

beyin bedava

Alıntıları Göster
    Oha ilk önce uzun sarı şaçlı bir eleman zannettim. Sonra kesik olduklarını farkettim lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmirhanAkgol

Mazoşizm diye bir psikolojik sorun vardır.Böyle kişiler kendilerine fiziksel acı vermekten zevk duyarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Şirkette Allah'ın her günü bunun replikleri geçiyor... Geçen cuma namazında aklıma bu geldi gülmekten yıkılmamak için zor tuttum kendimi. Namazı dahi bozduruyor şerefsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Esculope

http://www.adnanhediyelik.com/hediyelik/product.php?id_product=60
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Lemonade

quote:

Orijinalden alıntı: EmirhanAkgol

Mazoşizm diye bir psikolojik sorun vardır.Böyle kişiler kendilerine fiziksel acı vermekten zevk duyarlar.

Alıntıları Göster
    yaşadığı çevrenin ailesinin arkadaşlarını etkisi çok büyük kendini onlara karşı kanıtlamaya çalışıyor muhtemelen aile içi şiddet görmüş bi birey ve kendisine zarar vererek bilinç altını yansıtıyor

• Hayatında ki en büyük acıları o çizikleri atarken değil , çizikler attıktan sonra yaşayacak . Yazık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 26 Ocak 2012; 3:34:20 >
  • Küfürlü mesajı alıntılamak da yasak. Ayrıca o kendini çizme olayı şişirme psikopatlik. Gerçekten o kadar aci veren birşey olduğunu sanmıyorum. Dövme bile daha çok acıtır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Superior

Hayatında ki en büyük acıları o çizikleri atarken değil , çizikler attıktan sonra yaşayacak . Yazık .
    Askerliğin ilk muayenesinde bile revize oluyor bunlar. Birde dövmeliler kilo problemler falan... Amelelik yaptırıyorlar batıda.
  • quote:

Hayatında ki en büyük acıları o çizikleri atarken değil , çizikler attıktan sonra yaşayacak . Yazık .
    Mal
  • quote:

Çaresiz aciz insanların yapmış olduğu aşağılık bir hareket.
  • kolumu göğsümü façalayıp mahalledeki çocuklara artislik yapacak kadar düşeceğime boğazımı façalar haberlere falan çıkarım.
    Bunlar cahil.
    Bunların kişilikleri yok.
    Bunlar ödlek.
    Bunlar kabadayılığı ya kalabalık yaparlar ya da emanetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 26 Ocak 2012; 3:46:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

kolumu göğsümü façalayıp mahalledeki çocuklara artislik yapacak kadar düşeceğime boğazımı façalar haberlere falan çıkarım.
    Bunlar cahil.
    Bunların kişilikleri yok.
    Bunlar ödlek.
    Bunlar kabadayılığı ya kalabalık yaparlar ya da emanetle.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100000947844984
    Yarım apaçi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.