Şimdi Ara

Sen nasıl bir şeysin Aziz Yıldırım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Ne yapalım birader gidip aziz yıldırımı dövelim mi anlamadım ki?

Aslında kötü fikir değil.

Yok yani adam düşmanının acısını paylaşmak zorunda değilki. Bende üzülmem sevmediğim bir adam acı yaşadığında.Birde karşındaki bunu kamera karşısında sana karşı koz olarak kullanıyorsa azizin söylediğinden çokta farklı birşey söylemezsin.
  • aziz yıldırım, tarikat kursa müridi olcak binlerce kişi var şu ülkede. bunun sebebide medya'yı çok iyi kullanması. sosyal medyadaki bütün büyük kitleli hesapları elinde tutması (bkz. 12numara, fenerist). ayrıca tribünler de elinde. bundan sonra görürsünüz her deplasmanda aleyhine tezahürat yapılır ama iç saha da kimse yapamaz.
  • quote:

quote:

quote:

Yok yani adam düşmanının acısını paylaşmak zorunda değilki. Bende üzülmem sevmediğim bir adam acı yaşadığında.Birde karşındaki bunu kamera karşısında sana karşı koz olarak kullanıyorsa azizin söylediğinden çokta farklı birşey söylemezsin.

Aziz Yıldırım ın verdiği tepkiye bir yorum yapmadım. Sadece dövme fikri hoşuma gitti

• DeadPoets kullanıcısına yanıt
    Benim yazımda senin yazdıklarından farklı ne yazıyor?

Aferin mi demişim Aziz yıldırım'a AYIP mı demişim bu 1
    Barış Ertül denen adamı ne zamandır biz güvenilir kaynak olarak kullanıyoruz. Saran'ın radyosunda tasmalı radyoculuk yaptığını bilmeyen kaldı mı? Twitter'da fake nicklerle sağa sola saldıran adamların kendi kimlikleri ile başka role bürünmesini siz yiyebilirsiniz , afiyet olsun. Ama benim bu atrz adamalra karnım tok.

Evlat acısı , acıların en büyüğü tartıştığımız şey bu değil.

Bunun kullanılması değil mi sevgili arkadaşım.
    Aziz Yıldırım bunu kullandı mı ? Evet
    Ayıp etti mi ? Evet. çok ayıp etti

Peki diğer kullananlar? Hem de bir düzmece ile? Bu ayıp değil mi? Şu yazılan yazı? Salı günü konuşalım, spor programlarının tamamı bu konuya odaklanacak. Evlat acısını böyle bir konuda PR konusu yapmak , Aziz Yıldırım'ın ayıbından daha hoş görülür değil. Hatta daha şeytanca... (bence)

Bu yüzden ben derim ki bu olayı kim kullanmışsa ayıplamak lazım. Sadece Aziz Yıldırım'a savurmak, sövmek, edebi eserler dökmek değil olması gereken. Üstelik bu lafı ilk sarfettiğinde ağzını açmadı bu insanlar... Fatih Doğan.. neyse hocam... Seni anlıyorum. Haklısın. Ama başka yerdenb akmaya gelince bu bakış açısına ne yapıyorsunuz anlamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aziz Yıldırım ın verdiği tepkiye bir yorum yapmadım. Sadece dövme fikri hoşuma gitti

Nerde buluşuyoruz

Sen nasıl bir şeysin Aziz Yıldırım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Barış Ertül denen adamı ne zamandır biz güvenilir kaynak olarak kullanıyoruz. Saran'ın radyosunda tasmalı radyoculuk yaptığını bilmeyen kaldı mı? Twitter'da fake nicklerle sağa sola saldıran adamların kendi kimlikleri ile başka role bürünmesini siz yiyebilirsiniz , afiyet olsun. Ama benim bu atrz adamalra karnım tok.

Peki diğer kullananlar? Hem de bir düzmece ile? Bu ayıp değil mi? Şu yazılan yazı? Salı günü konuşalım, spor programlarının tamamı bu konuya odaklanacak. Evlat acısını böyle bir konuda PR konusu yapmak , Aziz Yıldırım'ın ayıbından daha hoş görülür değil. Hatta daha şeytanca... (bence)

Bu yüzden ben derim ki bu olayı kim kullanmışsa ayıplamak lazım. Sadece Aziz Yıldırım'a savurmak, sövmek, edebi eserler dökmek değil olması gereken. Üstelik bu lafı ilk sarfettiğinde ağzını açmadı bu insanlar... Fatih Doğan.. neyse hocam... Seni anlıyorum. Haklısın. Ama başka yerdenb akmaya gelince bu bakış açısına ne yapıyorsunuz anlamıyorum.

sen zaten aziz yıldırım şakşakçısı birisin. evlat nedir biliyor musun.

• samplus kullanıcısına yanıt
     Sen nasıl bir şeysin Aziz Yıldırım ?
  • Aziz Yıldırım ve onun gibi düşünen şakşaklayan sürüsünü de temizleyecegiz bu kulüpten. herşeyin zamanı var elbette. beklemedeyiz.

Bu zihniyet bitecek. Kavgacı kinci adi nefret düşüncelere sahip zihniyet gidecek.

Betonarme başarı gidecek sportif başarı getirecek en azından beyefendi bir başkan herkesi kucaklayan bir başkan ve yönetim kurulu gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

Aziz Yıldırım ve onun gibi düşünen şakşaklayan sürüsünü de temizleyecegiz bu kulüpten. herşeyin zamanı var elbette. beklemedeyiz.

Bu zihniyet bitecek. Kavgacı kinci adi nefret düşüncelere sahip zihniyet gidecek.

Betonarme başarı gidecek sportif başarı getirecek en azından beyefendi bir başkan herkesi kucaklayan bir başkan ve yönetim kurulu gelecek.

FEnerbhaçe başkanı hiçbir zaman herkesi kucaklayamaz... İlk şampiyonlukta gelen adamın mafya, kaçakcı vb. türk futbolunun düşlmanı ilan edilecek .. Bu her dönem böyledir...

Sen ancak bilgisayrın kenarındaki selapakları temizlersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

sen zaten aziz yıldırım şakşakçısı birisin. evlat nedir biliyor musun.

okuma yazman var mı senin?

• Aziz Yıldırım'ın ruh sağlığının çok iyi olduğunu düşünmüyorum. İçeriden çıktığından beri durum böyle...
  • Basın ne verirse onu alıyorsunuz . Bu ülkenin acı kaderi bu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.