Şimdi Ara

Sen ne büyüksün Galatasaray’ım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: YuRYTR

Çok haklısınız kayseriyi yenmeniz için 3 kırmızı verdiler yetmedi 90+9 da gol atana kadar maç uzattılar daha ne yapacaklar değilmi yeterki gs ligde altta kalmasın rekabet olsun çok büyüksünüz.
    Galatasaray 2-1 öndeyken verildi 8 dk uzatma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Ben de Galatasaray'ı hangi gücün kolladığını merak ediyorum. Son 4 TFF başkanı ya Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a yöneticilik yapmış adamlardan seçildi, yönetim kurulları bunların istediği adamlarla kuruldu. TFF yönetim kurulu, MHK, PFDK hepsi bu Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı yöneticiler belirledi, ülke sermayesinin bir numaralı ailesinin bireyi Fenerbahçe'nin başkanı.
    Cidden çok merak ediyorum bu şartlar altında Galatasaray hangi güç koruyor?

Galatasaray'ın elinde güç yüzüğü var da herkesi etkisi altına mı alıyor arkadaş nedir bunu kaynağı, bütün bunlara rağmen hala Galatasaray'ın kollanması engellenemiyorsa Fenerbahçe ve Beşiktaş camiaları ne işe yarıyor arkadaş.
    Ayrıca ülkenin sahibiymiş gibi davranan kişi de fenerbahçeli.

• Galatasaray’ın arkasındaki güç

https://www.youtube.com/watch?v=RMesUfH020g&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 3 Eylül 2019; 17:8:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Hiç kimse:
    Galatasaray taraftarı: Çok büyüğüz, Dünya’nın en büyüğüyüz, Fatih terim evrenin en iyi teknik direktörü, Barcelona taraftarı aynı gruba çıkmayalım diye dua ediyor.

Hadi kardeşim, salın artık...
    Siz hepiniz ben Terim.(Son şampiyonluktan sonra Fatih Terim 'in diğerlerine meydan okuması)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faydin33 -- 3 Eylül 2019; 18:38:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.