Şimdi Ara

Sen ne büyüksün Galatasaray’ım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TFF başkanı eski Beşiktaş başkanı olur Galatasaray kollanır
    TFF başkanı fanatik ayrıca eski Fenerbahçe yöneticisi olur Galatasaray kollanır
    Sen ne büyükmüşsün be Galatasarayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de Galatasaray'ı hangi gücün kolladığını merak ediyorum. Son 4 TFF başkanı ya Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a yöneticilik yapmış adamlardan seçildi, yönetim kurulları bunların istediği adamlarla kuruldu. TFF yönetim kurulu, MHK, PFDK hepsi bu Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı yöneticiler belirledi, ülke sermayesinin bir numaralı ailesinin bireyi Fenerbahçe'nin başkanı.
    Cidden çok merak ediyorum bu şartlar altında Galatasaray hangi güç koruyor?

Galatasaray'ın elinde güç yüzüğü var da herkesi etkisi altına mı alıyor arkadaş nedir bunu kaynağı, bütün bunlara rağmen hala Galatasaray'ın kollanması engellenemiyorsa Fenerbahçe ve Beşiktaş camiaları ne işe yarıyor arkadaş.
    Bu sene feneri şampiyon yapmak için her türlü pisliği deneyecekler, Galatasaray bu sene tekrar başarıya ulaşamasın diye gerek Fb’li TFF başkanları, gerekse de Fb’li MHK başkanları binbir çeşit masa başı oyunlarını ve pisliği yapacaklar...

Bu yorumun haklılığını göreceksiniz, lig biraz ilerlesin TFF VE MHK'nin tüm pisliklerini göreceğiz.. Bu yaz döneminde Fb'i şampiyon yapmak için inanılmaz bir plan proje yapıldı, bunu şimdiden görebiliyoruz.. Daha şimdiden Galatasaray’a saldırmaya başladılar.. Planlı ama amatör bir kötülük var diyordu Fatih Terim, Bu sene Profesyonelliğe döktüler işi.. Zaman geçtikçe ne kadar haklı olduğumu herkes görecek..
  • Ben de Galatasaray'ı hangi gücün kolladığını merak ediyorum. Son 4 TFF başkanı ya Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a yöneticilik yapmış adamlardan seçildi, yönetim kurulları bunların istediği adamlarla kuruldu. TFF yönetim kurulu, MHK, PFDK hepsi bu Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı yöneticiler belirledi, ülke sermayesinin bir numaralı ailesinin bireyi Fenerbahçe'nin başkanı.

Galatasaray'ın elinde güç yüzüğü var da herkesi etkisi altına mı alıyor arkadaş nedir bunu kaynağı, bütün bunlara rağmen hala Galatasaray'ın kollanması engellenemiyorsa Fenerbahçe ve Beşiktaş camiaları ne işe yarıyor arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Ben de Galatasaray'ı hangi gücün kolladığını merak ediyorum. Son 4 TFF başkanı ya Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a yöneticilik yapmış adamlardan seçildi, yönetim kurulları bunların istediği adamlarla kuruldu. TFF yönetim kurulu, MHK, PFDK hepsi bu Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı yöneticiler belirledi, ülke sermayesinin bir numaralı ailesinin bireyi Fenerbahçe'nin başkanı.

Dış güçler
    Amerika arkasında da İsrail var

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Dış güçler
    Amerika arkasında da İsrail var

Alıntıları Göster
    Sauron ve Voldemort'un da yardım ettiği söyleniyor.

• Patavatlı kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış bilmiyorsam godric gryffindor da galatasaraylı. renklerinin sarı kırmızı olmasının başka açıklaması olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BUTTERS STOTCH.

hocam yanlış bilmiyorsam godric gryffindor da galatasaraylı. renklerinin sarı kırmızı olmasının başka açıklaması olamaz
    Filmi biraz daha dikkatli izlerseniz Quidditch maçlarında Gryffindor tribünlerinden şereftir seni sevmek seslerini duyabiliyorsunuz.

• Patavatlı kullanıcısına yanıt
    filmin silinen sahnelerinde harry'nin maçtan sonra ki röportajı mevcut. damarlarımı kesseniz kanım sarı kırmızı akar şeklinde konuşuyordu. herkes gryffindorun renkleri dolayısıyla bunu söylediğini düşünüyordu, oysa ki gs ye göndermeydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

filmin silinen sahnelerinde harry'nin maçtan sonra ki röportajı mevcut. damarlarımı kesseniz kanım sarı kırmızı akar şeklinde konuşuyordu. herkes gryffindorun renkleri dolayısıyla bunu söylediğini düşünüyordu, oysa ki gs ye göndermeydi.

• Derin Galatasaray başka kim olacak. Buraya yazıyorum Cl gruptan 2. olarak çıkacağız. Derin Galatasaray İlluminatiden daha güçlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Kuzgun -- 31 Ağustos 2019; 22:36:21 >
  • Hiç kimse:
    Galatasaray taraftarı: Çok büyüğüz, Dünya’nın en büyüğüyüz, Fatih terim evrenin en iyi teknik direktörü, Barcelona taraftarı aynı gruba çıkmayalım diye dua ediyor.

Hadi kardeşim, salın artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Kuzgun

Derin Galatasaray başka kim olacak. Buraya yazıyorum Cl gruptan 2. olarak çıkacağız. Derin Galatasaray İlluminatiden daha güçlü.
    4. ol haline şükret..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

4. ol haline şükret..

Alıntıları Göster
    Top bu ne olacağını bilemezsin.

• quote:

4. ol haline şükret..

Alıntıları Göster
    4 kişilik grupta nasıl 5. olacağız anlatsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Hiç kimse:
    Galatasaray taraftarı: Çok büyüğüz, Dünya’nın en büyüğüyüz, Fatih terim evrenin en iyi teknik direktörü, Barcelona taraftarı aynı gruba çıkmayalım diye dua ediyor.

Hadi kardeşim, salın artık...
    hiç kimse:

fenerbahçe taraftarı: 28. şampuanlığımızı veriiin, öyle büyüktür ki kupa büyüklüğü değildir de odur budur, biz sizi 6-0 yendiik

uza
  • quote:

bak harry demişsin, dön burdan 5-6 sene önceye, gs ye ingiltereden kim geldi ? harry kewell. ingiltere kraliyet ailesinin gs destekçisi olduğu bağlantısını kurmak için çok düşünmek gerekmiyor. Ek olarak Kewell'in avustralyalı oluşundan mütevellit, sydney opera binasında üçlü çektiriyorlar her gösteriden önce. Bunlar hep gs kollaması.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    forumda o kelimeyi kullanmak yasak hadi by by
  • Bu sene feneri şampiyon yapmak için her türlü pisliği deneyecekler, Galatasaray bu sene tekrar başarıya ulaşamasın diye gerek Fb’li TFF başkanları, gerekse de Fb’li MHK başkanları binbir çeşit masa başı oyunlarını ve pisliği yapacaklar...

Bu yorumun haklılığını göreceksiniz, lig biraz ilerlesin TFF VE MHK'nin tüm pisliklerini göreceğiz.. Bu yaz döneminde Fb'i şampiyon yapmak için inanılmaz bir plan proje yapıldı, bunu şimdiden görebiliyoruz.. Daha şimdiden Galatasaray’a saldırmaya başladılar.. Planlı ama amatör bir kötülük var diyordu Fatih Terim, Bu sene Profesyonelliğe döktüler işi.. Zaman geçtikçe ne kadar haklı olduğumu herkes görecek..
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Bütün senaryolar gs nin şampiyon olmaması üzerine yani

• Çok haklısınız kayseriyi yenmeniz için 3 kırmızı verdiler yetmedi 90+9 da gol atana kadar maç uzattılar daha ne yapacaklar değilmi yeterki gs ligde altta kalmasın rekabet olsun çok büyüksünüz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.