< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sauron ve Voldemort'un da yardım ettiği söyleniyor.
|
Ben de Galatasaray'ı hangi gücün kolladığını merak ediyorum. Son 4 TFF başkanı ya Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a yöneticilik yapmış adamlardan seçildi, yönetim kurulları bunların istediği adamlarla kuruldu. TFF yönetim kurulu, MHK, PFDK hepsi bu Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı yöneticiler belirledi, ülke sermayesinin bir numaralı ailesinin bireyi Fenerbahçe'nin başkanı.
Cidden çok merak ediyorum bu şartlar altında Galatasaray hangi güç koruyor? Galatasaray'ın elinde güç yüzüğü var da herkesi etkisi altına mı alıyor arkadaş nedir bunu kaynağı, bütün bunlara rağmen hala Galatasaray'ın kollanması engellenemiyorsa Fenerbahçe ve Beşiktaş camiaları ne işe yarıyor arkadaş. |
filmin silinen sahnelerinde harry'nin maçtan sonra ki röportajı mevcut. damarlarımı kesseniz kanım sarı kırmızı akar şeklinde konuşuyordu. herkes gryffindorun renkleri dolayısıyla bunu söylediğini düşünüyordu, oysa ki gs ye göndermeydi.
|
hiç kimse:
fenerbahçe taraftarı: 28. şampuanlığımızı veriiin, öyle büyüktür ki kupa büyüklüğü değildir de odur budur, biz sizi 6-0 yendiik uza |
Bu sene feneri şampiyon yapmak için her türlü pisliği deneyecekler, Galatasaray bu sene tekrar başarıya ulaşamasın diye gerek Fb’li TFF başkanları, gerekse de Fb’li MHK başkanları binbir çeşit masa başı oyunlarını ve pisliği yapacaklar...
Bu yorumun haklılığını göreceksiniz, lig biraz ilerlesin TFF VE MHK'nin tüm pisliklerini göreceğiz.. Bu yaz döneminde Fb'i şampiyon yapmak için inanılmaz bir plan proje yapıldı, bunu şimdiden görebiliyoruz.. Daha şimdiden Galatasaray’a saldırmaya başladılar.. Planlı ama amatör bir kötülük var diyordu Fatih Terim, Bu sene Profesyonelliğe döktüler işi.. Zaman geçtikçe ne kadar haklı olduğumu herkes görecek.. |
Galatasaray 2-1 öndeyken verildi 8 dk uzatma.
|
Dış güçler
Amerika arkasında da İsrail var |
Ayrıca ülkenin sahibiymiş gibi davranan kişi de fenerbahçeli.
|
Bütün senaryolar gs nin şampiyon olmaması üzerine yani
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Kuzgun -- 31 Ağustos 2019; 22:36:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|