Şimdi Ara

Sen Su Değilsinki Susayayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

UNUTMA!!!

O KIZ SU DEĞİL VE SENDE SUSUZ DEĞİLSİN.

GÜZEL DÜNYAMDA HALA AKAN DERELERİN VAR OLDUĞUNU HATIRLAT KENDİNE...

Son 5 yılımı "Hatırlamıyorum" dedirttirene ithafen.. (2003 - 2008)

• Unutmaya çalışmak sadece bu sürecin uzamasına yol açar. Unutmaya çalışırken sorgulanıyor neyi unutmaya çalışıyorsun cevap şunu şunu... unutmaya çalıştığın sadece kendini yeniliyor ve vücuda hormon salgısının devam etmesine yol açıyor. Ne güzel bir sistem ve ne vahşi bir intikam. Yani onu defalarca diriltip defalarca öldürmek yerine olduğu yerde ölüme terketmek gerekiyor ve artık onun için şiir yazmamak...
  • ''Son 5 yılımı "Hatırlamıyorum" dedirttirene ithafen..'' seni yedi bitirdi hocam bunları görse geri döner valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata

Unutmaya çalışmak sadece bu sürecin uzamasına yol açar. Unutmaya çalışırken sorgulanıyor neyi unutmaya çalışıyorsun cevap şunu şunu... unutmaya çalıştığın sadece kendini yeniliyor ve vücuda hormon salgısının devam etmesine yol açıyor. Ne güzel bir sistem ve ne vahşi bir intikam. Yani onu defalarca diriltip defalarca öldürmek yerine olduğu yerde ölüme terketmek gerekiyor ve artık onun için şiir yazmamak...

.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

Son 5 yılımı "Hatırlamıyorum" dedirttirene ithafen.. (2003 - 2008)

Ne kadar acı değil mi bir insana senelerini bahşedip sonrasında elinde avucunda acı ve hatıradan başka hiçbir şey görememek?.. Çok acı...
  • 5 yıl ^o) Bide 12 olanları düşünmek gerenk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDyLoVe

5 yıl ^o) Bide 12 olanları düşünmek gerenk...

Beterinde beteri var demek gerek.. Ve şükretmek gerek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata

Unutmaya çalışmak sadece bu sürecin uzamasına yol açar. Unutmaya çalışırken sorgulanıyor neyi unutmaya çalışıyorsun cevap şunu şunu... unutmaya çalıştığın sadece kendini yeniliyor ve vücuda hormon salgısının devam etmesine yol açıyor. Ne güzel bir sistem ve ne vahşi bir intikam. Yani onu defalarca diriltip defalarca öldürmek yerine olduğu yerde ölüme terketmek gerekiyor ve artık onun için şiir yazmamak...

çok güzel yazmışsın +1
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bellatrix

stigmata sen iyi birisin

O senin düşüncelerinin iyiliği canım Teşekkürler...
  • [Deleted by Admins]
  • Senide herkes üzüyor bakıyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 22 Haziran 2008; 18:14:15 >
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Evet, lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine

Belli oluyor zaten,nanet olsun içinceki insan sevgisine,sen kendi haline yan(Doğuş'un şarkısı aklıma geldi bir an)
  • quote:

Ama beni üzüyorsun

Neye üzüldünki?
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Hala unutamamış olmana tabiki de

Ohooo ben onla arkadaş bile oldum. Artık aşkımı değil arkadaşımı yemeğe davet ediyorum Bakalım gelcekmi.
  • Genel olarak bakıcak olursak çok güzel ifade etmişsiniz ama sorgulayarak bakarsak anlamda biraz yanlışlık olmuş.Şöyle açıklayayım eğer o kız su değilse sizin susuz olup olmamanızın ona duyduğunuz özlemle uzaktan yakından iilgisi yoktur.Ama önemli olan bunu okuyanların sizin duygularınızı anlaması olduğu için bu küçük ayrıntıyı önemsememek gerekir.Ben sadece yapıcı bir eleştiri yapmak istedim yanlış anlamayın.Çok ufak bir oynamayla bunu daha güzel metne dönüştürebilirsiniz.Yazının fikri ve benzetme harika ama dediğim gibi benzetmeyi daha güzel aktarabilirsiniz.

Bu arada inşallah arkadaşlığınız iyi yönde gelişir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meraklı genç

Genel olarak bakıcak olursak çok güzel ifade etmişsiniz ama sorgulayarak bakarsak anlamda biraz yanlışlık olmuş.Şöyle açıklayayım eğer o kız su değilse sizin susuz olup olmamanızın ona duyduğunuz özlemle uzaktan yakından iilgisi yoktur.Ama önemli olan bunu okuyanların sizin duygularınızı anlaması olduğu için bu küçük ayrıntıyı önemsememek gerekir.Ben sadece yapıcı bir eleştiri yapmak istedim yanlış anlamayın.Çok ufak bir oynamayla bunu daha güzel metne dönüştürebilirsiniz.Yazının fikri ve benzetme harika ama dediğim gibi benzetmeyi daha güzel aktarabilirsiniz.

Bu arada inşallah arkadaşlığınız iyi yönde gelişir.

Önerin çok güzel ve haklısında Bir anda dilimden çıkan kelimeler bunlar o yüzden pek değiştirme taraftarı olmadım hiç Ama beğenilmesine sevindim

• Anladım illa ki bunu değiştirmek zorunda değilsiniz ama bu fikir çok güzel ve bunun etrafında başka bir metin yazabilirsiniz.Tabi oturayım da birşeyler yazayım diyerek yazılmıyor.Ben sadece bu fikir etrafında daha güzel yazıların yazılabileceğini vurgulamak istedim.Siz yine içinizden gelenleri yazmaya devam edin duygular mantık süzgecinden geçirilmemeli çünkü geçirilirse duygular sizin duygunuz olmaktan çıkar ve sizin duygularınızın başkalarının yazacağınız yazı hakkındaki düşünceleri hesap edilerek yorumlanmış hali olurlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.