Şimdi Ara

Cips ve Bisküvi Tarzı Şeyleri Yemiyoruz. Gel Sende Bu Tehlikelerden Uzak Dur!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçecek konum buradan:https://forum.donanimhaber.com/ayran-cay-ve-su-harici-icecek-icmiyorum-tavsiye-konusu--131452766

Ayda bir kere falan cips yerdim. Bisküvi ise çayın yanında falan. Ama bundan sonra hiç yememeye karar verdim. Bu konuda iradem oldukça iyidir. Bıraktığım zaman hayatta ağzıma sürmem.

Bu zararlı şeylerden gelin sizde vazgeçin. Hem masraf, hem sağlığa hiçbir faydası yok.

02/04/2018 tarihi ile bu zararlı şeylerden yememeye karar verdim.

İlla bundan vazgeçmemiz için kaynaklara ihtiyacımız yok. Sağlığını düşünen insan yemez. Ben zaten bunları sık tüketen biri değildim ama artık hiç tüketmeyeceğim.

Sizde bir adım adın ve tüketmeyin.

• Para olmadan da alırsın, hiç bir geliri olmayıp cebinde hiç para olmadan yola çıkıp gittiği yerde çalışıp ülke ülke şehir şehir dünya turu yapanlar var, çok tanıdım ve hiç kimsenin onlar kadar mutlu olabileceğine inanmıyorum... Çok zengin ama aşırı mutsuz insan çok çok daha fazla dünyada...
  • Abi durduramıyorum kendimi özellikle cips

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyavlayankirpi -- 2 Nisan 2018; 20:55:18 >

• Çaya bisküvi bandırayım da aklın başına gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Abi durduramıyorum kendimi özellikle cips

Ey bağımlığı kardeşim bu konu sana vesile olsun. Gel vazgeç. Bu tarz şeylere dur de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Abi durduramıyorum kendimi özellikle cips

Ey bağımlığı kardeşim bu konu sana vesile olsun. Gel vazgeç. Bu tarz şeylere dur de.

Lan nasıl vazgeçecem onu söyle
  • Tatlıyla isim olmaz ama ortalama olarak ayda bir patlayana kadar tatlı yerim. Böylesi daha güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantıklı bir karar. Yaşınız kaç bilmiyorum ancak özellikle orta yaş ve üstüyse bırakın. Benim yaşım 18 ben bile hiç tüketmiyorum. Bu yaşlarda metabolizma falan daha hızlı olur çok etkilemez ancak yine de sağlık açısından tüketmem. Birisi bisküvi uzatırsa alırım 1 adet başka da yemem.
  • Gece çok acıkan birisi olarak yemek ısıtmaya üşendiğim ve gece yemek değilde daha çok abur cubur canım istediği için eksik etmiyorum

bu aralar azalttım ama genede çoğunuzdan fazla yiyorumdur

alternatif bulamazsam sanırım sonum bunlardan olacak

vücudum çok zayıf sürekli hastalanıyorum hastalıklarda grip gibi basit şeyler değil her yerimde başka bir şey var
  • Ya biskuvilerin tadi yok bence. Cayla bile zor gidiyor. Cips severim ama siyah gelince tikainiyorum. Birde yagliysa sevmiyorum. +1 bende varim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cips günde 4 5 paket yerdim önceden şimdi haftada bir en fazla.bisküvi ise sürekli yerim balığa gittiğimde filan uzun saatler avda olduğum için yiyorum ama dediğin gibi yememek lazım.spora başlarsam belki bırakırım.sana şimdiden başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cips 8,
    Kola ve asitli içecekler 7-8,
    Siyah çay 7-8,
    İşlenmiş et ürünleri 6-7 senedir tüketmiyorum.
  • nasıl olsa gebereceğim istediğim kadar yerim hiç bana 10 20 yıl fazla yaşarsın demeyin 60 yaşından sonra yaşamak istemiyorum acılı ölümde falan demeyin acı dediğin şey nedir ki sadece dış görünüşümü bozmasın diye azaltırım tamamen bırakmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 2 Nisan 2018; 21:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Çaya bisküvi bandırayım da aklın başına gelsin.

yapmaaa exorcist

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 aydır ekmeği bıraktım değişim inanılmaz....

Göbek vardı spor yaptığım halde ekmeği bırakınca tamamen gitti ve az biraz olan tembellik de bitti :)

Bu gönderiyi bilinç altı mesajı için koyayım buraya dünden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 2 Nisan 2018; 21:42:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yediklerine dikkat etmezsen sadece yediğin anda hayattan zevk alırsın, ama hayatın asıl güzelliği hareketli olunca yaşanır bence... Ve yediklerimizin bununla doğrudan ilgisi var...

• Theologist kullanıcısına yanıt
    hayattan ne zevk alacam ben para varsa alırım para olmadan istersem her gün sağlıklı yaşayayım
  • Para olmadan da alırsın, hiç bir geliri olmayıp cebinde hiç para olmadan yola çıkıp gittiği yerde çalışıp ülke ülke şehir şehir dünya turu yapanlar var, çok tanıdım ve hiç kimsenin onlar kadar mutlu olabileceğine inanmıyorum... Çok zengin ama aşırı mutsuz insan çok çok daha fazla dünyada...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.