Şimdi Ara

Cips ve Bisküvi Tarzı Şeyleri Yemiyoruz. Gel Sende Bu Tehlikelerden Uzak Dur! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millette çok yaşama derdinde yahu bu ülkede 60-70 yaşından sonra yaşasan ne olacak? Sanki yaşlılığında californiada balığa çıkıp göl evinde yaşlanacaksınız..Altı üstü 70 metrekare dairemizde 1000 lira emekli maaşı ile ölümü bekleyeceğiz..Bu yüzden her türlü abur cubur dondurma vs yerim sizde yiyin geçin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu sağlıksız diye ortalıkta dönen şeyleri de (cips, bisküvi, ekmek, hatta şeker vs) yiyip 5 yıl eksik yaşarım, ama tadını çıkararak yaşarım mevcut sağlığınızı tehlikeye atmadıktan sonra böyle abartmaya gerek yok bence.
  • Kesinlikle öyle, yaşım 18'in altında buna rağmen ayran, su, süt dışında içecek içmem, sadece arada gidip restoranlarda sıcak çikolata içerim, hele kola kesinlikle içilmemeli saf şeker zararlı ve dişlere feci zarar veriyor, cips zaten en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum, çayın yanında bisküvi vs. çok uzak bana, günde sadece sabah öğlen akşam yemek yerim o kadar, bir şey izlerken atıştırmalık vs. sevmem.
  • Yaşım 37 mide yalan oldu. Sırf bu saçma yiyecekler yüzünden reflü + mide fıtığı var + yemek borusunda ciddi hırpalanmış yaralar olmuş. Abi tavsiyesi mideniz çok önemli abur cubur u az yiyin. Kola ve kahve tez zamanda kökten bırakın. Sigara için abartmayın alkolü bırakın hem haram hemde çok zararlı bırakamıyorsanız bile sosyal için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 3 Nisan 2018; 18:5:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

kolayıda ekle

İçecek konusu var.

• Light eti tuketiyorum kan sekerim dusunce etinin light urunleri kaliteli ve iyi once seker ve yag icerigine bakiyorum onun disinda ekmek ve abur cubur tuketmiyorum

Puskevit desen yok zinde ve hafif hissediyorum kendimi kolayi light sekersiz icerim kafein bagimlisiyim sadece kahveyi birakamiyorum

• Dandik KYK yurdunun yemeklerinden iyidir.Ölümüne bisküvi,kraker ve ton balikli sandviç ulan!

• quote:

Orijinalden alıntı: Tis Autumn

bisküvi neysede cipsten kurtulamıyorum ya ruffles ketcapli bagimlisiyim elimden gelse her gun yerim o derece :(

Sağlıklı olup olmadığı konusunda bir fikrim olmasa da fiyat ve lezzet açısından bimin cipslerini tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oddie -- 4 Nisan 2018; 8:2:23 >
  • Benimde çikolata ve tatlı bağımlılığım var. Mutlaka her gün bir tane çikolata gömecem en az. Tatlı oldu mu zaten hiç affetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Abi durduramıyorum kendimi özellikle cips

Ey bağımlığı kardeşim bu konu sana vesile olsun. Gel vazgeç. Bu tarz şeylere dur de.

Adama eroin bağımlısı muamelesi yaptı ya la

• quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Abi durduramıyorum kendimi özellikle cips

Ey bağımlığı kardeşim bu konu sana vesile olsun. Gel vazgeç. Bu tarz şeylere dur de.

Adama eroin bağımlısı muamelesi yaptı ya la

İlla eroin bağımlısı olmasına gerek yok ki kıymetli dostum. Bir insanı bile bu tarz şeylerden kurtarırsak ne mutlu bize.

Sağlık açısından da zarar, maddi açıdan da zarar.

• Kesinlikle cipste 90'lar kalitesi yok, maliyet ayağına leş çöp mü veriyorlar nedir. Yurt dışında da durumlar aynı mıdır acaba? Ama kesinlikle 90'lı yıllarda cips şimdikinin yanında feci kaliteliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Kesinlikle cipste 90'lar kalitesi yok, maliyet ayağına leş çöp mü veriyorlar nedir. Yurt dışında da durumlar aynı mıdır acaba? Ama kesinlikle 90'lı yıllarda cips şimdikinin yanında feci kaliteliydi

Aynen zaten az cips yiyen biriyim artik yersem sadece canim çektiğinde pringles klasik aliyorum

Digerleri denk gelmedikçe yenmiyor artik zaten tasoda vermiyorlar :D

Kahvaltıda ekmek yemeyenler ne yiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çatır çatır da yerim bir kere geldik şu dünyaya fazla abartmadan herşeyin tadına bakmak lazım.
  • Ekle beni. Bana n'olduysa artık belli bir yaştan sonra (23 yaşındayım) bütün abur cuburlara karşı içimde bir tiksinti, isteksizlik oluştu. Mesela ben geceleri sabahlayan bir insanım önceden her gece çikolata, ice-tea falan yapardım veya kola, gazozu çok içerdim. Şimdi sadece akşamdan kalan yemekleri yiyorum ya da en fazla bir çorba falan içiyorum. Evde mesela ağzına kadar abur cubur dolu ama ben çorba arıyorum canım istemiyor yani durduk yere bende böyle değişiklik var senelerdir. Ortaokul çağlarımda aşırı kola - gazoz içerdim özellikle mesela, şimdi sadece misafir falan geldiğince topluca yemek yersek zar zor anca içiyorum. Yani buradaki "bırakamıyorum" diyenleri gördükçe şaşırıp kalıyorum. Kendime şaşırıyorum n'oldu bana diye. Misal şu an evde Biskrem var 1 paket, gözümün önünde duruyor ama hiç oralı değilim.

Ancak karnım çok açsa ve evde başka yiyecek bir şey bulamazsam yiyorum abur cuburu. Dün gece evde domates çorbası vardı (hiç sevmem) mecbur bir tane küçük çikolata attım ağzıma onla geçiştirdim. Benim yemek alışkanlığım daha çok karnımı doyurmaya yönelik sanırım. Karnım toksa dünyanın en iyi yiyeceğini getir ağzıma sokamazsınız onu hayatta. Çayı, kahveyi hep sade içerim; ama millete bakıyorum mutlaka bir şey arıyor çayın yanına, kahvenin yanına yemeye ve onlara baktıkça şaşırıyorum. Yemeyin arkadaş karnınız toksa işte, nasıl duramıyorsunuz bir şey yemeden? Zaten o içtiğin çay, kahve seni şişirmiyor mu daha niye yanına bir şey arıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 4 Nisan 2018; 16:30:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Yaşım 37 mide yalan oldu. Sırf bu saçma yiyecekler yüzünden reflü + mide fıtığı var + yemek borusunda ciddi hırpalanmış yaralar olmuş. Abi tavsiyesi mideniz çok önemli abur cubur u az yiyin. Kola ve kahve tez zamanda kökten bırakın. Sigara için abartmayın alkolü bırakın hem haram hemde çok zararlı bırakamıyorsanız bile sosyal için

Hocam kahvenin zararı nedir? Günde 1 ya da 2 bardak (fazlası yok) Nescafe içen biriyim. Genelde sütlü+şekerli içerim bazen süt bulamazsam sütsüz+şekerli içerim. Benimkisi bağımlılıktan ziyade keyif biraz ve kola-gazozu bırakmış biri olarak onları içeceğime bunu içiyorum diyorum kendi kendime. Kafein bağımlılığı da olabilir benimkisi. Şimdi şekersiz iç diyeceksiniz ama çayı ve kahveyi şekersiz içemiyorum maalesef. Çay ve kahveye standart 2 şeker atıyorum (tozsa eğer 2 çay kaşığı). Bunun bir zararı olur mu sizce? 2 bardağı geçmemeye çalışıyorum gün içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 4 Nisan 2018; 16:37:54 >

• Tehlikelerden uzak dur yazısını görünce içimden bir ses "Acaba YOURMOVE hocam AKP'yi ve politikalarını mı kastetti?" diye düşündüm. Ama maalesef değilmiş:( İnş ilerleyen zamanda sizi bu yanlış yoldan da döndüreceğiz YOURMOVE hocam:)

Bisküvi ve cips olayına gelince çok doğru bir iş yapmışsınız. Ben sigarayı bıraktım hocam ama çikolata, cips, bisküivi, halley çok seviyorum. Bırakmak gibi bir niyetim yok ama elimden geldğince az tüketmeye çalışıyorum. Malum 30'lu yaşları devirdik vücut eskisi gibi hızlıda yakmıyor yediklerimizi:)

Güzel bir konu olmuş öne çıkar tuşuna basıyorum belki başkalarını da gaza getirir. Hem maddi hem manevi hemde bedensel bir avantaj sağlar. Sağlık sahip olduğumuz en büyük değer ve maalesef kıymeti kaybedilmeden anlaşılmıyor.

• Equris kullanıcısına yanıt
    hocam halley sakın yeme nbş şekerı trans yag %17 artı eklenmiş şeker var palm yagı soya ıcerır maddelerı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 4 Nisan 2018; 20:15:48 >
  • ekle hocam. 6 aydır yemiyordum zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.