Şimdi Ara

Cips ve Bisküvi Tarzı Şeyleri Yemiyoruz. Gel Sende Bu Tehlikelerden Uzak Dur! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: marselinyo

Cips yemiyorum da şu bisküvileri nasıl bırakacağım bilmiyorum eti negroya bayılıyorum
    Kendi kızarttığın patatesi yiyebilirsin. Konu işlenmiş gıdalar. O gıdaları üretildiği ana maddeleri pişirerek yememek değil. Hazır kek yemek sakıncalı. Ama evde mısır unundan ve sütten yapılan kek gibisi yoktur. Un kekinden çok daha gevrek ve lezzetlidir. Aslında üç beyazdan uzak durma kuralına katılıyorum. Üçünü bıraksan yaşam kaliten yükselir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marselinyo

Cips yemiyorum da şu bisküvileri nasıl bırakacağım bilmiyorum eti negroya bayılıyorum
    Geçmiş olsun.

Merhaba, KlikTag ile bu ürüne bakmanı öneririm:http://kliktag.com/products/product.php?id=13420

Cips ve Bisküvi Tarzı Şeyleri Yemiyoruz. Gel Sende Bu Tehlikelerden Uzak Dur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 19 Nisan 2018; 21:7:16 >

• yıllardır yemiyorum zaten. eksikliğini hissetmiyorum. abur cubur ihtiyacını kuru yemişler fazlasıyla karşılıyor.
  • kolayi birakirim ama patos cipsi asla ama asla birakmam. ömrünü tüketiyor deseler bile keyfime bakarim. eskiden 152kg civariydim ama cips vs birakmadigim halde 88 - 90 civarindayim su anda. daha ne kadar ineyim? fazlalik yok sayilir zaten.

• fthkn F kullanıcısına yanıt
    yani insan tadlari ozluyor.

ben eskiden yarim kg civari baklava tuketen biriydim hastaliktan sonra bimden sutlac alirim.anca oda nadiren

alkol sigara yok sosyal faliyet yok cola yok bi biseyler yedigimiz vardi oda saglik gidecek diye yiyemiyorum otla sebzeyle.tavukda her ogun yenmiyor nefsi arada kandirmak lazim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.