Şimdi Ara

Cips ve Bisküvi Tarzı Şeyleri Yemiyoruz. Gel Sende Bu Tehlikelerden Uzak Dur! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    para için çalışmayı o kadar sevmiyorum mutlu olmayıda öylesine yaşıyorum saldım herşeyi
  • Alternatif gerekli tüm bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yerine fındık, fıstık, ceviz, leblebi, badem gibi şeyler yiyin. Ayran şalgam için. Tatlı için ise bir yerlerden doğal bal bulun onu kullanarak evde kendiniz fıstık ezmesi yapın. Doğal pekmez bulursanız tahin pekmez veya tahin bal yapın. Tahini Göktepe bozkır tahininden alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: nohouse

Alternatif gerekli tüm bunlara

Cips için patlamış mısır ve kuruyemişler.
    Tatlılar için kuru üzüm, kuru incir, meyveler, bal, pekmez vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

2 aydır ekmeği bıraktım değişim inanılmaz....

Göbek vardı spor yaptığım halde ekmeği bırakınca tamamen gitti ve az biraz olan tembellik de bitti :)

Bu gönderiyi bilinç altı mesajı için koyayım buraya dünden :)

https://store.donanimhaber.com/e2/4d/14/e24d14233eab7ba2fc301820d2cf26d3.jpg

10 aydır ekmek tüketmiyorum. Vücudum rahatladı resmen. Artık sürekli bir şeyler yeme isteğide kalmadı.
    Sabahları ekmek yerine yulaf ezmesini süt ve bir miktar kuru üzüm ceviz ile karıştırarak tüketiyorum.
    Öğlen ve akşam yemeklerinide zaten ekmeksiz tüketiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 2 Nisan 2018; 22:7:38 >

• Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Bu durumun farkındalığı için elimizden geleni yapalım... Müsait bir vakitte konu açacağım...

Türk milletinin bu kadar geri kalmasında katkı maddeli ekmeklerin çok çok büyük payı var...

Aşırı tembelliğin en büyük kaynaklarından...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Bunun yerine fındık, fıstık, ceviz, leblebi, badem gibi şeyler yiyin. Ayran şalgam için. Tatlı için ise bir yerlerden doğal bal bulun onu kullanarak evde kendiniz fıstık ezmesi yapın. Doğal pekmez bulursanız tahin pekmez veya tahin bal yapın. Tahini Göktepe bozkır tahininden alın.

Alternatifleri güzel anlatmışsınız. Bizde şimdi Annemle bunları konuşuyorduk. Fındık, fıstık, ceviz falan.

Arkadaşlar bir adım atın. Bu tarz şeylerden hep beraber uzak duralım.
  • quote:

Bu durumun farkındalığı için elimizden geleni yapalım... Müsait bir vakitte konu açacağım...

Türk milletinin bu kadar geri kalmasında katkı maddeli ekmeklerin çok çok büyük payı var...

Forum olarak güzel bir farkındalığa imza atabiliriz hocam.
  • Cips yemiyorum uzun zamandır. Onun yerine canım çekerse mısır patlatıyorum bir güzel soslayıp yiyorum.

Bisküvi de yemiyorum ancak tatlıları severim. Onu da çok üşenmezsem kendim sütlü bir tatlı yapıyorum zaten o bastırıyor şeker isteğini.

Fındık, fıstık, ceviz gibi kuru yemişler de alternatif olabilir çerez niyetine.
  • Çokoprensi batır çaya efsane oluyor. 1 ay o şekilde beslendim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bisküvi neysede cipsten kurtulamıyorum ya ruffles ketcapli bagimlisiyim elimden gelse her gun yerim o derece :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insan nasıl Doritosun yeşili veya Laysin açık yeşil soğanlı cipsini yemek istemez?

• quote:

İnsanlar ekmeği biraz da fakirlikten yiyor.Ekmek olmazsa daha fazla yemek yemeleri gerekir.Ekmeğin yerine koyacak sağlıklı ve ucuz bir şey lazım.Her şey dönüp dolaşıp paraya geliyor.Çöz çözebilirsen...

• quote:

Orijinalden alıntı: Overkahan

quote:

İnsanlar ekmeği biraz da fakirlikten yiyor.Ekmek olmazsa daha fazla yemek yemeleri gerekir.Ekmeğin yerine koyacak sağlıklı ve ucuz bir şey lazım.Her şey dönüp dolaşıp paraya geliyor.Çöz çözebilirsen...

Ekmek daha çok acıktırıyor. Ben 10 aydır ekmek yemiyorum bunun farkına vardım.
    Halbuki ekmek bırakılsa insanlar daha rahat yaşayacak. Yıllardır milleti kandırdılar.
    Dedem bile küçükken ekmeksiz yediğim için bana kızıyordu yav.

• Ben ekmeği çok azalttım.

Cips delisiydim eskiden şimdi çok nadir yerim o da nefsimi körlemek için. Aradığım bir şey değil artık.

Ekmek kültürümüzde var deniyor ama içi boş bir laf.

Bizim zengin mutfak kültürümüzde neler neler var.

4 sene önce safra kesem alındı. Cips yediğim günün sabahı sindirim sistemi kilitlenmiş şekilde uyanıyorum.

Nişanlım da ekmeği ve şekeri bıraktı. 10 günde bile değişimleri hissetti ki spora da henüz 3 seans gitti.

Yapabilirsem şekeri kesinlikle bırakacağım.

Resmen sanal bir keyif veriyor.

Sağlıklı yaşamak isteyen herkese bol şans.

• Bu yiyecekleri tamamen yasaklayarak zulüm etmeyin kendinize. Hiç yememek de bir seçenek tabi ama ben azaltılması taraftarıyım. Fiyatını da bahane edip cips almıyorum artık. Ayda yılda 1 yemekten zarar gelmez. İkram edildiğinde geri mi çevireceksiniz
  • ne haliniz varsa gömün, bi biskevit gömeyim ben

• Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Ben kendimi bildim bileli ekmek yemem yersem çok çok az tüketirim. Bu algı nedir nerden milletin kafasına yerleşti bilmiyorum yemeği ekmekle ye muhabbeti Ne kadar saçma bünyeye her öğün şeker yüklemek.

• Bisküviyi bırakmak istiyorum ama çay ile birlikte şunu görünce dayanamıyorum.

• Biskuvinin ne zararı var ki ekmekten daha az zararlı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.