Şimdi Ara

Sen şu şekil oynarsın, o şu şekil oynar, şu şekil oynar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sadece Highmaul raidlerde 9k vuruyor çözebilmiş değilim henüz:( Bazen sanslısam kritik geliyor 30k vuruyorum. senin durumun yine iyi:)
    Acaba statlarda mı yanlış yaptım

Agility>Multistrike>Crictal>Versatiliy=Haste>Master şekilde gittim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

Sadece Highmaul raidlerde 9k vuruyor çözebilmiş değilim henüz:( Bazen sanslısam kritik geliyor 30k vuruyorum. senin durumun yine iyi:)
    Acaba statlarda mı yanlış yaptım

Agility>Multistrike>Crictal>Versatiliy=Haste>Master şekilde gittim

Dostum PvP itemleriyle girsen bile 9kdan fazla dps yaparsın.655 ilvl 9k dps. Sadec tiger palm mı spamlıysun ben de highmaul dpsmi yazdım zaten. Cdleri bekletme pot ve flask da kullandın mı çok rahat 16kyı görmen lazım. Statlar doru bu arada rotasyon sıkıntılı olabilir. Dps yapmak istiyorsan biraz ellerinin biraz çalışması lazım monkta Warrior gibi 3 tuşla dps yapmıyorsun.

• Sana şu kadarını söyliyim: Gerçekten zevk aldığım class ı 2 yıl sonunda buldum.

Kesinlikle tüm classları denemelisin. ben hunter ı en son denedim ve şu an zevk aldığım tek class hunter.
  • Şu an tek class var oda hunter. Bunu 100 yapıp oyunu iyice öğrenene kadar başka class düşünmüyorum. Şu anda çok zevkli gidiyor. Elim alistikca daha da güzel oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.