Şimdi Ara

Sen şu şekil oynarsın, o şu şekil oynar, şu şekil oynar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle twisting nether ally karakterini silmekle başla işe, tn horde, silvermoon ally, slyvanas ally öneririm ben casual oyuncunun fazla olduğu realmler.
  • Kastıgın karakter sayısı az ama öz olsun mümkünse 1 tane kas. Çok karakter hiç karakter, benim gibi tüm classları oynamaya çalışma.
  • @Ahmopasa Haklısınız hocam kusura bakmayın konuyu güncel tutmak daha iyi olurdu biraz forum acemliği diyelim. Şu anda bunlar arasında en uygun gelen hunter gibi görünüyor. Bi kaç lvl kastım baya hareketli ve zevkli geldi, pet konusuda sanırım zamanla gelişir. Dk oynamayı da denedim ama yapamadım sıkılmamak için de bıraktım hemen. :) Bu bilgiler çok faydalı olacak teşekkür ederim.

@Apakk aynen ordaki karakterleri siliyorum. dün forumdan bir arkadaş outland da oynuyormuş ve raf atabileceklerini söylemişlerdi. bende outland ally e geçmeyi düşünüyorum.

Aynen Tek tek karakter deneyip zaman kaybı yaşamaktansa tek bir karakterle gelişlmek çok daha iyi ve eğlenceli olacaktır. Hala boost kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum, oyunu iyice kavradıktan sonra belki başka bir karakter için olabilir. Yardımlarınız için teşekkür ederim. @Thrashbringer @aschil

• bir sorum bu hordelerin yeni şefi nerede duruyor.
  • joseph_58 kullanıcısına yanıt
    outland ally tavsiye etmem ama sen bilirsin hardcore pvp yapan oyuncu dolu, casual oynayan da var ama az, pve de az. PVP ve PVE'nin eşit dağıldığı realm'leri tercih edebilirsin. Mesela saydıklarım bunun yanında Ravencrest'i beğeniyor benim bi arkadaş yine de sana kalmış. Outland'de Türk fazla yok bir de.
  • Dün başladık ve baya iyiydi. Guild de Türkler filan da vardı. Raf ile başladık bayada güzel ve eglenceliydi. Simdilik bi sorun yok. Hem yardimci oluyor arkadaşlar da. Ama tavsiye için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Açıklayan olursa bende öğrenmiş olurum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: joseph_58

Dün başladık ve baya iyiydi. Guild de Türkler filan da vardı. Raf ile başladık bayada güzel ve eglenceliydi. Simdilik bi sorun yok. Hem yardimci oluyor arkadaşlar da. Ama tavsiye için teşekkür ederim.

Abi seni bekliyoruz sabirsizlikla :)

• Yeni başladıysan outland apakk'ın dediği gibi hardcore pvp yapan elemanlarla dolu biraz sıkıntı çekebilirsin. Ama ortamın yol yordam gösterecek arkadaşın varsa sen de sıkı oynayacaksan iyi bi seçim de olabilir.
    Tek başlayan adama outland tavsiye etmem. Yine guild var diye de pek güvenmeyin guild bi yere kadar ilgilenir orda sonrası size kalır.

• Kim ne derse desin druid

Bdnce druid acmalisin dps tank healer hepsi hakkinda bi fikir sahibi olursun az cok.

• Diyene bak bi kere kaplandan çıktığını görmedim,

Kaplan formundan, Worgen a geçiyo, ne ayı ne ağaç ne geyik anasını satıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hadi, hadi canim hadi gulum

10-11k vuramiyon kiskanma bari.

Ben oynarken boyle degildi fazla op diyen benmiydim

Ben dps oynuyorum bi kere tmm mi? :S

• 2 yıldır Monk oynuyordum Son paket geldiği an DPS'de çok sorun yaşadım. tüm buffları ve rotasyona uygun şekilde kulladım 655 İlvl Monk komik rakamla karşılaştım en fazla gördüğüm rakam 9k olması beni üzdü. Monktan soğudum. Druide geçtim bakalım neler olacak:)

Druid'te herşey var. Sıkılırsan diğer spece geç
    Feral Melee DPS Kaplan formunda mükemmel Kritik yağmuru yağıyor:) tek eksiği enerji çabuk bitmesi :(
    Balance Ranged DPS Moonkin(Baykuş Adam) formunda rotasyonlar oldukça basit PVP de kolaylık sağlıyor.
    Denedikçe daha çok zevk alıyorum :)
  • fethisagol kullanıcısına yanıt
    Bizim ki kuş da olmuyo. Tek bildiği kaplan

Biz savaşıyoruz, bizimki gidiyo arkada yaratıkların derisini yüzüyo.

Arada worgen oluyo, millete reju atıyo, attığı heal 150hp bide manası bitince kaplana geri dönüyo

Tank fazla çekince basıyo speedi tam gaz kaçış

Combatta ölünce rebirth bas dediğinde 2 saat seni arıyo "nerdesin nerdesin qnq"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gülmekten koptum senin yazdığına:)

Böyle kişilerde varmış:)
  • Konudaki muhabbet efsane
  • Bence önce pvp mi pve mi oynayacağına karar verilmeli.

Sonra range melee diye ayrılabilinir.

En sonda class seçimi

Siz çok yanlış yönlendirmişsiniz oyun pvp ve pve olarak çok ayrı yerlerde. Siz ve Sizden başka herkes pve oynuyor sanıyorsunuz ona göre lambır lumbur milletin kafasını çorba edip rahat uyuyorsunuz.

• Oyunda baya ilerledik. Swizz le birlikte -bi kaç yorum yukarda- pvp oynamak istiyorum. Hunter açtım. Raf ile kasiyoruz ve baya zevkli bi class. Raf a geçmeden önce mage açmıştım ama bu kadar keyifli değildi. Bu karakteri ilerletince belki druid açarım. Warior paladin filan bana göre değil. Yapamıyorum elime yüzüme bulastiriyorum ama denerim. :)

Yorumlar çok orjinal hepinize teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

2 yıldır Monk oynuyordum Son paket geldiği an DPS'de çok sorun yaşadım. tüm buffları ve rotasyona uygun şekilde kulladım 655 İlvl Monk komik rakamla karşılaştım en fazla gördüğüm rakam 9k olması beni üzdü. Monktan soğudum. Druide geçtim bakalım neler olacak:)

Druid'te herşey var. Sıkılırsan diğer spece geç
    Feral Melee DPS Kaplan formunda mükemmel Kritik yağmuru yağıyor:) tek eksiği enerji çabuk bitmesi :(
    Balance Ranged DPS Moonkin(Baykuş Adam) formunda rotasyonlar oldukça basit PVP de kolaylık sağlıyor.
    Denedikçe daha çok zevk alıyorum :)

655 ilvl monkla nasıl 9k dps yaptın? Ben 645 monkla 19-20k dps yapıyorum diye şikayet edip bıraktım. Tamam monk çok iyi değil ama 9klık bir durumu da yok. Tabi PvE den bahsediyorsan.

• joseph_58 kullanıcısına yanıt
    Seni bekliyoruz abi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.