Şimdi Ara

Sen Yap Diye Kazan Kazandır Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • #senyapdiye kampanyasinda haftanin uygulamasindaki gorevini tamamlayarak kazandigin 1GB hediye internetin hattina yuklendi. Hediye internetin, 24 saat boyunca yurticindeki kullanimlarinda gecerli. Gule gule kullan.Paketini 30.10.2019 23:22 tarihine kadar kullanabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    NASI LYAPTIN HOCAM 45 DAKIKA DEGI OKUDUM YOK GELMIYOR NET
  • Tek Bi Dergide kalmadım. Başka başka dergileri indirip okudum. Bip den direkt geçiş yaptım.. Evet biraz alması zordu.. Daha öncesin de İndirmeye veriyordu.. Şimdi Okumaya 25 dk ya çevirmişler..
    Tekrar bir dene bakalım şansını..

• senyapdiye kampanyasında bip de 25 dk konuşma yapana 1 gb internet veriyolarlar ben yararlandım
  • yuksektepe1 kullanıcısına yanıt
    Bip ilk haftanın göreviydi bu hafta sıra tv+'idi yerine yine bipten 25 dk konuşma yapmışlar. Haftaya son olarak paycell görevi var günlük 15 gb verecek uzatılmazsa kampanya bitecek. Görev tamamlanınca dilerseniz kazanılan hediyeyi hemen yüklemeyip geçmiş haftanın hediyesini al seçeneğinden 24 kasıma kadar hatta yüklenebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 6 Kasım 2019; 13:11:41 >
  • Kampanya 1 aralığa kadar uzatılmış olup kazanılan hediyelerin yüklenebileceği son tarih 8 aralıktır.

Haftanın görevi upcall;
    18-24 Kasım tarihleri arasında, Upcall kullanan kanal takipçileri 24 saat boyunca yurtiçinde kullanabilecekleri 1GB hediye kazanacaklardır. Uygulama haftasındaki görevini yerine getiren müşteriler, arkadaşlarını da kampanyaya davet etme hakkına sahip olacaklardır. İlgili haftada davet edilen arkadaş, Upcall uygulamasında daha önce hiç hesap oluşturmamış ve ilgili haftada daveti kabul edip, Upcall uygulamasını yükleyerek Upcall kullandığında hem davet eden, hem de davet edilen haftanın hediyesini 2. Kez kazanacaklardır.

25 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında kullandığı gsm hattının ödeme yöntemine göre aşağıdaki görevlerden birini yerine getiren kanal takipçileri, 24 saat boyunca yurtiçinde kullanabilecekleri 1GB hediye kazanacaklardır. Uygulama haftasındaki görevini yerine getiren müşteriler, arkadaşlarını da kampanyaya davet etme hakkına sahip olacaklardır. Daveti kabul eden arkadaşları, kanalı takip ederek ve davet kodunu kanalda ilgili alana girerek görevi yerine getirdiklerinde, hem davet eden hem de davet edilen o hafta için 2. kez hediye kazanma şansına sahip olacaklardır. Faturalı hat kullananlar, 25 Kasım-1 Aralık’19 tarihleri arasında Turkcell hattı için otomatik ödeme talimatı verdiğinde, faturasız hat kullananlar ise 25 Kasım- 1 Aralık’19 tarihleri arasında digital kanallardan (POS kanalı hariç, diğer kanallardan) hattına faturasız Uçuran paketlerden birini yüklediğinde görevlerini yerine getirmiş olacaklardır. Hali hazırda zaten otomatik ödeme talimatı olanlar da, #senyapdiye kanalından kampanyaya katılıp, haftanın görevine tıkladıklarında hediye GB larını almaya hak kazanacaklardır. Haftanın görevini yerine getiren faturalı hatlar için hediyeleri 24 saat içinde kullanıma hazır hale gelecek ve müşterinin hattına bilgi iletilecektir

• şu aralar yeni kampanya bar mı
  • kulakver kullanıcısına yanıt
    Var. Upcall kullanınca bir günlük 1 GB geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hala geçerli mi kampanya
  • Uzayan kampanya ile son yükleme tarihi ne zaman? Bitiremedik hediyeleri.

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Geçmiş haftanın hediyeleri için son yükleme tarihi 5 ocak 23:59

• 6 nisan haftası görev yok. Bu hafta olmayacak galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.