Şimdi Ara

Sence ! Dünyadaki En iyi 5 korku Filmi ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
6
Favori
100.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

quote:

Orijinalden alıntı: actionboy35

quote:

en iyisi...
     Sence ! Dünyadaki En iyi 5 korku Filmi  !

Bazıları da dünyanın en kötü filmi diyor ??

halt etmiş

4.9 puanı var abi imdb'de

imdb yi

hocam bırakın şu siteyi artık benden 8.5 alır bu film en az o bu film kadar etkilendiğim pek az film vardır

ayrıca sen yanlış filme bakmışsın bu film 2004 yapımı olan orjinal film ve puanı 7.2

Birinci yapimda 4.9 puan almışlar..
    http://www.imdb.com/title/tt0482599/

İkinci yapimlarinda 7 puan almışlar..
    http://www.imdb.com/title/tt0440803/

İlk filmin puanlari beklemedikleri gibi olunca hırs yapmışlar sanırım ikinci film için

• Halka Diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

en iyisi...

halt etmiş

imdb yi

hocam bırakın şu siteyi artık benden 8.5 alır bu film en az o bu film kadar etkilendiğim pek az film vardır

ayrıca sen yanlış filme bakmışsın bu film 2004 yapımı olan orjinal film ve puanı 7.2

İlk filmin puanlari beklemedikleri gibi olunca hırs yapmışlar sanırım ikinci film için

johon hocam tarihlere bi baksan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

The Shining bir numara üzerine tanımam.

Beğenmedim.
    Descent 2'yi sormuştu biri 1.sinden kötü mü izlenmelimi diye.Bence kesinlikle ilk filmden daha güzel.Çok beğendim ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

en iyisi...

halt etmiş

imdb yi

johon hocam tarihlere bi baksan?

7.2 Puana sahip film 2004 yapilmli.. Film isminin yan tarafında yer alan ve hafif renklerle yazılmış "(II)" karıştırmama yardımcı oldu.

• bana halka dışında hiç bir film korkunç gelmiyor. Çoğu kişinin korku sandığı testere serisine de hayranım, bana hayatımın önemini anımsatan başka bir film olmamıştı.
  • Bence Bülent Ersoy un eski programlarını izleyin :DD
  • Halka filmini o kadar cok seviyorumki nickimde filmden izler tasiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

quote:

Beğenmedim.
    Descent 2'yi sormuştu biri 1.sinden kötü mü izlenmelimi diye.Bence kesinlikle ilk filmden daha güzel.Çok beğendim ben.

Descent'i beğenip Shining'i beğenmemek anormal bi' durum.Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak bu kadarını görmedim.
  • The Shutter tavsiyeler üzerine izledim de hiç öyle aman aman korkmadım. Bazı sahnelerinde gerilim baya iyiydi ama özellikle boyun ağrısının nedenini öğrenince baya güldüm.
  • quote:

quote:

quote:

Beğenmedim.

Descent'i beğenip Shining'i beğenmemek anormal bi' durum.Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak bu kadarını görmedim.

ben ikisinide izlemiş ve beğenmiş birisi olarak şunu söyleyim. ikisi arasında pek bir benzerlik yok. gerçi kapalı yerde kalma fobisini benzerlik olarak düşünebiliriz. ama farklı yapıda filimler. illa aynı anda ikisi sevilmek zorunda değil bence

• Kesinlikle
    Shining'in ilk 40 dakikası bom boş zaten off,üff,pff hadi lan bi aksiyon artık diye diye canınız çıkıyo...
  • quote:

quote:

Beğenmedim.

o bendim tamam indireyim o zaman

• quote:

Kesinlikle
    Shining'in ilk 40 dakikası bom boş zaten off,üff,pff hadi lan bi aksiyon artık diye diye canınız çıkıyo...

gerilim türüne örnektir.
    korkuyla uzaktan yakından alakası yok ki
    redrum
  • imdb göre...

1-Psycho
    2-Alien
    3-The Shining
    4-The Thing
    5-The Exorcist
  • takipteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

imdb göre...

1-Psycho
    2-Alien
    3-The Shining
    4-The Thing
    5-The Exorcist

ilk oldukları için her zaman ilk sıralarda yer alacaklardır. saygımızda var tabiki. ama yenileri çekilse fena olmaz aslında. çünkü sonuçta eski teknoloji ile çekilmiş. gerçi yeni çekimleride görüyoruz aslını bir türlü tutmuyor ama ne bilim işte üst sıralarda başka filmlerde olabilir sanki. mesela japon filmlerine de yer verilmeli. onların yarattığı atmosferi birçok hollywood filmi başaramıyor. bu yüzden habire uzak doğu filmlerini alıp kendisi çekiyor. konu bulamıyor çünkü. paranormal aktivite yeni bir atılım yaptı dedik. ikinci filmde bodoslama yere çakıldı. testere serisinde ki insanın vahşet görüntülerini izlemekten zevk almasını konuşmak bile istemiyorum. önemli olan saf korkuyu vermesi. adamı paramparça ederek değil de ruhunu ürpertmesi mesela. çoğu film bunu başaramıyor. descent filmini yerden yere vuran arkadaşlar var mesela. ama karanlıkta ve kapalı yerde kalma hissini verir orda film aslında, yaratığın gelipte seni yemesini değil. neyse çok konuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

imdb göre...

1-Psycho
    2-Alien
    3-The Shining
    4-The Thing
    5-The Exorcist

ilk oldukları için her zaman ilk sıralarda yer alacaklardır. saygımızda var tabiki. ama yenileri çekilse fena olmaz aslında. çünkü sonuçta eski teknoloji ile çekilmiş. gerçi yeni çekimleride görüyoruz aslını bir türlü tutmuyor ama ne bilim işte üst sıralarda başka filmlerde olabilir sanki. mesela japon filmlerine de yer verilmeli. onların yarattığı atmosferi birçok hollywood filmi başaramıyor. bu yüzden habire uzak doğu filmlerini alıp kendisi çekiyor. konu bulamıyor çünkü. paranormal aktivite yeni bir atılım yaptı dedik. ikinci filmde bodoslama yere çakıldı. testere serisinde ki insanın vahşet görüntülerini izlemekten zevk almasını konuşmak bile istemiyorum. önemli olan saf korkuyu vermesi. adamı paramparça ederek değil de ruhunu ürpertmesi mesela. çoğu film bunu başaramıyor. descent filmini yerden yere vuran arkadaşlar var mesela. ama karanlıkta ve kapalı yerde kalma hissini verir orda film aslında, yaratığın gelipte seni yemesini değil. neyse çok konuştum

bu 5 filmide izlemiş birisi olarak hak vermek lazım yorumuna dediğin gibi birazcık fazla abartılan filmler sırf saygı duyacağız diye

the thing harikadır ama ona ayrı bir parantez açmak lazım abartısız izlediğim en iyi korku gerilimlerden birisidir

psycho ya gelince yer yer zıplatmıştır ama korku demek saçma geliyor zira süper bir psikolojik gerilimdir

alien a girmiyorum bile 8.5 ortalama tutturmuş olması mantıksız geliyo öyleki the thing bu filme 10 basar

the exorcist te harikadır bu filme gülüyoruz diyen varsa

o yüzden kısaca imdb ye fazla itimat etmemek lazım misal izlediğim en iyi korku olan 2004 yapımı shutter filmi (http://www.imdb.com/title/tt0440803/) top 250 de bile değil ki bana kalsa ilk 30 a sokarım o filmi

bu arada bana uzakdoğudan korku önerebilecek var mı?

herkese iyi korkmalar

• ben seve seve önerebilirim. kendimi uzakdoğu korku filmlerine adamış birisi olarak

Karanlık sular filmi uzak doğu versiyonunu mutlaka izle.
    Cevapsız arama 1.
    zaten halka garez demiyorum izlemişsindir sanırım.
  • Emily Rose iyidir, en azından izlerken gerçek bir olay olarak düşünürsek daha etkileyici geliyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.