Bu telekoma soyleyecek soz bulamıyorum zaten. Hem faiş fiyat hem dusuk hızda internet veriyor bir de ustune o dusuk hızı da veremiyor, ortaya boyle bir manzara cıkıyor. Ne diyelim hala tekel...
Bu arada sormak istediğim bişey var. Sendit ten wow aldıgınızda america yada europe versiyonundan biri mi geliyor şansa gore? Bu topictemiydi yoksa baska yerde miyidi tam hatırlayamayacağım ama bir yerde okumustum boyle birşey?
EU keyi geliyor ve içinden çıkan oyun ENGB versiyonu. Sırf orjinallik olsun diye evde yüklü olan wowu silip orjinal cdlerden kurdum ama patchlarimi yapmaya kalkınca uymadı doğal olarak :) Ne zaman bu oyunu oynayabileceğim orasını Allah bilir çünkü artık işim ona kaldı (telekom demeyin bana...)
şunuda solerseniz sevinirim ... sendit.com da 20 pount muydu ? ve ne zamana kadar boyle :'( ben anca bu yaz alabilirim :'( YEMİŞİM ÖSYS Yİ YAAAAA !!!
Darkprens ben sendit ten guild wars almıstım. Soyle birsey yapmıstım aklında bulunsun:
17.99 pound iken sepete atmıstım hesabımda, sonra fiyatı 23.99 oldu ben girdim hesabıma siparişi vermek için benim sepetimde oldugu için 17.99 istediler benden. Ama sonra kredi kartı problemi oldu kartı onaylatana kadar siparişi yinelemek zorunda kaldım ve 23.99 dan aldım ilk siparişim gitmiş oldu yani. Kredi kartında sorun yasamam kesin daha once aynı ayarlarla aldım sorun olmadı diyosan şimdiden sepete at wow u yazın sipariş verirsin Ama tabi ne kadar sure sepetinde kalıyo onu bilemiyorum benim dediğim 2 3 hafta kadar kalmıstı sepette.
Forumu baya zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Öncelikle herkeze Merhabalar ve hemen sölemeliyimki bu kadar iyi niyetli insanın bir arada oldugunu görmek sevindirici akabinde bende sendit.com dan az önce bir tane wow sipariş ettim:) hadi hayırlı traşlar herkeze
Yaw ben az onceki mesajımı yazdıktan sonra senditte wow var mı diye girdim stockta yok diyodu. Sen sadece sipariş verdin değil mi shipped demedi yani?
ya deliricem yok böle bişi ya inanılır gibi değil tüm türkiyeyi ayağa kaldırdım aramadıgım firma kurum kuruluş kalmadı sendit dede kalmamış yaw bu oyun yokmu piyasada ne bu peynir ekmek mi allahım yarabbim ya
arkadaşlar burdan okuduklarım kadarıyla bu senditcom işi baya alengirli ve son baktıımdada out of stock diodu biz 2 kişi alıcaz sanırım en iisi guest passli bi cd almak bu şekilde kolay alabilecğim bi yer varmı? artı banka hesabım dolar hesabımı olmalı? yardımcı olursanız sevinirim. saolun Bu arada dentragtan kimse varmı?
Dolar hesabı olmaması lazım diye biliyorum. Ne kadar istiyorlarsa turk lirası karsılıgı kadar para duser hesabından diye biliyorum ama yanlıssam duzeltilsin. Bu arada sendit işi cok alengirli değil. İnternet uzerinden yapılan alısverişler biraz zor gibi gorunuyor zaten genel olarak. Sendit te herkesin karsılastgı tek sorun turkiye sınırlarına girdikten sonra turk postasının siparişi elden mi vereceği yoksa kapıya mı bırakacağı ile ilgili. Eger sabit bir işyeri adresi verirseniz yada eviniz mustakilse yada postacıyı tanıyorsanız hiçbir sorun olmaz. Ama apartman dairesi ise ve eve birilerinin olmaması soz konusu ise sorun olabiliyor. Sendit guvenli sayılır aslında eline ulasmayanlara tekrar bile gonderiyor siparişini ucret talep etmeden. Ama su anda wow stokta kalmamıs. Ben GW almıstım yazın, siparişi verdikten 1 ay sonra stoğa gelmişti moralinizi bozmak gibi olmasın ama
Ya arkadaslar bu oyunu nereden bulacaz simdi ben o kadar bekliyemem bunu korsan olarak indirsem sonra internetten 14 dolarmi ne ise acccount alsam orjinal serverda oynayamazmiyim acaba bulamiyorum gitti aramadigim yer kalmadi amazon.com da var oda gonderemem o sectigin ulkeye dior e ben ordan kitap almistim urune goremi karar veriyo acaba ne yapcaz simdi fikri olan varmi 2. elmi alacaz oyunu anasini satim karaborsaya dusmus :D
Oyunun 14 dolara account u mu satılıyor? Oyle birsey varsa ve eger guvenliyse tabi kimin sattıgı onemli, bence al derim cd leri bulursun her yerden. Ama bence yanlısın var 14 dolara account yada cd key konusunda, Yanılıyor muyum?
ya account dediğim şey ben bunu Blizzard in orjinal sunucularında oynamak istiyorum hani her ay verilen bir mebla var ya 14 15 dolarmı her neyse o bu kirayı ödedikce orjinal sunucularda oynama hakkı elde ediliyormus e Client olarak bağlanıcağıma göre Cd lerin orjinal olmasının bir önemi varmı internetten indiriyim oyunun client ini sunucudan account açtırayım girip oynayayım olmuyormu böle ?
Valla bir fikrim yok ama olacagını sanmıyorum yoksa bukadar insan neden almaya calıssın oyunu. Bence basta oyuna verdiğin para orjinal cd lerine verdiğin ucret değil, içinden cıkan ve account acman için gerekli olan cd key için olan ucret. Dediğin sey oynayabilmek için verdiğin ucret. Oyle olmadıgını dusunuyorum buyuk olcude. 14 dolarlık miktarı mesela 6 ay odemezsen yani 6 ay dondurursan hesabın siliniyor diye biliyorum. Sonra kendine tekrar hesap acabiliyorsun aldıgın cd key ile ama diger hesabın ve içindeki karakterlerin gidiyor. Yani cd key oyuna giris biletin gibi dusunebilirsin. Onsuz olmaz, ama internetten sadece cd key alınabiliyor mu bilmiyorum?
Öle bisi bende duymadim evet simdi anladim demek istedigini bir defaya mahsus orjinal cd deki key ile hesap acmam gerekiyor ya bide sey sorucam gittigidiyor.com da var bu ürün acaba prüz cikarmi icindeki key kullanılmıs filan olurmu acilmamistir dior ama guvenilirmi yorum yapabilcek arkadaş varmı yada
Sonucta bir alısveris sitesi acılmıs olacagını sanmam yani dukkandan gidip almanla arasındaki tek fark eline nasıl gececegidir bence. Ordan hiç alısveris yapmadım bu yuzden bilemiyorum nasıl ulastırıyorlar. Orda ne kadar fiyatı?
Fiyat yüksek ama problem değil 150 milyona kadar teklif vermeye hazırım ulaşımdada problem olmadığını teyyit ediyor gittigidiyor.com ancak icindeki activasyon kodunu teyyit ediyormu onu bilmiorm simdi telefon açtim kimse bakmiyor :D mail yazdım yarın günün ilk ışıkları ile cevap verilir verilmez bende teklif verecem
Alacağın oyunun sana tam ulaşıp ulaşmayacağı satıcıya bağlı, gittigidiyor'u bağlamaz. Sen açık arttırmayı kazanırsın, kargo ile sana paket ulaşır, satış ilanında yer alan üründen farklı bir ürün eline ulaşırsa veya bir sorun varsa zaten satışa onay vermezsin, kartından para çekilmemiş olur, sen de paketi kargo ile geri gönderirsin. Yerinde olsam gittigidiyor.com vasıtasıyla 100-150ye wow alacağıma sendit.com'dan tüm masraflar dahil 50'ye alırım, en geç 1 hafta içinde oyun eline ulaşır.
Ama sendit te yok su anda işte problemi o. Sendit te stok dısı olan bi urunun gelmesi de epey gecikiyor. Ama ben de 150 milyona kadar cıkmazdım.
yok sendit i beklemiyeceğim zaten gittigidiyor dan cevap gelsin eğer icindeki activasyona yani kutunun hic acilmadigina kefil olursalar ürünün satin alacam ama olmazsalar kalsın o riski alamam :)
Valla ya bismillah dedim dayanamadim ne olursa olsun dedim bastim parayi :p aldim gittigidiyor dan :p bakalimne zaman elimize ulasir hala uyumadim muhtemelen kargo gelmeden yatmam:p