Şimdi Ara

Sendit.com (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bi hesap yaptım :) tabi kafadan dunyada 5 milyon kişi bu oyunu oynuyo ve her ay 13 euro oduyosa adamlar ayda 65000 euro aylık kazanc elde edio :) bide oyunu alırken odedigin para tabi bu paraların bi kısmı bakım ve onarımada gidiodur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

ya bi hesap yaptım :) tabi kafadan dunyada 5 milyon kişi bu oyunu oynuyo ve her ay 13 euro oduyosa adamlar ayda 65000 euro aylık kazanc elde edio :) bide oyunu alırken odedigin para tabi bu paraların bi kısmı bakım ve onarımada gidiodur :)

yanlıs hesap yapmıssın Su anda wow oynayan oyuncu sayısı 6 milyonu gecti. Farzedelim ki 6 milyon... Turk lirası olarak aylık ucret 20 ytl dersek ortalama, 6 milyon X 20 ytl = 120 milyon YTL. Bu da yaklasık olarak 70 milyon euro(Bin euro değil milyon dikkatinizi cekerim). Yılda 1 milyar euro gibi bir rakam kazanıyorlar ki bu sadece oyundan kazandıkları para. Bunun dısında reklamlardan yan urunlerden vesaireden buna yakın bir para daha kazanıyorlar ki varın siz düşünün gerisini.

• desert bişi sorcam sen wow oynuyomuydun :) ben sanki seni gw oynuyo diebiliodum :) bide şunu soylemek istiyorum 6 MİLYONU NE ZAMAN GECTİ BEEE !!! OHAA ! MİLYAR EURO !!!! YILDA ??? YAZIN HERALDE 10 M YE ULASIR Kİ BEN YAZIN OYNICAM :) bu arada keske player limitini arttırsalar ben burnıng blade de baslamayı dusunuodum :'( hayallerim suya düştü :'(
  • Ben wow oynamıyorum GW oynuyordum ama sıkıldım. Wow oynamaya karar verdim henuz almadım ama sendit ten almayı dusunuyorum gelince. 6 milyonu gectiğini level dergisinde okudum.

Burning blade mi burning legion mu? Turklerin cok oldugu server i mi diyosun yoksa burning blade diye bi server var mı? Neden orda oynamak istiyorsun? Server sayısını artıracakları kesin bundan emin olabilirsin. dusunsene yılda 1 milyar euro kazandıkları bir seye yatırım yapmayıp da neye yatırım yapacaklar? 1 sene içerisinde olan serverların 3 te 1 i kadar daha ve belki de daha fazla server acılacağını dusunuyorum. Arada da karakterini istediğin servera gecirme gibi olaylar oldugunu duydum okadar cok istiyorsan gecersin istediğin servera ozaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserteagle -- 3 Mart 2006; 16:07:16 >
  • sorry burning legion blade nerden cıktı yaf
  • Arkadaşlar bişi sormak istiyorum şimdi satılan 2. el accountlar var diyelim böyle bişi satın alsam aldığım aktivasyon key account vs ile yeniden kullanıcı adı yaratmam mümkünmü yani adam diyelim Cobra diye 1 kullanıcı adı almıs ve ben bunu beğenmedim herşeyi siliğ 0 dan yaratma şansım mümkünmüdür ? Bide sunucu değiştirmem mümkünmü tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Core0x7bf2

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum şimdi satılan 2. el accountlar var diyelim böyle bişi satın alsam aldığım aktivasyon key account vs ile yeniden kullanıcı adı yaratmam mümkünmü yani adam diyelim Cobra diye 1 kullanıcı adı almıs ve ben bunu beğenmedim herşeyi siliğ 0 dan yaratma şansım mümkünmüdür ? Bide sunucu değiştirmem mümkünmü tabiki

Evet kullanıcı adını kendi istediğin sekilde deiştirebilirsin. Herseyi sildiğin zaman zaten 0 oyun haline geliyor. Sunucu deiştirme olayına arada izin veriyorlar ozamanlar deiştirilebiliyor tabi karakter deişimi için. Onun dısında istediğin zaman istediğin sunucuda karakter acarsın tabi dolu değilse...
  • Beklesemmi 2. el mi alsam karar veremedim o yüzden soruyorum eğer hiç bir fark olmuyorsa belki tüm bilgileri silip yeni bi serverda yeni bi char açarım aynı işe gelmiş olur olay ama emin değilm saol
  • zaten aynı işe geliyor. Tek fark kutusu elinde olamayabilir. Onu da cok onemsemiyorsan 2. el alıp silebilirsin yada silmezsin kendi karakterini açarsın olan karakter sana engel değil ki. Dursun bir kenarda. ;)
  • onun itmlerini kendine aktarırsın :) parasını fln :)
  • bütün yazıları okumadım sadece ilk 4-5 yaızyı okudum yorum yapmak istiyorum bende sendit.com dan sipariş verdım 8 günde geldi gayet memnunum hıcbı sorun yok öneririm..
  • Zaten sendit in urunu gondermesi ile ilgili problem olmuyor, problem urunun stoğa gelme suresi
  • lehavle vela kuvvete peynir ekmek gibi gidio yok anasını sattımın oyunu ya maalleliyi o kadar gaza getirdik oyunu bulamıyos iimi :D
  • benim arkdas siparis etti 1ay once hala gelmedi gemide kaybolmus demisler falan filan
  • ya metalic wampire in bahsettii talihsiz insan ben oluyorum ben şubat 2de sipariş werdim gördüünüz gibi neredeyse 40 gün oldu hala gelmedi 21.günde mail attım paketler türkiyeye ulaştı ama ülkenizde bi sorun çıkmış olabilir baştan yollıcaz dediler daa stoklarında bile yok parayı karttan çektiler delirecem ya kazık mı yedim ben nedir ? :(
  • su ana kdr duydugum kadarıyla Key EU Oyun enGB ama farklı ise bilmem ama Senditte bahsettigi kadarıyla
    oyunun ön yüzü 2 tür hangisinin gelecegi belli degil yazıodu Key EU olmazsa benim isime gelmez tabikide
  • Gelen key EU orası kesin. Paketin on yuzu de kimsenin umrunda değildir heralde
  • arkadaşlar bu sendit.com sadece oyun mu yolluyo Türkiye'ye. yoksa ipod fln sipariş vermeyi düşünüyorum da
  • Oyunlar, DVD ler elektronik esyalar yolluyor. ipod da bunların içerisinde var.
  • en son 40 gün önce mi görüldü sendit te oyun yani?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.