Şimdi Ara

Sendit.com (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır bir hafta once birkaç saatliğine stoğa geldi ön sipariş yapanlara gonderildi diye biliyorum.
  • Arkadaşlar bugün itibariyle wow sendit te stokta. Benim siparişim de being packed aşamasında. Bu akşama yada yarına shipped olur sonra beklemeye geçiyoruz. Alacak olanlar acele etsin çabuk tükeniyor sendit te bir daha ne zaman gelir belli olmaz. Fiyat hala 17.99£.
  • şu an "Temporarily out of Stock "

http://www.sendit.com/game/item/6000000000991

acc almayı düşünüyorum arkadaştan, biran önce kesinleşse...yoksa senditten almam gerekecek...
  • 15 gun once ben sipariş vermeden bir günlüğüne stoğa gelmiş ön sipariş verenlere yollamışlardı. Şimdi yine geldi gunduz being packed(paketleniyor) durumundaydı akşam baktım yollanmış Ve stokta tukenmiş. Bir daha ne zaman gelir bilmiyorum ama öğrenmek için care@sendit.com adresine mail atabilirsiniz. Ben sipariş vermeden once ne zaman geleceğini sormustum. Martın ortası ve sonu arasında bir tarihte gelecek demişlerdi. Genelde boyle firmaların aslından once tarih verdiklerini ve sürekli geciktirdiğini düşünürüm ama tam dedikleri gibi oldu. Merak ediyorsanız mail atın derim yaklasık bir tarih ogrenebilir ona gore nerden alacağınıza karar verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserteagle -- 24 Mart 2006; 22:28:10 >
  • Evet Cuma gunu Bende Stokta olarak gördüm ve spariş ettim. Ertesi Gune " İtem Shipped" dedi. Yani Oyun geliyor. Ben mail atmıştım ve Mart sonu Nisan Başı oyun Stoklarda olacak Dendi.
  • Bu gun wow um elime ulastı birazdan yukleme baslayacak paylaşayım dedim ankarada oturuyorum bu 9. gun. Bundan once GW almıstım 6. yada 7. gunde gelmişti. Bence tereddutunuz varsa sendit ten değil postacınızdan tereddut edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle

Bu gun wow um elime ulastı birazdan yukleme baslayacak paylaşayım dedim ankarada oturuyorum bu 9. gun. Bundan once GW almıstım 6. yada 7. gunde gelmişti. Bence tereddutunuz varsa sendit ten değil postacınızdan tereddut edin.

Gözün aydın. Şanslılardanmışsın. Benimki 20. günde gelmişti (tam ümidi kestiğim anda) 1-2 güne de 5 aydır bağlanmayan telefonum bağlanacak ve özlemimi gidereceğim. (tabii ki 1 hafta önce yanan anakartımı yaptırabilirsem )
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

Gözün aydın. Şanslılardanmışsın. Benimki 20. günde gelmişti (tam ümidi kestiğim anda) 1-2 güne de 5 aydır bağlanmayan telefonum bağlanacak ve özlemimi gidereceğim. (tabii ki 1 hafta önce yanan anakartımı yaptırabilirsem )

Sen de şansızlardanmışsın be kardeş. En kısa zamanda anakartını yaptırıp telefonunu bağlatırsın umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle

Bu gun wow um elime ulastı birazdan yukleme baslayacak paylaşayım dedim ankarada oturuyorum bu 9. gun. Bundan once GW almıstım 6. yada 7. gunde gelmişti. Bence tereddutunuz varsa sendit ten değil postacınızdan tereddut edin.

ne güzel ya Ankaradakiler daha şanslı galiba. Ben İstanbuldayım ve bugün 22.gün hala gelmedi ürün.
  • 21 günü geçtiyse mail at bence. Yanlış hatırlamıyorsam 21 günde ulaşmayan malı tekrar yolluyorlar.
  • quote:

21 günü geçtiyse mail at bence. Yanlış hatırlamıyorsam 21 günde ulaşmayan malı tekrar yolluyorlar.

Nasıl bir kanıt göstermem gerekecek peki sendit.com a? sonucta adamlar biz mesuliyet kabul etmeyiz diyebilirler ?
    Ayrıca sizce daha beklemeli miyim? Ürünü hiç bu kadar geciken var mı aranızda ?
  • Benim elime tam 3 haftada geldi. Ulaşmadı diyince yenisini Daha hızlı bir biçimde yolluyorlar. Merak etme bir arkadasımın basına geldi Mail attıktan 5 gun sora eline ulaştı. Ben guveniyorum Sendit'e
  • bir de bana Sendit.com dan fatura benzeri bir kağıt geldi. bu faturanın ürünle birlikte gelmesi gerekmez mi ?
    yoksa üründen ayrı mı geliyor? fatura geldiğine göre ürün de gelir diye mi düşünmeliyim sizce arkadaşlar ne dersiniz?
  • Evet..
    Bana Oyundan 1 hafta önce Kağıt gelmişti.
  • Arkadaşlar ben de buradan sipariş versem bir sorun ile karşılaşmam değil mi?Bir de kargoyu adamlar eve getirmeden ben gidip pttden alabiliyormuyum?Yani kime söylemem gerekiyor paketin pttde durmasını???....
  • Arkadaşlar ben de buradan sipariş versem bir sorun ile karşılaşmam değil mi?Bir de kargoyu adamlar eve getirmeden ben gidip pttden alabiliyormuyum?Yani kime söylemem gerekiyor paketin pttde durmasını???....
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrostBLade

Evet..
    Bana Oyundan 1 hafta önce Kağıt gelmişti.

cok saol umarım bana da gelir yakın zamanda. beklemekten başka yapılacak bir şey yok.
    bugün pttleri gezdim anadolu yakası müdürlüğüne falan gittim paket gelmemiş. artık kısmetse gelecek
    eger gelmezse 1.5 ayda falan tekrar isticem sendit den. zaten stokta yok şuan.
  • Benim arkadaşım da 3 hafta önce spariş verdi oda bekliyor. Anadolu Yakasındayız biz de.
    Zaten oyunun Kaybolma Vakası 1-2 defa yaşanmış birsey olmalı. Merak etme gelir oyun.
  • ben de gameseek'ten bekliyorum, aynı postayla geliyor ingiltere'den. 2 hafta oldu bugün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: requiem_

quote:

21 günü geçtiyse mail at bence. Yanlış hatırlamıyorsam 21 günde ulaşmayan malı tekrar yolluyorlar.

Nasıl bir kanıt göstermem gerekecek peki sendit.com a? sonucta adamlar biz mesuliyet kabul etmeyiz diyebilirler ?
    Ayrıca sizce daha beklemeli miyim? Ürünü hiç bu kadar geciken var mı aranızda ?

Arkadaşıma gelmemişti 21 gün içinde ve mail attı. Maile cevap olarak tekrar yolladılar. Kaç günde ulaştı bilmiyorum ama arkadaşım şu anda wow oynuyor. Yeterli kanıt olur herhalde. Zaten onlar da diyor her ne sebeple olursa olsun eline ulaşmayan ürün tekrar yollanır...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.