Şimdi Ara

sendit.com'dan Tbc alanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sendit.com dan tbc alıpta eline ulaşan varmı?

• bizim kanki aldı 2 tane elinede ulaştı adanadan
  • arkadaşım sipariş vermişti bugun elimize ulaştı... çıkış tarihinden yaklaşık olarak 1 hafta önce vermişti siparişi
  • 22 sinde elime (elinize ulaşmıyo maalesef posta kutusuna bırakmışlar. Aşağı indiğimde bi çocuğun elindeydi ) ulaştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

22 sinde elime (elinize ulaşmıyo maalesef posta kutusuna bırakmışlar. Aşağı indiğimde bi çocuğun elindeydi ) ulaştı.

Güzelce bi döveydin
  • 22 sinde geldi bana
  • 4 günde geldi. Şaşırdım kaldım. Türkiye'den yaptığım alışverişlerde bile bazen 4 günden daha uzun süre beklemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon'dan Alışveriş 2014
    10 yıl önce açıldı
    G2A'dan Rusya PSN kartı almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana birkaç saat önce geldi
  • hala gelmedi benimki , millete geliyor , çıldırrrrrrrrr
  • Benim de gelmedi. 15 Ocak'ta Item Shipped olmuştu.
  • Bana ilk wow 20. günde gelmişti. Umudunuzu kaybetmeyin yani
  • yine sendit.com dan aldım ama yine gelmedi
    bugun siparişim 1 haftayı geçti, geçen sefer 1 ay gelmeyen paketim, adıma kayıtlı olarak sendit yetkilileri tekrar gönderince 4 günde gelmişti. bunu da adıma kayıtlı aldım, ama henüz ulaşmadı elimde, umarım sorun olmaz geçen seferki gibi .
  • Arkadaşıma gecen geldi umudunuzu kesmeyin Ama ben hala kavuşamadım
  • bugun öğlen saat 1 gibi geldi.bikaç arkadasa daha bugun ulaşmış.
  • Arkadaşlar Bc si sendditten hala ulaşmayanlar bulundukları ildeki PTT nin posta dağıtım müdürlüğüne gidip hemen kolayca paketlerini alabilirler. Kesinlikle beklemenize gerek yok çünki size ulaşmasının uzun sürmesi keyfi bir durum. Ben de baya bekledim burdaki bi arkadaşın ptt ye gidip kendim aldım demesi üzerine hemen istanbulda anadolu yakasında oturduğum için acıbademde bulunan dağıtım şubesine gittim ve paketimi hemen aldım. Beklemenize gerek yok , gidip kendiniz alın dağıtım merkezinden :).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.