Şimdi Ara

sene başında çıkan steamko neden uskodan daha kötü durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet steamko çıkalı 1 sene olacak ama durumu uskodan daha betermiş sebebi nedir sizce? uskoda bitik ama steamko uskoya göre ayrı tutulmalıydı eski sistem gibi olmalıydı, ticaret için usko playerlık içn steamko olmalıydı.

• PUS çok pahalı, hile çok fazla var. OTP olmadığı için her yer tren. Pazar açmak USKO'daki gibi 5 KC istemediğinden sürekli yeni char açabiliyor hileciler. Ayrıca chitin görevi yapıp durdukları için piyasası çok ucuz. Ve tabi krowaz da gelince büyük düşüş yaşadı server.
  • Doların artmasıyla absürt fiyat artışları oldu nedense pus eşyalar ve eagle's eye'da fiyat artışı oldu gerisi hala aynı. Ee +7 3gbdi pathosda şimdi 5gb. Burada satan yok mu acaba i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara para daha tatlı geldi çünkü. Koxp ve hile ile para kasmak için bir sürü insan geldi. Ayrıca Cash fiyatları da aşırı pahalıydı. GB kasıp, parasını kazanan kitle oyundan çekilince serverlarda adam kalmadı. Ha bir de bi umutla oyuna dönen eski clanlar ve eski playerlar da aradığını bulamayınca olay bitti.
  • Bence tek ve en geçerli nedeni;
    Steamin açılırken herkese temiz ve hilesiz bir oyun sunulacağı vaadi ve bu vaat doğrultusunda başlayan oyuncuların zaman içinde umduklarını bulamamaları nedeniyle hayal kırıklığına uğraması.
    İnsanları buna o kadar inandırdılar ki oyunu bırakan eski playerler bile yeniden başladı fakat yanlış yaptılar.
    Yapımcıların her zaman için derdi para oldu oyuncu her zaman 2. plandaydı bunun en bariz örneği 2009 yılında getirilen patch oldu.
    Konumuz olan steame geri dönersek.
    Hilesiz bir oyun için yeniden başlayan veya uskodaki çarlarını bırakan herkes tam tersi bir durumla karşılaşınca yeniden eski serverlerine dönmeye başladılar bir kısmı oyunu bıraktı.
    Bu durumdan kazançlı çıkan sattıkları cash ve premiumlarla oyun sahipleri ve kosperler oldu.
    Unutmayın paranın döndüğü her yerde hile olacaktır az veya çok bu engellenemez
  • oyunda 100lerce tren varken ben küfür ettim diye bana 2 hafta ban atmalarıyla benim için bitti steamko

şuan işte vize finaller biterse gene başlıyacam trene gbde 20 tl olmuş cypherda iyidir iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

oyunda 100lerce tren varken ben küfür ettim diye bana 2 hafta ban atmalarıyla benim için bitti steamko

şuan işte vize finaller biterse gene başlıyacam trene gbde 20 tl olmuş cypherda iyidir iyi

ili serverada baktım pathos çöp cypher da çöp, bu serverlara para yatırmaya değmez derim, steam akıllıkık edip şubatta trensiz koxpsuz krowazsız full emeğe dayalı para güdmeyen server çıkarırsa başlarım oyuna, hocam sana tavsiyem iki servera da başlama.

usko dan adam olmaz ama steamden umutluyum bakalım, yeni serverda ticari iş olmamalı drek playerlik ve emeğe dayalı olmalı, 30 yaşıma geldim hala ko rüyası görüyorum rüyamda oyun oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Hocam tren olayını nasıl yapıyorlar, günlük getirisi ne kadar :)
  • Steam kötü durumda diyen kim,pathosta oynuyorum sw gayet güzel hareketli abarti item yok çok dengeli bir durum var,Ne taktınız krowaza analamadım hala chitin shellemi oynasaydık bu seferde hiç yenilik yok yeni item yok diyecektiniz.
  • Knight Online tarihi boyunca boyle koxp gormemistir. Eskidende koxp vardi ama isi bilenler yapiyordu. Steamda chitin, krowaz, cz boss tasi, bifrost koxperlerin orgut yapilanmasi vardi resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 10 Ocak 2017; 4:47:17 >
  • Kasmak güzeldi de oyunun başlarında item olayıda o kadar ucuk olmadıgı için steamko sahsım adına gayet zevkliydi ama aradan 4-5 ay geçmiş hala skill acamamışsın vs gibi nedenlerden coğu kişi bıraktı mage parti topluyoruz nova dısında skill yok priestlerde cc vs yok neyse belli süre gayet güzel vakit geçirdik ama sonrasında vaktimizi harcamaya değmeyecek oldu olay bundan ibaret ayrıca benim gibi kişi krowaz olmayacağı için geldik ve gittik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.