< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 6 Eylül 2023; 12:49:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Senelik Yeni Süper 12 Ay 100GB Paketi (4. sayfa)
-
-
Sadece konuşma için uygun ne paket alınabilir faturasızda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1350 lira
bireysel.turktelekom.com.trUzun 12 Ay 100GB Paketi | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/uzun-12-ay-100gb-paketi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 20 Ekim 2023; 11:51:10 > -
650 liradan başladı 750 derken 1350 oldu daha 6-7 ay geçmiş. Yok daha neler 😱
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saçma olmuş fiyat kimse geçmezki bu rakama
telekoma geçene 10 gb bin dkk 96 lira faturalı taksitle peşin verip birde fazla alıyorlar kampanya birimi şaşırdı
-
BİMCELL üzerinden mesaj attık 667519 GB + 20000 DK vs. dedi 1350 TL yazdı :D
Sonra bu pakete geçemezsiniz dedi sanırım TT abonesi olmak gerekiyor :) o zaman 100GB ye döner herhalde.
-
telekom faturalıdan buna geçebilirmiyiz? vergiler dahilmi?
-
Tarife sayfasında şöyle yazıyor:
Sadece son 60 gün içerisinde NA/NT yolu ile gelen müşteriler paketten faydalanabilecektir.
Yeni müşteri için mi demek ol yor bu? Faturalıdan faturasıza geçişte mümkün değil mi?
beyler bu kampanya ya benzer birşey yok mu ? aylık 15 gb yi hiç geçmemişim. Ortalama 10-12 gb arası. Yani aylık 15 gb olan ?
-
Senelik maksimum 100 gb var o da size yetmez bu kullanımlarla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu paketten babama almıştım mayıs 2024'te bitecek 1 yıl. geçen gün hattını kısıtladılar. arama yapamıyor sms bile atamıyor. gelen aramaları cevaplıyor sadece. müşteri hizmetleri 6 aydır tl yüklemediğiniz için kısıtlandı tl yükleyin dedi şaka gibiler anneme de aynı paketi almıştım babamdan önce 3 nisanda onunkisinde bir kısıtlama falan yok. yıllık paket almışız niye tl yükleyelim durup dururken. baktım şartlarında falan da yazmıyor.
btkya şikayet açtım bakalım.
benim üstümde 2 hat bir annemde 1 babamda vardı. kardeşimle kocasına da soracağım türk telekomsa komple defolup gidelim olmazsa diye. böyle random müşteri seçip mini mini koparma çabaları değiyor mu insan merak ediyor.
-
Klasik telekom işleri ne beklenir ki
Türkcell in yıllık paketinde paketi aldığın tarihten itibaren 1 yıl kafa rahat tl yükleme derdi yok paket alınca süre 1 yıl uzuyor
Vergi için para yükleyin diyorlar. Şubattan bu yana bu paketteyim böyle sorun yaşamadım çünkü bir miktar tl hep duruyor. her ay 9 tl vergi alıyor.
-
hocam anneme de aynı paketi babamdan daha önce almıştım. onunkisinde böyle bir şey yapmadılar normal kullanıyor; ona çıldırıyor insan. kaldı ki şartlarında falan da yazmıyor yıllık paketin. kime denk gelirse mantığıyla çalışıyorlar resmen.
-
18 Aralık 2022 de 600 liraya almıştım
1350 ye hiç bı avantajı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 5 Aralık 2023; 23:17:20 >
Faturasızın genel kuralı sayılır o, 6 ay TL veya paket yüklemeyince yani para girişi olmayınca hat kısıtlanıyor. Ama yıllık paket gibi şeyler alınınca operatörler bu süreyi genelde 1 seneye çıkarıyor ki paket bitmeden hat iptal olmasın.
Bence sizde bir hata olmuş, Turkcell kullanırken bende de hep 6 ay süre vardı, yıllık paketi alınca direkt hat iptal tarihini 1 sene sonrasına öteledi mesela. Türk Telekom da böyle yapmalı. Yapmak zorunda değil ama yapması lazım öyle saçmalık olmaz ya 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 5 Aralık 2023; 23:44:6 >
Paketi yenilerken 1350den mi yenileyecek? Bu ay doluyor benimki de
Zam gelmediyse evet
Paket tek seferlik alınıyordu zaten
Mecbur 1350 den alıcaksın başka alternatif arıyorum bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X