Şener Şen Türk sinemasına katkısı büyüktür oynamış oldugu eşkiya filmiyle Türk sinemasında birşeyler yapılabilcegini herkese kanıtlamıştır o yüzden fazla söze gerek yok zaten sinema sektöründe olanlar Türk sinemasını 2 bölüme ayırır 1.bölüm eşkiyadan önce 2.bölüm eşkiya filminden sonra o yüzden ülkemizin sinema sektörüne sagladıgı katkı paha biçilemez
Şakir(Şener Şen)- aşıksan vur saza, şöförsen bas gaza Çiçek Abbas(İlyas Salman)- sevene can feda, sevmeyene elveda Şakir- sen batan bir güneş ben yollarda çilekeş Çiçek Abbas- şöförün bahtı kara muavinin gönlu yara Şakir- gaz, fren, şanzıman halim duman Çiçek Abbas- sev beni seveyim seni Şakir- aşk bir otobüstür binmesini bilmeli Çiçek Abbas- son durağa gelmeden inmesini bilmeli Şakir- bana hava atma! Çiçek Abbas- havan kime yabancı? Şakir- kapılma rüzgarıma sen de aldanırsın Çiçek Abbas- sollama beni sollarım seni Şakir- geçme beni ezerim seni Çiçek Abbas- dünya dikenli bir hayat hep sevenler de mi kabahat? Şakir- yaklaşma toz olursun geçme pişman olursun Çiçek Abbas- çilemse çekerim kaderimse gülerim Çiçek Abbas- istedim vermediler sen şöförsün dediler Çiçek Abbas- emeğimiz bilek zoru allahım sen bizi koru Çiçek Abbas- aşk bir sudur iç iç kudur Çiçek Abbas- aşkı çekene derdi bilene sor Çiçek Abbas- aşk çekenin yol gidenin Çiçek Abbas- kabahat sen de değil seni sevende Çiçek Abbas- naaaabeeer!!!
Kendisi ile birebir konuşup tanışma fırsatı buldum, kolay kolay gelmiyor onun gibi sanatcılar...
Böyle oyuncular böyle sanatçılar çok az gelir.
quote:
Orjinalden alıntı: ilker32
Şakir(Şener Şen)- aşıksan vur saza, şöförsen bas gaza Çiçek Abbas(İlyas Salman)- sevene can feda, sevmeyene elveda Şakir- sen batan bir güneş ben yollarda çilekeş Çiçek Abbas- şöförün bahtı kara muavinin gönlu yara Şakir- gaz, fren, şanzıman halim duman Çiçek Abbas- sev beni seveyim seni Şakir- aşk bir otobüstür binmesini bilmeli Çiçek Abbas- son durağa gelmeden inmesini bilmeli Şakir- bana hava atma! Çiçek Abbas- havan kime yabancı? Şakir- kapılma rüzgarıma sen de aldanırsın Çiçek Abbas- sollama beni sollarım seni Şakir- geçme beni ezerim seni Çiçek Abbas- dünya dikenli bir hayat hep sevenler de mi kabahat? Şakir- yaklaşma toz olursun geçme pişman olursun Çiçek Abbas- çilemse çekerim kaderimse gülerim Çiçek Abbas- istedim vermediler sen şöförsün dediler Çiçek Abbas- emeğimiz bilek zoru allahım sen bizi koru Çiçek Abbas- aşk bir sudur iç iç kudur Çiçek Abbas- aşkı çekene derdi bilene sor Çiçek Abbas- aşk çekenin yol gidenin Çiçek Abbas- kabahat sen de değil seni sevende Çiçek Abbas- naaaabeeer!!!
-telaş yok , kesikler için kan ilacı satıyoruz , puuhh
Fox'u açın Vecihi var
Çocuk: Amca, hadi şu aslan avını anlat. Şener Şen : Bir gün arkadaşlarla ormana gittik, jipten indik, etrafa dağılıdık. Elimde tüfek ağır ağır ilerliyorum, derken....., birden onu gördüm... Çocuklar : Neyi..... Şener Şen : Aslanı. Bir kaç metrem ötemdeydi, Böyle şey olamaz , Allah Allah boyu 10 metre. Münir Özkul :Ziya... Şener Şen : 10 metre değilsede 5 metre var. Münir Özkul : Ziya... Şener Şen : Aslan kadar aslan, hemen doğrulttum tüfeği, TIKKK tüfekte kurşun yok, ALlah tan üstümde ÇAKI var. Hemen çektim çakıyı atladm aslanın üstüne karnına tak tak tak... Münir Özkul : Ziya çakıyla aslanı öldürdün. Şener Şen : Öldürdüm Öldürdüm abi yaaa....
Birde Adamı jiletle traş edip (biçip) karakola düşüyor. Ardından abisi (Münir Özkuş) geliyor. Karakoldan dışarı çıktığında 'Tııhh abi ya sen niye geldin yaa... İçişleri bakanı arkadaşımdı' diyor
Türkiye'nin en iyi sinema oyuncusu, öyle kaşın çatık diye sürekli mafya babası, suratın komik diye komedyenlik değil hakikaten dünya standartlarında hatta üstünde bir medar-ı iftiharımız
Türkiye'deki en iyi oyuncu...
şalvar davasındaki bi sahne var her izlediğimde yerlere yatarım gülmekten
Aldım çakıyı çatçatçatçat
quote:
Orjinalden alıntı: metalok
quote:
Orjinalden alıntı: Magina
quote:
Orjinalden alıntı: L a s T
quote:
Orjinalden alıntı: Can !
o jilet sahnesi yokmu jilet sahnesi
Ne Biçim Bir Sahnedir O Birader Ya
Allah uzun Ömürler Versin Üstadımıza
cibcibicis marka traş köpüğü
İngiltere kralı, rahmetli başkan kennedy, taçsiz kral pele, baken bauer, nadia komonaçi, biricid borda, fenerbahçeli cemil...
Dünyada ilk ! Su yok , sabun yok !
-Ziyaaaaa !
SIkı bir Şener Şen hayranıyımdır.Her filmini en az 6-7 kez izlemişimdir.Ama ne zaman televizyonda rastlasam oturup izleirm ve her defasında yerlere yatarım...
Türk sinemasının tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu...
Allah üstadımıza uzun ömürler versin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme