böyle bir adamın amerikada olup neler yapabileceğini hep merak ederim.Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur. |
Şener Şen amerikada olsa en az 2 tane oscar alırdı.
-
-
Oscar hariç, komedi türünde altın küre ödülü kazanan ilk aktör olurdu
-
Katiliyorum Al Pacino De Niro dan bile buyuk oyuncu aslinda.
Amerika da dogmayi gectim bu yillarda 40 li yaslarda olup kariyerine baslasa global dunya sayesinde yine dunyaca unlu olup Holywood filmlerinde oynar Oscar alirdi.
O zamanlar Yesilcam vs kapali kutu. Simdi cok buyuk oyuncu olup ama onun yarisi kadar olmayanlar Holywood ta oynuyor Turk oyuncular. Ornegin Haluk Bilginer saygim sonsuz herseyi hakediyor ama Sener Sen kadar iyi bir oyuncu degil o yuzden kotu anlamda soylemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Katiliyorum Al Pacino De Niro dan bile buyuk oyuncu aslinda.
Amerika da dogmayi gectim bu yillarda 40 li yaslarda olup kariyerine baslasa global dunya sayesinde yine dunyaca unlu olup Holywood filmlerinde oynar Oscar alirdi.
O zamanlar Yesilcam vs kapali kutu. Simdi cok buyuk oyuncu olup ama onun yarisi kadar olmayanlar Holywood ta oynuyor Turk oyuncular. Ornegin Haluk Bilginer saygim sonsuz herseyi hakediyor ama Sener Sen kadar iyi bir oyuncu degil o yuzden kotu anlamda soylemiyorum.
profil fotoğrafı konu uyumu :).Sergen Koşsaydı barcelonada oynardı.Dediklerine kesinlikle katılıyorum bir oyuncu bütün türlerde film çekip ve hiçbir şekilde sırıtmaması.Dikkatlice sadece onu izliyorum mimikleri role bürünüşü muazzam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Quantum LimitOscar hariç, komedi türünde altın küre ödülü kazanan ilk aktör olurdu
yanlış yerde ve yanlış zamanda doğmak...
-
quote:
Orijinalden alıntı: qdanils81profil fotoğrafı konu uyumu :).Sergen Koşsaydı barcelonada oynardı.Dediklerine kesinlikle katılıyorum bir oyuncu bütün türlerde film çekip ve hiçbir şekilde sırıtmaması.Dikkatlice sadece onu izliyorum mimikleri role bürünüşü muazzam.
Alıntıları GösterHem komediyi hem drami bu kadar ust duzey oynayan oyuncu yok olamaz zaten. Mesela Al Pacino ve De niro denedi komedi turunu veya rollerde komedi sahnelerini Sener Senin o ilk komedyen olarak ciktigi performansa ulasamadi. Hadi bu adam komedyen dendi Eskiya, Golge oyunu, Kabadayi, Muhsin Bey vs nasil bir performans.
Yabanci arkadaslarima izlettim bazi filmleri ing altyazi buldum inanilmaz etkilendiler TR de boyle film ve oyuncu varmiymis diyorlar.
Simdi hepsi Netflixte vs Turk filmi dizisi kovaliyor.
-
yav heeee heeeee
-
Keşke batılılar kadar sanata değer verseydik şimdi bunlar yaşanmazdı ve çok büyük oyuncular ve yapımcılarımız olurdu ama hiç bir şey için geç değil tabi. Umarım glecekte görürüz ama dediğim gibi sanat dalları değerlenmeli (tiyatro, edebiyat, müzikal vs).
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhsin Bey filminin sinematografisindeki bazı çekim tekniklerini baya başarılı buldum (sanki biraz klasik neo noir havasında).
quote:
Orijinalden alıntı: Quantum Limit
Muhsin Bey filminin sinematografisindeki bazı çekim tekniklerini baya başarılı buldum (sanki biraz klasik neo noir havasında).Muhsin Bey ve Eskiya Avrupa New York ve bircok baska ulkede film festivallerinde gosterildi diye okumustum. Yani gercekten bu islere ilgili insanlar biliyor bu filmleri ve Sener Seni.
Keske Netflixe devlet eliyle tanitim amacli bu filmler verilse.
-
Şener babayı seviyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: qdanils81yanlış yerde ve yanlış zamanda doğmak...
Alıntıları Göster2000'den sonra türkiyede doğanlar ve yaşayanlar için bu söz.
-
-
Katılıyorum.1 tane banko alırdı.Dünya çapında şöhret olurdu.Biz adam Allah göstermesin anca öldükten sonra kıymetini anlarız...
Alır almazdı bilemiyorum ama bence de en başarılı Türk aktör Şener Şen, herkes Kemal Sunal diyor, bariz şekilde abartıldığını düşünüyorum, Şener Şen çok daha iyi.
-
Al Pacino'dan da iyi demezsin be bilader.Bu aktörlerin birçok filmini izlemiş ve hareketlerini,mimiklerini tek tek incelemiş biri olarak Dog Day Afternoon bile bu adamların başka diyarlardan gelme olduğunu kanıtlar.Veya Jack Nicholson'un kendini aştığı The Shining filmini bir izle.Milliyetçilik damarınız tuttuğu için objektif yorumlayamıyorsunuz.Ha Şener Şen kötü bir oyuncu mu ? Tabii ki hayır.Ama madem ABD'de doğsaydı muhtemelen Samuel L. Jackson ayarında bir oyuncu olurdu ki Samuel de çok iyi oyuncudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayal perest olmayın.
"Hollywood’da “Olumlu” Müslüman Karakterlere Yer Verilmiyor! ABD’li araştırmacı Jack Shaheen’in yaptığı bir araştırmaya göre, Hollywood filmlerinde yer alan 1000 Müslüman karakterden yalnızca 52 tanesi olumlu tipleme içeriyor, 50 tanesi de nötr karakter olarak sunuluyor. Böylece sinema aracılığıyla dünya kamuoyunda olumsuz bir Müslüman imajının yerleşmesi sağlanıyor." ilave: tarih de verelim 2017
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 6 Haziran 2021; 23:44:48 >
-
Katılıyorum. Kesin alırdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X