Şener Şen amerikada olsa en az 2 tane oscar alırdı.
böyle bir adamın amerikada olup neler yapabileceğini hep merak ederim.Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur.
Girşimcilik Fikirleri
Her kriz bir fırsattır diyerek, girişimcilik fikirlerinizi bizlerle paylaşırsınız çok seviniriz.
Turşu Standı açmak istiyorum (Öneri ve Dusunceleriniz)
Merhabalar ben turşu standı açmak istiyorum.Agirlikli olarak turşu suyu ve turşu satmak istiyorum.Bulundugum cadde bir köprüde kestaneci standı var ona izin vermişsseler banada izin verirler diye düşünüyorum.Nerden başlamalıyım izin nerden almalıyım ve isle ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
Tarihî geçmiş kuruyemiş yemek
Tarihî geçmiş kuruyemiş yemek.dün son kullanma tarihi 2018 yılına at kaju yedim şuan herhangi bi sıkıntım yok.Bufeyi temizlerken iade edilmek üzere saklanmış ve unutulmuş.Eskiler hatırlar bu markayı 😀
Müge Anlının Susturulması
Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, şüpheli şekillerde ölen Aleyna Çakır ve Gülay Uygun’un konusunu işlemeyi bir süreliğine bıraktı.Göz göstere göstere kadını susturdular.
Büfe Açıyoruz(Alkolsüz) Tavsiye Bekliyorum
Annem-babam kantinciydi fakat pandemiden sonra yaklaşıık 7-8 ay işssizlerdi ve şuan pandemi ilk dönemin sonuna kadar devam edicek gibi gözüküyor,bizde bu yüzden arabayı satıp büfe açıcaz dükkan felan bulundu temizlik kaldı.Sizlerin önerilerinizi bekliyorum.Teşşekürler.
Işıklarda 3.gündür su satıyorum sorularınızı alayım ?
3 gündür ışıklarda akşam 8 gibi su satmaya gidiyorum sorularınızı alayım.
Bugün ki müjder nedir ? Tahminleri alalım.
Bugün Cumhurbaşkanı açıklama yapıcak fakat öncesinde birsürü şeyler yazıldı, sizlerin tahminlerinizi alalım.
Tekel bayilere alkollerin geliş fiyatı
tekel bayilere alkollerin özellikle bira ve şarapların geliş fiyatları ne kadar bilen var mı ? promosyon vs oluyor onları biliyorumda ortalama geliş fiyatları vs nedir ? biri bizi aydınlatırsa güzel olur.
İskandinava transfer olmak istiyorum.
Merhaba,artık canıma tak ettiği bi konuyu sizlerle paylaşmak istedim biraz hayali gelir ama yinede orada yaşayanların fikrini almak istiyorum.Beden Eğitimi Öğretmenliği son sınıf okuyorum.Branşım futbol alt yapıdayken profosyonel altyapı liginde oynadım(akademi ligi) daha sonra amatörde devam ediyorum yaşım 21.Burda ki hocalar inanılmaz dar görüşlü ve sığ adamlar kendi yeteneğimi geliştirmek istiyorum ve yurtdışından takıma transfer olmak istiyorum (ocak transferinde) o zamana kadar kendime çok iyi bakıp cv göndermek istiyorum düşünceleriniz nelerdir.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 102
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.898 (Bu ay: 476)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 264 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic