Şimdi Ara

Turşu Standı açmak istiyorum (Öneri ve Dusunceleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben turşu standı açmak istiyorum.Agirlikli olarak turşu suyu ve turşu satmak istiyorum.Bulundugum cadde bir köprüde kestaneci standı var ona izin vermişsseler banada izin verirler diye düşünüyorum.Nerden başlamalıyım izin nerden almalıyım ve isle ilgili fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malum kış geldi ve korona vakaları artışta bundan dolayı bu işin tutacağını düşünüyorum

• Ben çubukluyum yardımcı olayım sana :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekliyorim 

• bence cok mantikli nerede yapacaksiniz

• Düzce/merkezde

• Millet koronadan evindeki yemeği bile itinayla yerken dışarıda satılan bir şeyin nasıl tutacağını düşünüyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Millet koronadan evindeki yemeği bile itinayla yerken dışarıda satılan bir şeyin nasıl tutacağını düşünüyorsun?

Çünkü orada kestanenin çok fazla gittiğini ve corona olduğundan insanların turşuya çok fazla yüklediklerini bildigim için ayriyetten babam bakkal(bufe) işlediğinden en çok satılan ürünlerden biri açık zeytin açık turşu ve yine açık fasulya ve nohut.insanlar emin ol çoğu buna bakmıyor açık olup olmamasina

• Madem öyle daya gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ağzımın suyu aktı he. Günde 1.5L turşu suyu içtiğim olurdu.

• semt pazarlarınsa satabilirsin. belediyeye harcını yatır semt pazarında tezgah aç

• kardeşim piyasayı iyice bir araştırsaydın, millet kriz ortamında turşusunu kendi yapar.

biz turşu satın alıyoruz ama doğal köy turşusu olduğu için alıyoruz, yoksa biz de kendimiz yapardık

• turşu güzeli bul kendine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zabitayla görüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 120205044

kardeşim piyasayı iyice bir araştırsaydın, millet kriz ortamında turşusunu kendi yapar.

biz turşu satın alıyoruz ama doğal köy turşusu olduğu için alıyoruz, yoksa biz de kendimiz yapardık

Biliyorsunuzki ne kadar kriz ortamı vars fırsat ortamıa var.Insanlarin geçen krizde alışveriş sitelerini nasıl patlattiysa buda bir fırsat.

• quote:

Orijinalden alıntı: crux07

Zabitayla görüş.

Hayatta en sevmediğim insan topluluğu....

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

semt pazarlarınsa satabilirsin. belediyeye harcını yatır semt pazarında tezgah aç

Semt pazarı ne bileyim orda iillavardir olmayan bir yere açmak istiyorum.

• Guncelleme:Türkiye cumhuriyeti saolsun yine bir gencin hayallerini yıktı.Zabitaya gittim sadece olmaz diyip bizi küçümseyip gönderdiler.(Ben vatanıma bağlı kalmaya çalıştıkça saolsunlar kendilerinden uzaklaştırıyolar)

• belediyenin ilgili birimine git sor bence. ama vazgeçme iyi para kazanırsın ortam kurarsın insan tanırsın sohbet muhabbet güzel olur.

turşu işi her kış iyi gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 19 Kasım 2020; 16:17:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.