Şimdi Ara

Seneye Hangi Metal Grubunun gelmesini isterdiniz? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DT

quote:

Orjinalden alıntı: Chev

Linkin Park , bu sene getiriyorlardı yine getiremediler , daha Türkiye ye gelmedi adamlar , inş. bidahakine

Metal diyor???

dimi dimi dimi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

quote:

Linkin Park , bu sene getiriyorlardı yine getiremediler , daha Türkiye ye gelmedi adamlar , inş. bidahakine

Başlığı bir daha oku bence.

Gözünüzü seveyim şurda bilmişlik yapmayın bari

Buna bilmişlik mi diyorsun? Hocam benim amacım millete ders vermek değil. Ama ''Metal'' yazan bir başlığın içine neden linkin park kaktırılıyor, onu anlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 30 Temmuz 2008; 13:01:31 >
  • Heaven And Hell, Dio ölmeden görmek gerek Rush ve AC/Dc de gelse tam olur.Ayrıca Judas Priest'i tekrar görmek isteriz
  • Yine Metallica... ;( Opsiyonel : Megadeth )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoManner -- 30 Temmuz 2008; 11:57:00 >
  • Dream Theater
    Megadeth
  • Amon Amarth gelse çok iyi olur. Elemanlar yeni albüm tanıtımı için yakında turneye çıkacaklar, aralık sonuna kadar liste içinde Türkiye yok malesef
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Başlığı bir daha oku bence.

Gözünüzü seveyim şurda bilmişlik yapmayın bari

Buna bilmişlik mi diyorsun? Hocam benim amacım millete ders vermek değil. Ama ''Metal'' yazan bir başlığın içine neden linkin park kaktırılıyor, onu anlayamıyorum.

İnadına Linkin Park gelsin

• Iron Maiden oLmazsa MetaLLica
  • Judas Priest'in tekrar gelmesini isterim. Ayrıca AC/DC, Ozzy Osbourne, Iron Maiden ve Alice Cooper'ı görmek isterim.
  • CHILDREN OF BODOM
  • quote:

Orjinalden alıntı: 46

O kadar adam gibi metal grubu söyledik, hala pinkin park diyorsun... Bir de inat yapıyormuş.. Haa soad gelsin soad, çok seversiniz ya hani iletilerden düşmüyor mübarek.

edit: Adım böyle ortakafaofsayt'a çıkacak, daha birşey söylemiyorum. pinkin park gelsin, silipkınat gelsin, sistemofadauvn gelsin, marlin mansın gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 30 Temmuz 2008; 22:08:28 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 46

O kadar adam gibi metal grubu söyledik, hala pinkin park diyorsun... Bir de inat yapıyormuş.. Haa soad gelsin soad, çok seversiniz ya hani iletilerden düşmüyor mübarek.

edit: Adım böyle ortakafaofsayt'a çıkacak, daha birşey söylemiyorum. pinkin park gelsin, silipkınat gelsin, sistemofadauvn gelsin, marlin mansın gelsin.

Sanane kardeşim ne yazacağımıdamı sana soracağım.Linkin Park gelsin varmı bi diyeceğin.Görmek istemiyorsan bloklarsın mesajlarımı kafan rahat eder.Burdada sağa sola bilmişlik tarslamazsın.

• bence britney spears gelsin. müthiş headbang yapılır. öngrup olarakta linkin park.
  • agalloch gelsin yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: birdofchaos

CHILDREN OF BODOM

hele şükür biri dedi CHILDREN OF BODOM Bodomun gobelleri

• ulan hiçbiriniz lemmy'i istemiyorsunuz adam ondan gelmiyor,zamanında gelecekmiş motörhead ama 15 bilet satılınca vazgeçmişler.tüh sizin gibi metalcilere,vay linkin park mış,vay bodommuş,vay zottiripohtan black,gotik,atmosferik gruplarmış,vay metallica'ymış,megadethmiş.saydıklarınızın alayına lemmy girsin e mikızdırdınız lan beni.var mı lan metal verock n roll camiasında lemmy'den büyüğü,çocuğumu keser doğrarım lan.tüh sizlere,rockerlığınıza da tüh kere 2.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

ulan hiçbiriniz lemmy'i istemiyorsunuz adam ondan gelmiyor,zamanında gelecekmiş motörhead ama 15 bilet satılınca vazgeçmişler.tüh sizin gibi metalcilere,vay linkin park mış,vay bodommuş,vay zottiripohtan black,gotik,atmosferik gruplarmış,vay metallica'ymış,megadethmiş.saydıklarınızın alayına lemmy girsin e mikızdırdınız lan beni.var mı lan metal verock n roll camiasında lemmy'den büyüğü,çocuğumu keser doğrarım lan.tüh sizlere,rockerlığınıza da tüh kere 2.

15 bilet ?

yok artık.

• quote:

ulan hiçbiriniz lemmy'i istemiyorsunuz adam ondan gelmiyor,zamanında gelecekmiş motörhead ama 15 bilet satılınca vazgeçmişler.tüh sizin gibi metalcilere,vay linkin park mış,vay bodommuş,vay zottiripohtan black,gotik,atmosferik gruplarmış,vay metallica'ymış,megadethmiş.saydıklarınızın alayına lemmy girsin e mikızdırdınız lan beni.var mı lan metal verock n roll camiasında lemmy'den büyüğü,çocuğumu keser doğrarım lan.tüh sizlere,rockerlığınıza da tüh kere 2.

Children Of Bodom'a laf yok oyarım

• quote:

Hocam sen de uçmuşsun yav, sakin ol bekleme milletten Lemmy'i yazmalarını, adam pinkin park gelsin diyor baksana.

• quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

quote:

Orjinalden alıntı: birdofchaos

Children Of Bodom'a laf yok oyarım

Var var niye olmasın...Kodumun cocuklarına (ya da bodomun cocuklarına) niye laf olmasın ki...
    Bi oy bakıyım nası oluyomuş..!

@Wildlove Lemmy'i yazan tek kişi benim kanımca

çok biliyon sen!!! Children Of Bodom kral tamammı!!!! Doru konuş ben bi korsam!!! nese senn yüzünden ceza yemek istemiyorum

hiç kimse lemmy'i yazmıyosa demekki o kadarda iyi değiller demektir dimi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.