çok biliyon sen!!! Children Of Bodom kral tamammı!!!! Doru konuş ben bi korsam!!! nese senn yüzünden ceza yemek istemiyorum
hiç kimse lemmy'i yazmıyosa demekki o kadarda iyi değiller demektir dimi?
Evet çok biliyorum... Bi koysana... Öyle klavye delikanlılığıyla olmaz bu işler gel bi koy bakalım görelim nası oluyomuş...
Sen Lemmy'e iyi değil diyosan Kodom'a kral diyosan makatına açı çemen sür 500 metre engelli koşu yap...Bi de ahkam kesmezmi minik kuş..!
Motörhead yazmamış mıyım? Bak ayıp etmişim. Cidden Motörhead faciası diye bir olay var. 30 kişi gelmiş konsere bunlarda sinirlenip konser vermeden gitmişler. Çeşitli rivayetler dönüyor o konuda herrkesten farklı hikayeler duydum. Ama şimdi gelirlerse 100 tane gelecek adam tanıyorum.
50 bin'den fazla kişi gelir...Veya gelmek ister... Motörhead herkese nasip olmaz...
quote:
Orjinalden alıntı: Kirk Hammet
Motörhead yazmamış mıyım? Bak ayıp etmişim. Cidden Motörhead faciası diye bir olay var. 30 kişi gelmiş konsere bunlarda sinirlenip konser vermeden gitmişler. Çeşitli rivayetler dönüyor o konuda herrkesten farklı hikayeler duydum. Ama şimdi gelirlerse 100 tane gelecek adam tanıyorum.
Hacı ne ayaksın sen
Whitesnake,Cinderella,Winger yada AC/DC gelsin...
metallica yine gelsin ben gidememiştim iron maiden, opeth veya dream theater gelse fena olmazdı
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
quote:
Orjinalden alıntı: birdofchaos
çok biliyon sen!!! Children Of Bodom kral tamammı!!!! Doru konuş ben bi korsam!!! nese senn yüzünden ceza yemek istemiyorum
hiç kimse lemmy'i yazmıyosa demekki o kadarda iyi değiller demektir dimi?
Evet çok biliyorum... Bi koysana... Öyle klavye delikanlılığıyla olmaz bu işler gel bi koy bakalım görelim nası oluyomuş...
Sen Lemmy'e iyi değil diyosan Kodom'a kral diyosan makatına açı çemen sür 500 metre engelli koşu yap...Bi de ahkam kesmezmi minik kuş..!
klavye delikanlılığı yapan kim acaba. neyse sen takıl kafana göre seninle tartışmak istemiyorum ne kadar konuşursan konuş CoB iyi bi grup senin konuşmanla yücelmez veya düşmezler takıl sen
Children of Bodom
quote:
Orjinalden alıntı: birdofchaos
klavye delikanlılığı yapan kim acaba. neyse sen takıl kafana göre seninle tartışmak istemiyorum ne kadar konuşursan konuş CoB iyi bi grup senin konuşmanla yücelmez veya düşmezler takıl sen
Arkadaşım polemiğe gerek yok, sakin olun. Motörhead'i az kişinin istemesi adamların kötü müzik yaptığını değil, dinleyeninin az olmasından kaynaklanıyor. CoB kötü bir grup değil, seveni de çok ama Motörhead, kelimelerin yetmeyeceği güzelliktedir. Birbirinizin fikirlerine saygılı olun arkadaşlar, ne o korum çorum felan...
Elalemin veletlerini başından savmak için eve net bağlatıyo sonra biz çekiyoruz anasını satıyım... Ayda 29 YTL veriyim, girme nete...
in flames
Iron Maiden,Rammstein,Blind Guardian,Children Of Bodom,Metallica,Judas Priest,Motörhead. bu gruplardan hangisi gelirse gelsin,gitmek için tüm şartları zorlayacam.
Sırf şu görüntü bile Lemmy'i sevmeye yeter...
Tekrardan DT
Marilyn Manson tabiki.The Golden Age of Grotesque'yi baştan sona 10 defa çalsınlar başka bişeyde çalmasınlar
marduk gelsin marduk
marduk geldı bı ara ama ben gıdememıstım
Dımmu borgır gelsın
Darkthrone gelmesını ısterdım ama adamlarda tın yok artık nedense.
dark tranquillity ve pantera gelsin.
Darkthrone gelmez,konser vermiyorlar. Pantera gelemez,hatta yuh be ne Pantera'sı,adamlar 2000'de dağıldı,2004'te gitaristleri öldürüldü.Nereye gelecekler?
Bu arada Children Of Bodom,Motörhead'ın artıklarını toplar anca...30 senelik grubu COB'a madara ediyorsunuz ya,helal,daha ne diyeyim...Alexi ınga bebekken Lemmy çatır çatır müziğini yapıyordu.
Ayrıca Motörhead,Türkiye'ye hiç gelmedi,bilet satışı az olduğundan konser tarihinden önce iptal edildi.