Şimdi Ara

SENEYE YUNANİSTAN'DA GÖRÜŞMEK ÜZERE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2006 da 51. si düzenlenecek olan Eurovision yarışmasına
    Mini mini bir kuş donmuştu...
    Pencereme konmuştu ile
    Nane nane arasında Trt deki çayçılar seçim yapacakmış.
    Şarkıcı : Yoğun istek üzerine Ajdar katılacakmış

• zaten türkiye de bir ajdar da bir de gülseren hanımda özgüven ve performans kusursuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercos

zaten türkiye de bir ajdar da bir de gülseren hanımda özgüven ve performans kusursuz

Sadece TÜRK olduğu için puan alabildi...
    Bu sunucuda amma salak yaw bu adam hiç düzgün bişe sunamıcakmı. Zaten gülseren can sıkıyor. son iki ülke kalmış arada 40 puandan fazla fark var... Bence yunanistan alacak gibi diyor

• GÜLSEREN ABLAYA KUCAK DOLUSU SEVGİLER.
    SAYESİNDE SENEYE YARI FİNAL DAN GEÇMEK ZORUNDA KALDIK

YUNANİSTAN'DAN ÖRNEK ALMALI. ADAMLAR 2. OLDU BU SENEDE 1.
  • zeka pırıltıları işte. önümüzdeki dönem seçimlerinde çaycılarla birlikte bu sunucuya da danışacaklarmış diye duydum
  • alkışlar gülseren'e dikkat ettinizmi gülseren'in sesine olabildiğince kesmeye çalışmışlar müzik ve dans ile dikkat dağıtmak istemişler ama sonuç ortada alkışlar TRT ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenith35 -- 22 Mayıs 2005, 1:26:16 >
  • BIRAKIN YAW. BİR İNSANIN CUMARTESİ GECESİ ANCA BU KADAR ZEHİR EDİLEBİLİR.
    AÇIN ABİ ACUN FİRARDAYI DAHA BİTMEMİŞ. NERDE GÜLSEREN İSİMLİ BİRİNİ GÖRÜRSEM DÖVECEM ABİ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merak etmeyin bu kafayla gelecek senede böyle devam eder , dışarıdan şarkı sipariş etmek için geç kalındı , elemelerden yükselecek bir sistem için dışarıdan kimse risk almaz artık gelecek senede nimi nimi ney le katılırız.
  • Arkadaşlar Yunanistan hakettiği bir birincilik aldı... 24 şarkının arasında sıyrılmıştı zaten ve verilen oylar bunu kanıtladı. Bizi rimiley ile 13. olduk. Bu kadarını bile beklemiyordum ben. :))

Helena da çok tatlı hatunmuş bu arada... Helena is my number one...

(no smoke)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTech -- 22 Mayıs 2005, 1:35:35 >
  • Ben şarkıyı 1 ay önce tv de görüp indirdim. Daha bilmiyordum yarışmaya katılacağını. Şarkı bi kere yarışmayı aşmıştı. Yunanlılarda işi kaptı. Bak Sertab'a bak Ruslana'ya birinin elbisesi değişik. birinde üflemeli bi alet. Yunanlılarda En sonunda kemençe çalar gibi bişe yaptılar. Şarkıyada biraz doğu esintisi, güzel tok sesli bir kadın vokal. Al sana açık ara birincilik

Seneyede İngilizce, Güzel fizik ve İyi bir sesi olan şarkıcıyla katılmazsak. Yarı finali bile geçemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 22 Mayıs 2005, 1:40:38 >
  • çok abartıyorsunuz bu yarışma amatörce bi yarşma bukadar büyütmeye gerek yok parçaların hepsi b.oktandı yunanistan nasıl 1.oldu onada şaşırdım zaten yarışma yarışma değilki herkes birbirinin komşusuna puan veriyo bizim türkler yalakalık olsun diye 12puan verdi yunanistana yunanlılarda 12 puan verdi kıbrısa işte böyle bi yarışma bu o onun komşusuna veriyo oda onun komşusuna şarkıların dinlenmeye değer bi yanı yok,gerçek anlamda 1-2 şarkı vardı dinlemeye değer onlarda ortalarda yeraldı.
  • Burada Şarkılar 1. sıra değil. Fiziki görüntü ve şovun kalitesi yarışır. Bu yarışmada amaç en güzel şarkıyı seçmekden öte ülkeler için bi gurur meselesi.
  • eee baba ne güzel işte gerçek dostlarımızı görüyoz ayıdan post yunandan dost olmaz ha bide sunucu tam bir aptal adam emineme rock grubu dedi yaaaa
  • sunucu şahaneydi ya bizimki adam dediki
    dünyaca ünlü eminem diye Rap (rap yazıldığı gibi okudu) grubu var işte bunlarda feminem

aynen kasıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercos

zaten türkiye de bir ajdar da bir de gülseren hanımda özgüven ve performans kusursuz
    doğru söylüyosun aslında bunu yapmak istemesdim bu olayın arkasında dönen dalavereler için trt ye

• ajdar katılsaydı eminim daha iyi bir derece alırdık...
  • Bari Şakşuka ile katılsaydık
  • yaw bu yarışmaya katılanları neden trt seçiyo.. referandum yapılsın kardeşim.. halk kimi istiyosa o çıkmalı sahneye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

yaw bu yarışmaya katılanları neden trt seçiyo.. referandum yapılsın kardeşim.. halk kimi istiyosa o çıkmalı sahneye

TRT'den hangi adam bunu düşünebilir. Siz bide puan veren kızı görmedinizmi. Bide diğer ülkelerinkini. Daha düne kadar bıyıklı herifin biri puan veriyodu. Buda iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadikxp

quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

yaw bu yarışmaya katılanları neden trt seçiyo.. referandum yapılsın kardeşim.. halk kimi istiyosa o çıkmalı sahneye

TRT'den hangi adam bunu düşünebilir. Siz bide puan veren kızı görmedinizmi. Bide diğer ülkelerinkini. Daha düne kadar bıyıklı herifin biri puan veriyodu. Buda iyi

e buda bi gelişme

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.