Arkadaşlar 7 aylık ciddi bir ilişkim var, kız arkadaşım bana bir şey itiraf etmek istediğini söyledi ve bana aşık olduğunu söyledi. Ben de aşkın tanımını bilmediğimi daha önce yaşamadığımı fakat benim için de sanırım aşkın bu olduğunu söyleyip üstüne şunu çok rahatlıkla söyleyebiliyorum ki seni çok seviyorum dedim. O ise bana bunun çok rahatlıkla söyleyebildiği bir şey olmadığını ama çok içtenlikle söyleyebildiği bir şey olduğunu söyleyip ben de seni seviyorum dedi.
Burada merak ettiğim konu şu; Bir insan çok rahatlıkla aşık olduğunu söyleyebilirken seni seviyorum derken neden bu kadar rahat olamaz? |
Seni seviyorum ile Sana aşığım arasındaki fark?
-
-
Derdinizi seveyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 27 Nisan 2022; 14:32:51 > -
En büyük derdim bu olsun hocam :D
-
kadın işte;
manyak, ruh hastası, ömür törpüsü.. :)
-
up
-
yaşlar 17 falan herhalde
-
yanılıyosun 14
-
7 aylık bir ilişkim olsaydı
Her sabah, babamın tüfeğine, tek kurşun fişeği takıp, namlusunu ağzıma dayayıp ateşlediğimin hayalini kurmazdım.
Her gece yatağa girdiğimde de;
"Keşke Ölmekten korkmasam" diye de sayıklamazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 27 Nisan 2022; 19:11:2 > -
Dostum yapmaya çalıştığın felsefeyi anlamadım açıkçası :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: özel karakter koymuyorumDostum yapmaya çalıştığın felsefeyi anlamadım açıkçası :)
inanmıyorsunuz galiba hocam, aklımdan bu tür düşüncelerin geçtiğine ?
Felsefe filan yapmadım ben orada hocam.
-
İnanmamaktan ziyade inanamadım. Çünkü bir insan nasıl karşısındaki sevgilim veya hayat eşim sıfatına koyduğu kişiyi kendinden fazla sevip hayatını ona bağlayabilir ki. Üstelik sizde daha o kişi var bile değilken.
-
geçmiş olsun hocam kız sana abayı yakmış kaçışın yok -
Forumda biri demişti; "Sosyal insanlar, empati kuramıyor asosyal insanlar ile..."
bunu diyen gayet haklı aslında , kuramamanız normal , bu konuda size sinirlenmiyorum zira sosyal bir insanın , asosyal bir insan ile empati kurup, anlayabilmesi şuna benziyor;
Kolu kopan birini , kolu kopmayan birinin anlıyorum demesine/anlayabilmesine benziyor.
Hocam bu arada ilaveten size şunu söyliyeyim;
9 - 10 sene civarı kimse ile wp üzerinden bile görüşmeyin, eğitim (okul, dershane vs.) Hariç evinizden çıkmayın, işte o zaman bir ihtimal anlayabilirsiniz halimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 27 Nisan 2022; 21:26:37 > -
Aslında iki cümlenin de içi boşaltıldı günümüzde. Biraz Charles Bukowski kitaplarına oku o zaman kafanda tam oturur bu iki cümle arasındaki fark.
-
yav he he
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Derdinizi seveyim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X