Şimdi Ara

Seninle arkadaş olmak istemiyoruz dediler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Onlar da geçiş yaptı 3 ümüz de yeni tanıştık yani,hepimiz farklı bi ilden geliyoruz

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ben de, benim durumum daha kötü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tam tahmin ettigim gibi cevren olmadigi icin fazla hevesli davranmisin. Bunu hissederlerse zaten sogurlar. Yüzeysel olacaksin. Yakın davranirsan genelde karsi taraf bundan rahatsiz oluyor veya yanlis anliyor. Gecen sene benim de basima gelmisti. Bir kız grubu beni engellemislerdi. Ben de aynı senin gibi yalnızlık cekiyordum. Fazla yakın davranmistim senin gibi kızlardan falan bahsetmistim. Engellemislerdi beni de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 2 Ekim 2023; 2:39:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maroonedd kullanıcısına yanıt

senin durum ne

• yüzeysel olsan da arkadaş edinemiyorsun ki

Biraz zaman tanisaydin boyle olmazdi. Tahminim onlar senden daha soguk durmuslardir. Once biraz karsidakinin nasil birisi oldugunu nelerden hoslandgini sana ne kadar uygun oldugunu kafanda tart. Ilk basta yuzeysel ol. Instagram kullaniyorsan oradan ekle bak adam neleri takip ediyor kafa yapın benziyor mu benziyorsa sohbeti ilerletirsin benzemiyorsa yuzeysel olmaya devam edersin. Yuzeysel olan arkadas edinemiyor diye bir sey yok. Arkadasliklar genelde yuzeysel olur. Yuzeysel olmadigin adam sayisi az olur. Karıdan kızdan dinden siyasetten alkolden falan bahsedecegin adam ayri. Gorunce ya kanka naber diyecegin adam ayri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 2 Ekim 2023; 2:45:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yurdun kendisi özelikle içindekiler sorun. Yatay geçişi bile uniye gitmeden dusundurtuler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.