Okulun başında 2 kişiyle tanıştım 3 haftadır onlarla takılıyodum dün wp den ikisi de mesaj attı senin hal hareketlerin bizi çok rahatsız ediyor seninle arkadaş olmak istemiyoruz deyip engellediler,herkes beni dışlıyor,tipsizim diye mi böyle yapıyorlar anlamadım |
Seninle arkadaş olmak istemiyoruz dediler

-
-
abi çok mistik bir çarsın :)
-
Hocam troll yapmıyorum çok bozdu bneler
-
forumda gördüğüm kadarıyla baya kafa bi profilsin. bir yerde bi terslik var
-
-
Sürekli kız muhabbeti yapıyom kız bulamıyorum diye yakınıyorum ondan olabilir mi,burda da sürekli yakınıyorum aslında da böyle bir tepki almadım.
-
Ark olak mı desene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
average erkek toplulukları zaten %99 kız-futbol-makara muhabbeti yapar bunda bi beis görmedim
-
Ellerindeki garıları kendine çekmişsindir, yedirememişlerdir. Yolun açık olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
abi dm gel senle arkadaş olalım cidden bak, adres vereyim gel yanıma alayım seni
-
Hocam çok mu belalti falan konuşuyorsun belki o yüzdendir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayıp etmişler hocam
Dm gel demişsin engellemişsin anlamadım @phosphophyllite
Yok ya hiç küfürlü konuşmam sadece şu kız çok hoşuma gidiyor şuna yazicam vs tarzında
Yok be ortada kız mız yok sadece konuşuyom öyle
-
-
uc kisilik gruplarin klasik sonu iki kisi gruplasir ucuncu sutlanir piyango sana vurmus ┐( ̄~ ̄)┌
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen piskosun hocam. Piskolar sevilmez genelde. Absurt espirilerin de varsa iyice korkutmussundur. Klişe birisi değilsin
Karamba herkesin ayarlarıyla oynadı a adamın 3ubeliğine özenir oldu millet
karamba ilgi delisi veletin teki,benim bütün konularım gerçek bende mi sorun var anlamıyorum niye bunlar başıma geliyor
Benzer içerikler
- en iyi ingilizce kursu
- hocalara geldik dershane yorumları
- tyt matematik nasıl çalışılır
- ortodontist maaşı
- doktorlar kaç saat çalışır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X