Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bu konu hakkında pek bilgi sahibi olmadığım ve alcağım ilk kulaklık olduğu için size başvurmak daha iyi olur dedim :)
Ortalama 100-180 arasında bi kulaklık arıyodum internette. Sennheiser diye bi markaya denk geldim ve çoğu kişi iyi yorum yapmış hakkında. Fakat sadece kulaklık üzerine olan bazı sitelere girdiğimde AKG diye bi kulaklık daha baskın çıktı. Ben de bu iki kulaklık arasında parama uygun bi kaç model buldum; Öncelikle Sennheiser CX-300 II diye bi modele denk geldim. Hakkında iyi kötü bi çok yorum var ve fiyatı da parama uygun. 150TL civarı. Fakat daha sonra AKG'nin Q-350 ve K-328 diye iki modeline denk geldim. Onlar biraz daha pahalı fakat alabilirim. Özellikleri ve hangisinin daha iyi performansa sahip olduğunu bilmediğim için size danışmak istedim açıkçası. Çünkü gerçekten fazla bilgim yok kulaklık konusunda.
Ya da isterseniz ben size şunu diyeyim; 100-200 Lira arası kulakiçi güzel kulaklık tavsiyeleriniz var mıdır şöyle "sağlam ve kaliteli" olabilcek :)
Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.
CX 300 kullanan kişiler çok memnundu. Bassların çok iyi ve seslerin çok net olduğunu söylüyorlardı. Tabi cx 300 ün üst modelleri çıktı ancak onlar hakkında bilgim yok. AKG de iyi markadır ancak hiç bir kulaklığını denemedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme