Şimdi Ara

Sennheiser CX 275s hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Sevgili Forum üyeleri sizlere danışmak istediğim bir konu var.

Yaklasık 1 yıldır cx275s kullanıyorum memnunum fakat bilgisayarda oyun oynarken de mikrofonu kullanmak istiyorum. Sadece 3.5 lık çıkış olduğu için mikrofonu bağlayamıyorum.

Razer Hammerdead Pronun böyle bir adaptörü var.

bende ebay dan araştırdım alttaki resim gibi bir ürünle karşılaştım bu ürünü acaba deneyen kimse varmı ve Türkiye'den bu ürünü bulabilirmiyiz bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Gecikmiş bir yanıt olacak kusura bakma aslında ilgi alanım değil konuyu yeni gördüm. Fakat belki gelecekte bu bilgiye ihtiyaç duyacak birileri olabilir diye yazıyorum. Kesinlikle işini görür bu şekilde PC'ne de bağlayabilir ve kulaklıklı mikrofon olarak kullanabilirsin... TR'de de bulabilirsin muhtemelen lakin bulamazsan da ebay'den çok rahat alırsın 10 15günde elinde olur daha ucuz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

Gecikmiş bir yanıt olacak kusura bakma aslında ilgi alanım değil konuyu yeni gördüm. Fakat belki gelecekte bu bilgiye ihtiyaç duyacak birileri olabilir diye yazıyorum. Kesinlikle işini görür bu şekilde PC'ne de bağlayabilir ve kulaklıklı mikrofon olarak kullanabilirsin... TR'de de bulabilirsin muhtemelen lakin bulamazsan da ebay'den çok rahat alırsın 10 15günde elinde olur daha ucuz olur.

Hocam aldım bundan ama işe yaramadı. Belki bakıpta almak istiyen arkadaşlar olur.
  • Ben de de benzer bir kablo vardı fakat ben sorunsuz kullanıyordum. Ne diyelim şans işte. Sağlık olsun.
  • quote:

Ben de de benzer bir kablo vardı fakat ben sorunsuz kullanıyordum. Ne diyelim şans işte. Sağlık olsun.

hocam kenara koymuştum parçaları şimdi yeniden denedim samsung ve lgnin stok kulaklıkları ile çalıştı :). ama Sennheiser CX 275s çalışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoCoMaNia

quote:

Ben de de benzer bir kablo vardı fakat ben sorunsuz kullanıyordum. Ne diyelim şans işte. Sağlık olsun.

hocam kenara koymuştum parçaları şimdi yeniden denedim samsung ve lgnin stok kulaklıkları ile çalıştı :). ama Sennheiser CX 275s çalışmadı.

Hımmm demek ki kulaklık seçiyor. Bendeki kablo tam olarak sizin gösterdiğiniz kablodan değildi yani renk fark vs dışında aynı da boyut vs farklı bit pazarından bulup almıştım. Ve Sennheiser Street II ile de kullanmıştım. Onu bunu alıp duralım üreticiler para kazansın işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.