Şimdi Ara

Sennheiser CX 200 Street II Kulakiçi Kulaklık 82.99 TL (Bir çift çorapta hediye) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
8.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bu ürün zaten aşağıdaki linkte 99TL. Tabi çoraba ihtiyacın varsa o başka

• quote:

Orijinalden alıntı: hadican

Hocam bu ürün zaten aşağıdaki linkte 99TL. Tabi çoraba ihtiyacın varsa o başka https://urun.n11.com/kulaklik/sennheiser-cx-200-street-ii-kulak-ici-kulaklik-siyah-P165859196?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.64.8
    Kardeş biz zaten 80 tlye alabilirsiniz yazdik, buda %20 indirim manasina geliyor linke gore, zaten ayni satici, çorap isin sakasi. Ciddi degilsindir umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karahanx29 kullanıcısına yanıt
    Hocam Tabi ki değilim çorap muhabbeti hoşuma gitti. Yoksa niye Gülen surat ekleyeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Kulaklık neden bozulsun? Hadi kablo kısımları eskidi diyelim onu da zaten garanti kapsamına almazlar.

7 sene önce philips o'neill sho2200bl almıştım, hala sağlam. Bunun yanında Kz ed9, tennmak dulcimer aldım 3 senedir kullanıyorum, hala sağlam. Kulaklık kolay bozulan bir şey değil, garantiyi dert etmezdim.

• Dikkat edin bu ürünün Replikası çok fazla var piyasada :D
  • BİM den aldığım Sony kulaklığı 1 yıldan fazla kullanıyorum.33 tl ydi.
    Bundan önce senhiser cx 300 vardı eve gelen veledi zinanın biri sol kulaklığını kopartmış.
    Bak sinirlendim gene.
  • Kulaklık geldi, ürün orijinal kesinlikle garanti belgesi ve
    Sennheiser çıkartmaları bulunuyor.

• ürün orjinal , iyi bir satıcı , kulaklık güzel , küçük boyuna göre iyi iş çıkarıyor.yukarıda yine olumsuz yönde abartı bir yorum vardı tabi ki görmezden geldim ve yine haklı çıktım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.