Şimdi Ara

Sennheiser CX 200 Street II Kulakiçi Kulaklık 82.99 TL (Bir çift çorapta hediye) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
8.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReDLaX

100 tl forum dan kz zsn pro aldım ve çok memnunum
    Daha önce sennheiser cx 275s kulandım yanlışlıkla duvara fırlattım kırıldı bu da buda çok güzel di ayrı kz zsn pro dan çok daha nazik ve göze hos geliyor du .ses kalitesi olarak net bir şey diyemem ama ses yüksekliği ve şiddeti olarak kz çok daha iyi ben 80 kulaniyorum en fazla daha fazla sı oyun oynarken rahatsız ediyor beni.
    bende cx-200 ve kz zsn pro arasinda kaldim. vatan bilgisayar da 109 tl cx-200
  • Melesef kz tr bulamaz sın n11 gitti gidiyor falan AliExpress ten getirip 150 ile 180tl satıyor lar ya Forum getiren birini bulacak sın yada direk AliExpress ten alıcak sın şuan indirime girmiş 81tl satılıyor şanslıysanız öyle direk alır sın yâda 81+%20 vergi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı kodu pull and bear'de kargo bedava şeklinde kullandım. teşekkürler kod için.
  • Yanında tıraş bıçağı ve vergi iade zarfı da olsa belki almayı düşünürdüm. Çorap promosyon olarak zayıf kalmış.

• cx 275s kullanan birisi olarak, birçok kulaklıkta o ses kalitesini asla bulamadım. Senheiser deyince diğer bütün kulaklıkları bir tarafa koyarım.
    Daha önce 90 TL Hb'de aldım. Bunu da almayı düşünüyorum, ancak bi yorumda satıcının sahtekar olduğu belirtlmiş o aklımı karıştırdı.

Yoksa fiyat gayet iyi.

Not: Bu modelde mikrofon bulunmuyor.

Çoraplarda bitmiş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskun3457 -- 28 Kasım 2019; 8:55:22 >
  • Diğer sitelerle arasında 30 tl fark var gayet yüksek bir fark bence, yorumlarını okudum kulaklık güzel gözüküyor. Satıcı hakkında ise eğer sahteyse anlaşılır diye düşünüyorum, iade ederiz-kargosuz çorap aldığımızla kalırız
  • Mikrofonu yok çöp

• 6 yıl önce almıştım bu kulaklığı. ne işkenceler yaptıysam da bozulmadı ( geçen gün philips kulaklık cebimde gezmekten temassızlık yapmaya başladı) en sonunda nasıl yaptıysam kaybettim. sonra da almadım. başka kulaklıklar denedim ama bu kalitede bir kulaklığa daha denk gelmedi.
    bas ağırlıklı. kabloları çok kaliteli ve esnek. kolay kolay bozulmuyor. dış ses yalıtımı çok iyi. taktığınızda dış sesi çok güzel kesiyor.
    mikrofonu yok. kablosu kısa ama tam müzik dinlemeyi sevenler için ideal.
    garantisi de çok iyi. bir sıkıntı olduğunda yenisini gönderiyorlar.
  • teşekkürler fiyat gayet uygun. cx 2.00 ne çok iyi nede çok kötü. 80 tllik bir kulaklıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Bunu başka yerde de duydum . rahatsız ediyor mu peki

Alıntıları Göster
    Hocam baya kullandım hiç memnun kalmadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne olum dominos kodu ile kulaklık alıyoruz yanında da çorap mı hediye ediyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat065

onun yerine 111' şunu alsak daha mı kötü? kablosuz hem
    https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-airdots-tws-bluetooth-basic-5-0-kulaklik-p-6676673?boutiqueId=372103&merchantId=109255
    ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.ses kalitesi çok iyi,seslerin dengesi muhteşem.müzik dinlemek çok keyifli.şarjı iyi,son ses 3 saat müzik dinleniyor.bluetooth bağlantı kalitesi iyi.
    telefonla görüşme kalitesi orta,iki kulaklık takılıyken fena sayılmaz ama tek kulaklık takılıyken sesiniz karşı tarafa az gidiyor,gürültü engellemesi çok başarılı değil.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Aynı kulaklığı mı kullandık emin olamadım. 2 saat falan kullandım ses kalitesi cidden leşti. Sanki 5 tllik pazarda satılan kablolu kulaklıklar gibiydi sesi.

O fiyata fazlasını beklememek lazım gerçi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

Aynı kulaklığı mı kullandık emin olamadım. 2 saat falan kullandım ses kalitesi cidden leşti. Sanki 5 tllik pazarda satılan kablolu kulaklıklar gibiydi sesi.

sesle ilgili bu kadar bariz yorum farkı çok ilginç. çoğu sitede sesin yüzde 30larda olduğundan ve ayarlardan bir şeyler yapıp arttırıldığı söylenmiş. o tarz bi problem olabilir mi acaba?

kardeşimde de aliexpressten alınma ucx mi ogk mi öyle bir şey var. sesi iyiydi.
  • PCkopat065 kullanıcısına yanıt
    Ses yüksekliği konusunda sorun yok ama çıkan ses aşırı kalitesizdi. Beğenenler kaliteli kulaklık kullanmamış olabilir hiç. xiaominin şu ana kadar beğenmediğim tek ürünü diyebilirim. Kablolu kulaklıkları daha iyi ses veriyordu. Hayatında bir kulaklığa en fazla 50-100 tl verenler beğenebilir elbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

jbl kablolu kulakiçi kulaklık,xiaomi piston HD,philips bluetouth kulak üstü kulaklık,dandik bluetooth kulakiçi kulaklık...elimde mevcut olan ve kullandığım kulaklıklar.bu kulaklıklar içinde sesini en çok beğendiğim jbl kulakiçi olanlar,bununla kıyasladığımda hiçbir eksiği yok,+ olarak redmi airdots ses dengesi (bass-tiz) daha iyi.zaten artık hiçbirini kullanmıyorum,sadece airdots kullanıyorum.
    ses beğenisi kişiden kişiye göre göreceli bir kavram fakat pazarda satılan 5 tl'lik kulaklıkla aynı denemez.
  • Önceden JBL t100 kullandım. Şuan 70 TL civarında satın alınabiliyor. Cx 200 ll de takip ettiğim bir modeldi bunu denemek istedim.
    Cx 200 ll den iki tane eskitmiş bir arkadaşım şiddetle tavsiye etti. Ben bu sebeple aldım. Çorap hediyesi de iyi oldu

• Bass ağırlıklı kulaklık önerebilecek var mı beyler?
  • Kod için teşekkürler
    Tek seferde indirimi ekledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 28 Kasım 2019; 14:1:1 >
  • 2010da aldığım kulaklığım 6-7 yılda bozuldu. Kablosunun hassas olduğunu bildiğimden özenli kullandım tabi. Bence 80TL ye kaçırılacak kulaklık değil. İhtiyacı olanlar kaçırmasın derim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.