< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egonschiele -- 10 Eylül 2020; 12:11:45 > |
Sennheiser CX 275s mi CX 80S mi?
-
-
Selamlar hocam,
Ben geçmişte cx275s kullandım fakat cx80s hakkında bilgim bulunmamaktadır.
cx275s'i önerebilirim iyi bir ses deneyimi vardır. tiz mid ve bass'lar yeterli ölçüdedir ve hiçbiri birbirini ezmez gümbür gümbür bir bass'ı yok fakat yeterli bir deneyim sunuyor bence. Eksi olarak iki kulaklığında kablosu çok ince. Ben yoğun bir şekilde kullanıyordum ve 1 1,5 sene içerisinde kablolarda kırılma meydana geldi bende. ilk 2 sene içerisinde sorun olduğunda sennheiser kulaklığı yenisi ile değiştiriyor ben değiştirip garanti bittikten sonra tekrar bozmayı başarmıştım.
-
Merhaba,
Sennheiser mx365 kullanıyordum, kablosunda temassızlık sorunu ortaya çıktı yaklaşık 1 yıl sonra. Bu durumda garantiye gönderilirse yenisi tedarik ediliyor mu acaba bilginiz var mı? Ücret ne kadar tutuyor acaba bir de? İnternette çok bilgi yok bununla ilgili:/
-
Onun tamiri olmuyor zaten direk gönder garantiye yenisini gönderirler sennheiser garanti konusunda gördüğüm en iyi firmalardan birisi
-
Teşekkürler!
-
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemisOnun tamiri olmuyor zaten direk gönder garantiye yenisini gönderirler sennheiser garanti konusunda gördüğüm en iyi firmalardan birisi
hocam 1 yıllık cx275s kulaklığımın sağ tarafından ses gelmiyor. garanti süreci ne kadar hızlı acaba çok uğraştırırlar mı
-
Merhabalar,
Ben de CX 275s kullanıcısıyım 2 yıla yakın olucak. Samimi konuşmak gerekirse son 1 senedir yoğun kullanmadım ancak ilk senesinde gayet yoğun kullandım. Bence fiyatına göre başarılı bir kulaklık. Müzik türleri olarak Metal müzik ağırlık dinleyen biri olsam da bir çok müzik türünde denedim. Bence sizi üzmez bir kulaklık. Ben hala memnunum işimi güzel görüyor. Mikrofonu fena değil, şuana kadar mikrofonundan şikayetçi olan olmadı. Diğer ürünü hiç kullanmadım ancak CX 275s i tavsiye eder misiniz diye sorarsanız hiç çekinmeden evet derim. Ama şöyle bir dipnot düşmekte fayda var ben iyi bir kullanıcıyımdır. Kulaklığım hep kılıfında saklarım ve hep düzenli bir şekilde sarıp koyarım dağılmasın ve zarar görmesin diye.
@herseyinhayirlisi
Hocam sennheiser, gorkemis hocamın da dediği gibi garanti konusunda neredeyse harika. İlgileri, geri dönüşleri, süresi vs. Hiç çekinceniz olmasın direkt olarak iletişime geçin ve kulaklığınızı ulaşıtırın. Yapabilecekleri birşey varsa kesin yaparlar.
-
Selamlar hocam,
Geç gördüm mesajını kusura bakma
Hemen yolla sıkıntı çıkarmıyorlar direk yenisini gönderirler 1 hafta içerisinde
-
Aynen hocam çarşamba günü cx275s kulaklığımı gönderdim, perşembe günü cx300s kulaklığı kargoya verdiler sağolsunlar.quote:
Orijinalden alıntı: gorkemisSelamlar hocam,
Geç gördüm mesajını kusura bakma
Hemen yolla sıkıntı çıkarmıyorlar direk yenisini gönderirler 1 hafta içerisinde
Benzer içerikler
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- jbl kulaklık bataryası
- en iyi kablolu kulaklık
- airpods orjinallik sorgulama
- ikko active buds
- sennheiser orpheus
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X