Şimdi Ara

Sennheiser CX 300-II Kulaklık 99TL - D&R (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
4
Favori
11.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kulaklıkta kablolar asimetrik arkadaşlar alacak olan arkadaşlar buna dikkat etsin. Benim takıntım olduğu için bu kulaklıktan direk cx-500e geçiş yapmıştım.
  • İyi indirim. İhtiyacı olanlar için sıcak fırsat. Ben de bu kulaklığa ve bir adet afacan kediye sahibim. Sık sık kulaklık için kavga ediyoruz. Sıkıntı yok. Alalı 2 yılı geçti çok memnunum. Tavsiye ederim. Ayrıca Amazon indirimlerini takip eden biri olarak söylüyorum, bu ürün en düşük 35 dolar seviyesine indi, üstüne kargoyu da eklerseniz 100 lirayı geçiyor bedeli. Ses kalitesine söylenecek söz yok. Alacaklara tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ep-630 8.kez garantiye gitti ve yine sıfırını verdiler 99 lira bir kulaklık için fazla bir fiyat gibi geliyor bana her ne kadar kaliteli olsa da
  • JohnMullins kullanıcısına yanıt
    Note 2'de nasıl çipset bilginix4 var mı? Ben kötü diye biliyorum

• Ben de hemen 1 tane kaptım. Fiyat cidden çok iyi. Hemen hemen hergün Sansa Clip+ mp3 çalarımla müzik dinliyorum. İlk başta Creative Ep630 kullandım, fena değildi, sol tarafı bozulunca Pioneer SE-CL711-K aldım. Hiç memnun değildim. Hani bozulsa da üst sınıf bir kulaklık alsam diyordum. 1 yıldır bir türlü bozulmak da bilmiyor. Fırsatı görür görmez değerlendirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: yuusuuf

quote:

cx150 - cx300 arasında çok fark var mıdır ? sennheiser hiç kullanmadım arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

Birde cx 300 için çok narin kulaklık yorumları yapılmış çabuk bozuluyormuş var mı kullanan arkadaş.

Yaklaşık 6 yıldır kullandığım cx300, geçen sene, kargo pantolonun cebinde unutulup, 30 derece de, yarım saat yıkandıktan sonra hala ilk günkü gibi. Emektar Cowon U3 ile ayrılmaz bir ikili oldular.Sanırım 6 yıl önce 70 TL gibi bir fiyata almıştım.

cowon U3 duydum geldim, aletı alalı 6-7 sene mı oldu, pılı hala 1 hafta gıdıyor, dunya markası ipod nano bıle cortladı, cowon u3 hala muhteşem,

• kulaklıkta aradığım yüksek db çıkışı alabilmek. cx 200 almıştım pek memnun kalmadım açıkçası. sesler dengeli falan ama yeterince yüksek degildi. ben de apple earpods aldım. ses çıkışı yüksek ve mikrofonu note 2 ile uyumlu. işimi gördü.

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

quote:

quote:

quote:

cx150 - cx300 arasında çok fark var mıdır ? sennheiser hiç kullanmadım arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

Birde cx 300 için çok narin kulaklık yorumları yapılmış çabuk bozuluyormuş var mı kullanan arkadaş.

Yaklaşık 6 yıldır kullandığım cx300, geçen sene, kargo pantolonun cebinde unutulup, 30 derece de, yarım saat yıkandıktan sonra hala ilk günkü gibi. Emektar Cowon U3 ile ayrılmaz bir ikili oldular.Sanırım 6 yıl önce 70 TL gibi bir fiyata almıştım.

cowon U3 duydum geldim, aletı alalı 6-7 sene mı oldu, pılı hala 1 hafta gıdıyor, dunya markası ipod nano bıle cortladı, cowon u3 hala muhteşem,

7 yıldır gözüm gibi bakıyorum alete. Pili bitmek bilmiyor,sanırsın nükleer enerji ile çalışıyor. Sıcak fırsatlarda yıllar önce açmıştım konusunu, zaman su gibi akıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_19025228/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

quote:

quote:

quote:

7 yıldır gözüm gibi bakıyorum alete. Pili bitmek bilmiyor,sanırsın nükleer enerji ile çalışıyor. Sıcak fırsatlarda yıllar önce açmıştım konusunu, zaman su gibi akıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_19025228/tm.htm

vaktıylen, manhattandaki BH photodan almıstım onu hey gidi yıllar, turkıyede cowon neyn bılınmıyordu pek

o zamanlar iriver lar vardı rakıbı zaten onun gıbı aletlerdı, sanırım dunyada uretılen en kalıtelı mp3 çalar oldu kendısı, daha ıyısını apple bıle yapamadı, steve bıle toprak oldu gıttı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 20 Ocak 2015; 22:45:46 >

• Bende sipariş verdim umarım yorumlardaki kadar güzeldir.

Haber veren arkadaşa teşekkur ederim iyi geceler.
  • Bu kulaklık bu paraları haketmiyor, ep630 alın paranız cebinizde kalsın. Sennheiser kulakiçi alınacaksa ie8'den aşağısı olmamalı.
  • SENNHEISER MM 30G media market de 99 lira ilgilenen arkadaş vardır belki.
  • omercelik O kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata gidin MP4natıon dan Brainwavz S1 alın 49.50 dolar.Çok fark olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

Note 2'de nasıl çipset bilginix4 var mı? Ben kötü diye biliyorum

hocam galaxy s2de yamaha çipset vardı ve herkes çok kötü diyordu, note 2de de aynı olabilir bir araştırın wolfson çipseti varsa alınır, galaxy s'te wolfson vardı, benim bildiğim piyasada iyi çipsetler wolfson ve TI'dır.
    edit :http://www.christianpost.com/news/galaxy-note-2-specs-include-same-hd-audio-chip-as-samsung-galaxy-s3-85465/

linkte galaxy s3 ile aynı çipset olduğu bahsedilmiş (wolfson), kaliteli çipset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 21 Ocak 2015; 2:37:10 >

• 3 sene önce 70 e almıştım... Hala kullanıyorum, gayet memnunum.
  • CX 200 ün yıllar sonra sol kulağı patladı.
    Fiyatı görünce aldım ben de bir adet.
    Teşekkürler.
  • şu sennheiser'a kötü yorumu yapanlara şaşıyorum.
    yok bası öle yok tizi şöyle, eğerki varsa dinlemeyi sevdiğiniz bir tarz ona göre ekolayzır ayarınızı yapın bakalım kulaklığınız buna nasıl tepki vericek.
    çokta matah bişi olmayan poweramp ile kullanıyorum sonuç muhteşem , hergün min 2 saat kulağımda.
    gönül rahatlığı ile alın gerçekten sıcak fırsat.
  • şu an yurtdışında kulaklıklarla ilgili bir kampanya var mı?
  • Kulakligin ses yalıtımı Nasıl bilgi verebilir misiniz ?

• Anladığım kadarıyla " vay be" dedirmeyecek bir kulaklıkmış. Forumda gazlandığı için aldığım G930'u gördükten sonra forum gazına gelmemeye karar verdim. Burada çok da matah olmayan ürünleri bile efsane yapabiliyorlar. Dikkat etmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.