Şimdi Ara

Sennheiser CX 300-II Kulaklık 99TL - D&R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
4
Favori
11.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sennheiser CX 300-II Precision Kulakiçi Kulaklık (Siyah)

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Sennheiser-CX-300-II-Precision-Kulakici-Kulaklik-Siyah-//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000288265

Fiyat oldukça sıcak

Edit:

hybreedz adlı üye, mikrofonlu MM30i modelinde de indirim olduğunu belirtti. Teşekkürler. İlgilenen ona da bakabilir:

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Sennheiser-MM-30i-Mikrofonlu-iPhone-Kulakligi-Siyah-//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000361875

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercelik -- 20 Ocak 2015; 20:48:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omercelik

Sennheiser CX 300-II Precision Kulakiçi Kulaklık (Siyah)

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Sennheiser-CX-300-II-Precision-Kulakici-Kulaklik-Siyah-//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000288265

Fiyat oldukça sıcak

Ep 630 siparisi vericektim 50 tk fazla vermeye degermi sizce kulakliklar hakkinda pek bilgik yokda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat harika ikinci yedek olarak alsam mı karar veremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam amazonu takip edip steelseries felan alırdım
  • Şu anda kulağımda kendileri ama ben 120-130 civarı aldığımı hatırlıyorum. İyi fiyat.

Amazonda daha uygun tabii ve daha güzel şeyler var ama 1 ay beklemek sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 20 Ocak 2015; 13:07:37 >
  • cx 150 de iyi fiyat
  • Bende i30m var iphonlarda uyumlu oldugu icin sikinti acep bunda da yaparmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amazonda 70 liraysa burda 100 lira cok iyi fiyat
  • 3 yıldır ep630 var, daha iyi bir şey arıyorum artık buna geçmeye değer mi?
  • cx 300 kulanan birisi olarak sony philips ve ep630 kullandım sırasıyla ama cx300'e geçtikten sonra dinlediğim şarkıları tekrar dinlediğmde aradaki farkı anladım bass yerinde ara sesler hissedilir derecede arttı. tavsiye ederim ki. piyasada 169-199tl seviyelerinde gezen bir kulaklık. ben 2 sene önce 99tl.ye almıştım. tekrar aynı fiyata bulmak sevindirici. yedek olarak alsam mı diye düşünüyorum açıkçası bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanfindik3000 -- 20 Ocak 2015; 13:21:31 >
  • ????????

dr kart puan kampanyası yoksa kombo yapılacak veriyorum sipariş
  • Havi B3 Pro I hakkında mükemmel yorumlar var, CX 300 II alacağınıza onu alın bence. Havi B3 Pro I'i dinlemedim ama CX300 II iyi bir kulaklık değil, basları biraz çamur, müziğin kalan kısmıyla içiçe giriyor, diğer sesleri boğuyor, bozuyor.
  • Kaptım 1 tane

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • D&r da fastpay kampanyasi vardi devam ediyor mu o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cx150 - cx300 arasında çok fark var mıdır ? sennheiser hiç kullanmadım arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hecek

D&r da fastpay kampanyasi vardi devam ediyor mu o

etmiyor diye biliyorum.
  • fiyat olarak iyi mediamarketten 115 e almıştım 10 gün önce aynı gün delitilkide 89 a gördüğümde içime oturmuştu sesi gayet güzel farklı model falan kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum
  • Bkm 75/15 olmuyordur heralde bir kombo daha olsa ben de talibim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuusuuf

cx150 - cx300 arasında çok fark var mıdır ? sennheiser hiç kullanmadım arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

Birde cx 300 için çok narin kulaklık yorumları yapılmış çabuk bozuluyormuş var mı kullanan arkadaş.
  • Fiyat ürünün diğer mağazalardaki fiyatına göre güzel, lakin ederi 60tl falan. Brainwavz s1 falan alın bu paraya, hiç gerek yok sennheisera. Tek iyi yanı bozulursa yenisini veriyorlar

http://theheadphonelist.com/headphone-list/

Bu listeden kulaklıklar ile ilgili bilgi edinebilirsiniz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.