Şimdi Ara

sennheiser cx-300 II vs sennheiser cx-200 II vs xaomi piston 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 tl bandında kulaklık almak istiyorum, bu üçünden herhangi birini kullanmış olan arkadaşlar kulaklıkların artılarını ve eksilerini yazabilirler mi ?

• cx 200 kullanıcısıyım. Ses kalitesi ve bassları gayet iyidir. Ayrıca yalıtımda da başarılıdır. Tabii cx 300 ün daha iyi olduğunu söylerler. Ben o kadar çıkamayacağım için cx 200 almıştım gayet memnun bi şekilde kullanmaktayım.
  • sennheiser cx-200 II kullanıyorum 1.5 senedir nokia lumia 925 ile. Dayanıklı bir kulaklık. Bassları ve tizleri fena değil ama rock şarkılarda basslar sorunlu oluyor genelde. Biraz şarkıyı bastırıyor. Onun dışında silikon yalıtımları çok iyi ama kolay çıkıyorlar. 2 tane kaybettim sonra arkadaşımdan LG G2 için olanları aldım. Onlar sıkı tutuyorlar ve sorunsuz. Dayanıklık konusunda forumda çok yazı var ama ben bile kaç kere bastım yanlışlıkla bir bardak suya soktum alet çalışıyor dayanıklı birşey. 120 lira civarına almıştım zamanında. Bence gzl fiyat performans açısından. Bir noktada jack girişi L şeklinde. cebe sokarken takılabiliyor. Ama oda dayanıklı daha kopma açılma gibi sorunlar ile karşılaşmadım.
  • iki kulaklığın fiyatıda şu an aynı sanırım cx-300 alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.