Şimdi Ara

Sennheiser CX300 / CX500 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPod'ta kullanmak için CX300 mü yoksa CX500 mü tavsiye edersiniz? CX300 100 YTL iken,CX500 200 YTL'dir.Aradaki fiyat farkına değer mi? Kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

• Ben 7-8 aydır orj (metan) cx300 kullanıyorum.. Bir de 2ay kadar evvel 70 liraya iimutasyon cx500 aldım.. aldığım cx500'ün sesi orj cx300'den biraz daha iyi gibi.. Ama mutlaka orj cx500'ün sesinin çok daha iyi olacağını sanıyorum.. Forumda da zaten herkes cx500'ün sesi çok daha iyi diye yorum yapıyor.. ama 200 lira vermeye de değer mi bilemem.. Ama bu iş zevk meselesi.. imkanın varsa kesinlikle orj metan garantili cx500 al yine de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 13 Kasım 2008; 21:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ben 7-8 aydır orj (metan) cx300 kullanıyorum.. Bir de 2ay kadar evvel 70 liraya iimutasyon cx500 aldım.. aldığım cx500'ün sesi orj cx300'den biraz daha iyi gibi.. Ama mutlaka orj cx500'ün sesinin çok daha iyi olacağını sanıyorum.. Forumda da zaten herkes cx500'ün sesi çok daha iyi diye yorum yapıyor.. ama 200 lira vermeye de değer mi bilemem.. Ama bu iş zevk meselesi.. imkanın varsa kesinlikle orj metan garantili cx500 al yine de..
    Öncelikle cevap için teşekkürler.Şu anda Sennheiser MX400 modelini kullanıyorum ancak artık terfi etmenin vakti geldi.Sennheiser'in bu 2 modeli arasında kaldım.Bir de KOSS kafamı kurcalıyor.iPod ve elektronik/pop tarzı müzik için en ideal model ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNNroaD

Öncelikle cevap için teşekkürler.Şu anda Sennheiser MX400 modelini kullanıyorum ancak artık terfi etmenin vakti geldi.Sennheiser'in bu 2 modeli arasında kaldım.Bir de KOSS kafamı kurcalıyor.iPod ve elektronik/pop tarzı müzik için en ideal model ne olabilir?

Alıntıları Göster
    Koss KSC-75 hakkında yorumlar çok iyi ama işte Clip-on olması biraz sorun sayılabilir. Ben de almıştım eBay'den ama elime ulaşmayınca iade aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

Koss KSC-75 hakkında yorumlar çok iyi ama işte Clip-on olması biraz sorun sayılabilir. Ben de almıştım eBay'den ama elime ulaşmayınca iade aldım

Alıntıları Göster
    Dinlediğin müzik türü nedir bilmiyorum ama cx500 her açıdan daha iyi bir kulaklık. Aradaki fiyat farkı senin için önemli değilse cx500 almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Dinlediğin müzik türü nedir bilmiyorum ama cx500 her açıdan daha iyi bir kulaklık. Aradaki fiyat farkı senin için önemli değilse cx500 almanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    1 buçuk yıldır cx300 kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

1 buçuk yıldır cx300 kullanıyorum memnunum

Alıntıları Göster
    Cx500 tavsiye ederim sorunsuz bi kulaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony John Soprano

Cx500 tavsiye ederim sorunsuz bi kulaklık

Alıntıları Göster
    Cevaplar için çok teşekkürler.Dinlediğim müzik tarzı elektronik ve pop.Şu anda KOSS PortaPro alacak gibiyim.Bu kulaklık hakkında görüşleriniz nelerdir?
  • quote:

Cevaplar için çok teşekkürler.Dinlediğim müzik tarzı elektronik ve pop.Şu anda KOSS PortaPro alacak gibiyim.Bu kulaklık hakkında görüşleriniz nelerdir?

Alıntıları Göster
    portapro 60 ohm olması lazım, yani direnç yüksek, kullanmadım, ancak şu anki mobil playerlar için uygun olmadığını düşünüyorum. Mobiller için 32 ohm tercih edilmeli. Onun dışında bilgisayar ve benzeri güçlü kaynaklar için kullanacaksanız, gayet iyi bir kulaklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zayit

portapro 60 ohm olması lazım, yani direnç yüksek, kullanmadım, ancak şu anki mobil playerlar için uygun olmadığını düşünüyorum. Mobiller için 32 ohm tercih edilmeli. Onun dışında bilgisayar ve benzeri güçlü kaynaklar için kullanacaksanız, gayet iyi bir kulaklık.

Alıntıları Göster
    PortaPro direkt olarak dinlemedim. Ama Koss serisinden KSC75 ve KSC35 kullandım. Her açıdan ben cx500'den daha iyi kulaklıklar olduğunu düşünmekteyim. Ama tabii ki yapı farkı var. Eğer kullanım şekli ve boyutları seni rahatwsız etmeyecekse Portapro alman daha mantıklı bir seçim olur.

• quote:

PortaPro direkt olarak dinlemedim. Ama Koss serisinden KSC75 ve KSC35 kullandım. Her açıdan ben cx500'den daha iyi kulaklıklar olduğunu düşünmekteyim. Ama tabii ki yapı farkı var. Eğer kullanım şekli ve boyutları seni rahatwsız etmeyecekse Portapro alman daha mantıklı bir seçim olur.

Alıntıları Göster
    @zayit

Açıklamanız için teşekkürler.Mobil aygıtlar için neden 32 ohm tercih edilmelidir?

@thetrooper00

Kulakiçi kulaklıklar aslında rahatsızlığa neden oluyor ancak donanımından ötürü katlanacağız.

• quote:

@zayit

Açıklamanız için teşekkürler.Mobil aygıtlar için neden 32 ohm tercih edilmelidir?

@thetrooper00

Kulakiçi kulaklıklar aslında rahatsızlığa neden oluyor ancak donanımından ötürü katlanacağız.

Alıntıları Göster
    Creative Zen Plus 2gb mp3 player aldım. Ancak yanında gelen creative kulaklık çok basit ve sesleri tam vermiyordu. Dışarının sesi içerideydi olguğu gibi. Aynı zamanda bir süre sonra ağrı yapıyordu. Araştırma ve arkadaş tavsiyesiyle CX300 almaya karar verdim. Dün aldım orjinal 99 ytl 5 taksitle. Piyasa sahtesiyle dolu olduğu için ucuza kaçmak istemedim. Sonuçta sağlığınızdan olabilirsiniz. Müzikten keyif aldım. Gerçekten çok başarılı bir kulaklık. CX500 daha iyi olacaktır. Ancak CX300 de beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Gerçek müzik ve ses istiyorsanız Sennheiser CX300-CX400-CX500 tam size göre. Bütçenize uygun olan hangisiyse onu alın derim. Gerisini düşünmeyin alın takın ve müziğin keyfine varın. Senheiser

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisatan

Creative Zen Plus 2gb mp3 player aldım. Ancak yanında gelen creative kulaklık çok basit ve sesleri tam vermiyordu. Dışarının sesi içerideydi olguğu gibi. Aynı zamanda bir süre sonra ağrı yapıyordu. Araştırma ve arkadaş tavsiyesiyle CX300 almaya karar verdim. Dün aldım orjinal 99 ytl 5 taksitle. Piyasa sahtesiyle dolu olduğu için ucuza kaçmak istemedim. Sonuçta sağlığınızdan olabilirsiniz. Müzikten keyif aldım. Gerçekten çok başarılı bir kulaklık. CX500 daha iyi olacaktır. Ancak CX300 de beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Gerçek müzik ve ses istiyorsanız Sennheiser CX300-CX400-CX500 tam size göre. Bütçenize uygun olan hangisiyse onu alın derim. Gerisini düşünmeyin alın takın ve müziğin keyfine varın. Senheiser

Alıntıları Göster
    PortaPro ile rahatlıkla müzik dinleyebilirsin. 60 omh'luk bir kulaklık olması pek sorun yaratmaz ve hatta kalite hissi açısından daha tatminkar bir ses elde ettiğini göreceksin. İlleki kanal tipi kulaklık alacam dersen AKG K324P tavsiye ederim. Cx300'den çok daha iyi, cx500'den daha uygun fiyatlı. O da pişman olmayacağın bir tercih olur. Am yinede Koss tavsiye ediyorum, gerçekten sağladığı fiyat/performans oranını başka kulaklıklarda yakalaman çok zor. Taşınabilirlik sorunsa PortaPro yerine KSC75 al. KSC75'i gerektiğinde evde kullanabileceğin gibi, yanında da taşıyabilirsin. Yine de karar senin, aldığın kulaklık mutlu olman dileğiyle...

• quote:

PortaPro ile rahatlıkla müzik dinleyebilirsin. 60 omh'luk bir kulaklık olması pek sorun yaratmaz ve hatta kalite hissi açısından daha tatminkar bir ses elde ettiğini göreceksin. İlleki kanal tipi kulaklık alacam dersen AKG K324P tavsiye ederim. Cx300'den çok daha iyi, cx500'den daha uygun fiyatlı. O da pişman olmayacağın bir tercih olur. Am yinede Koss tavsiye ediyorum, gerçekten sağladığı fiyat/performans oranını başka kulaklıklarda yakalaman çok zor. Taşınabilirlik sorunsa PortaPro yerine KSC75 al. KSC75'i gerektiğinde evde kullanabileceğin gibi, yanında da taşıyabilirsin. Yine de karar senin, aldığın kulaklık mutlu olman dileğiyle...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.PortaPro earcup değil sanırım.Ses yalıtımı açısından durumu nedir?

• quote:

Teşekkürler.PortaPro earcup değil sanırım.Ses yalıtımı açısından durumu nedir?

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_27656837/mpage_1/key_//tm.htm#27763028 burda bazı kulaklıkları araştırdım ama hiçbirisini kullanmadım. Belki yararlı olur. İkincisi 60 ohm kulaklığı tabii ki mobil cihazlarla kullanabilirsin ancak eğer kullandığın cihaz yetersizse ses düzeyini yeterli seviyeye çıkaramazsınız. Yani ohm direnç değerini verir ve daha fazla takat ister. Ben böyle yorumluyorum.

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_27656837/mpage_1/key_//tm.htm#27763028 burda bazı kulaklıkları araştırdım ama hiçbirisini kullanmadım. Belki yararlı olur. İkincisi 60 ohm kulaklığı tabii ki mobil cihazlarla kullanabilirsin ancak eğer kullandığın cihaz yetersizse ses düzeyini yeterli seviyeye çıkaramazsınız. Yani ohm direnç değerini verir ve daha fazla takat ister. Ben böyle yorumluyorum.

Alıntıları Göster
    iPod yeterli olabilir kanısındayım.Yanlış mıyım?

• quote:

iPod yeterli olabilir kanısındayım.Yanlış mıyım?

Alıntıları Göster
    muhtemelen...
  • quote:

muhtemelen...

Alıntıları Göster
    Teşekkür ettim.
  • quote:

Teşekkür ettim.

Alıntıları Göster
    dostum cx300 den cx500 e geçmiş biri olarak söylüyorum.maddi sıkıntın yoksa cx500 almanı öneririm.Müzik dinlerken keyif almak senin için ayrıcalıksa tabi.pişman etmez kesinlikle çok sağlam kulaklık 6 ay oldu geçeli cx300 bi kenarda duruyor öylesine.

• quote:

Teşekkür ettim.

Alıntıları Göster
    dostum cx300 den cx500 e geçmiş biri olarak söylüyorum maddi sıkıntın yoksa cx500 almanı öneririyorum.müzik dinlemek senin için bi ayrıcalıksa tabi.pişman olmazsın kesinlikle.geçeli 6 ay oldu cx300 bi kenarda duruyor öylesine

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.