Arkadaşlar bu 2 kulaklıgı kullanan veya ikisinden birini kullanan arkadaslar varsa detaylı bilgiye sahip olan kişiiler yorumlarını ilertirse sevinirim
incelediğim kadarıyla cx300s modeli , cx300 den sonra üretilen yeni nesil sennheiser ne gibi iyileştirmeler var bilmiyorum sadece mikrofon eklenmiş s modeline ses seviyesi olarak db si sony den daha yüksek fakat baas olarak sony nin xb50ap serisi extre bass lı model oldugu için sanırım daha doyurucu basslara sahip sony model de daha düşük db mevcut aralarında 10db fark var sanırım sony 106 civarı sennheiser 116 idi yanlıs hatırlamıyorsam sony daha düşük ses de daha yüksek bass ile sanırım eksileri artıları birde boyut olarak sennheiser e göre daha kaba kulak içi peti mesafesi kadar büyüklük farkı var
kücüklük ve ses yüksekliği olarak gönlüm sennheiser den yana
fakat bassların kulagımı doyurmayacagı gerçeği ve aralarındaki 150 tl lik fiyat farkı biraz geri attırıyor beni sony 200 tl senheiser 350 tl en uygun sitelerdeki siyah renk modeli bu fiyatta sizce hangi modelde karar kılmalıyım daha çok müzik ve canlı yayınlarda kullanmayı tercih edecem bir ürün olacak elimde steelseries arctis 5 2019 edition mevcut bu modeli hem dısarıda kullanamadıgım için hemde modelin ses yüksekliğinden memnun olmadıgım için pc de pek kullanasım gelmio zaten yayınlarda da kafada kocaman gözüküyor kulak içi tercih etmek istiyorum fakat dediğim gibi en önemlisi kulagımı doyursun istiyorum mesela elimde iphone 8 plus kulaklıgı mevcut sesleri fena deil yani bu steelseries den daha iyi :D en azından en yüksek sesde dinleyemiyorum kısıyorum steelde kulak doymuyor yani bilmiyorum onun için bu 2 model bu tarz sorun yasamadan en iyi f/p ürünü tercih etmek istiorum ama kıyaslama vs bulamadım youtube de felan