Şimdi Ara

Sennheiser CX300S vs Sony MDR XB50AP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 kulaklıgı kullanan veya ikisinden birini kullanan arkadaslar varsa detaylı bilgiye sahip olan kişiiler yorumlarını ilertirse sevinirim

incelediğim kadarıyla cx300s modeli , cx300 den sonra üretilen yeni nesil sennheiser ne gibi iyileştirmeler var bilmiyorum sadece mikrofon eklenmiş s modeline
    ses seviyesi olarak db si sony den daha yüksek fakat baas olarak sony nin xb50ap serisi extre bass lı model oldugu için sanırım daha doyurucu basslara sahip
    sony model de daha düşük db mevcut aralarında 10db fark var sanırım sony 106 civarı sennheiser 116 idi yanlıs hatırlamıyorsam
    sony daha düşük ses de daha yüksek bass ile sanırım eksileri artıları birde boyut olarak sennheiser e göre daha kaba kulak içi peti mesafesi kadar büyüklük farkı var

kücüklük ve ses yüksekliği olarak gönlüm sennheiser den yana

fakat bassların kulagımı doyurmayacagı gerçeği ve aralarındaki 150 tl lik fiyat farkı biraz geri attırıyor beni
    sony 200 tl
    senheiser 350 tl
    en uygun sitelerdeki siyah renk modeli bu fiyatta
    sizce hangi modelde karar kılmalıyım
    daha çok müzik ve canlı yayınlarda kullanmayı tercih edecem bir ürün olacak
    elimde steelseries arctis 5 2019 edition mevcut bu modeli hem dısarıda kullanamadıgım için hemde modelin ses yüksekliğinden memnun olmadıgım için pc de pek kullanasım gelmio zaten yayınlarda da kafada kocaman gözüküyor kulak içi tercih etmek istiyorum fakat dediğim gibi en önemlisi kulagımı doyursun istiyorum
    mesela elimde iphone 8 plus kulaklıgı mevcut sesleri fena deil yani bu steelseries den daha iyi :D en azından en yüksek sesde dinleyemiyorum kısıyorum steelde kulak doymuyor yani bilmiyorum onun için bu 2 model bu tarz sorun yasamadan en iyi f/p ürünü tercih etmek istiorum ama kıyaslama vs bulamadım youtube de felan

yorumlarınız degerlidir bekliyorum iyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sennheiser ie800
    2 yıl önce açıldı
    Sony MDR.XB450AP Sıfır 80TL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.