sennheiser cx500-bose in ear-sony mdr ex90lp arkadaşlar bu üç kulaklıktan birini almayı düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum sizce hangisini tercih etmeliyim? cx500: 185tl bose in ear: 200tl sony mdr ex90lp: 180tl
Bose IEM eger hepsiburadaki modelse tavsiye etmiyorum. Triport modeli o. Ses olarak kotu oldugunu soyluyolar incelemelerde. Suan V3 modelini arastiriyorum. Sesin daha duzgun oldugunu okudum. Sanirim onu alicam ben. Sony hakkinda bilgim yok birsey diyemicem. Cx500 dersek de yorumlari cokiyi olan bir kulaklik. Alinabilir bence
evet hepsiburadaki model. v3 bose'un bir modeli mi? ben googledan arattım ama bişey çıkmadı. cx500 hakkında yapılan yorumların çoğu olumlu ama cx300den çokda fazla farkı yok diyenler de var ve açıkçası o kadar para vereceğim kötü bir sürprizle de karşılaşmak istemiyorum. sennheiserın cx95 modeli de olabilir ama hiç bi bilgim yok ve bu konuda forumdaki arkadaşlardan yardım bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: s.sali.06
evet hepsiburadaki model. v3 bose'un bir modeli mi? ben googledan arattım ama bişey çıkmadı. cx500 hakkında yapılan yorumların çoğu olumlu ama cx300den çokda fazla farkı yok diyenler de var ve açıkçası o kadar para vereceğim kötü bir sürprizle de karşılaşmak istemiyorum. sennheiserın cx95 modeli de olabilir ama hiç bi bilgim yok ve bu konuda forumdaki arkadaşlardan yardım bekliyorum
Modeller yazmiyor iste hicbir sitede. IEM olarak geciyo. V3 en son cikan modeliymis. Benimde cok fazla bi bilgim yok. CX95i hic arastirmadim. Onu da bilmiyorum. Ama Sennheiser'da kotu bi suprizle karsilasmaniz zor ;)
sennheiserin mx200 ve px100 modelleri ben de var ve bunlardan memnunum ama ilk defa bi kulaklığa bu kadar para vereceğim ve insan ister istemez kuşkulanıyor. aslında benim istediğim izolasyondan ziyade kalite ama dışarı da fazla ses vermesini istemiyorum bilmiyorum işim baya zor gibi
PX100 disari ses vermese keske :)
dışarı verdiği ses makul olçülerde olsa yine yeter çok fazla ses veriyo dışarı. şimdi sahibinden sitesinde cx500lere bakıyorum istanbuldan bi kişi metan amblemli kulaklıklar satıyo ve cx500 110 lira şimdi mesaj çekeceğim bu kulaklıkları nasıl temin ettiğiyle ilgili falan eğer uyarsa burdan alabilirim
bu kadar para vereceksen sennheiser IE serilerini neden düşünmüyorsun anlamadım hem bass lar güçlü hem iem hem izolasyon var
çünkü kulaklıığı türkiyeden taksitle almayı düşünüyorum
bu forumu seviorm ya =)) aradığım herşey burada 2 gundur bende bakıyorum sennheisermi bosemi karar veremedim her ikiside dunyaca unlu markalar fakat bose sanki daha iyi gibime geliyor denemiş arkadaşlar varsa banada bilgi verebilirmi teşekkürler...
yada farklı bir kulaklık tawsiyeside olabilir...
ben bose hakkında pek iyi yorum bulamadım ve cx 500 game aldım memnunum da. kulaklık alacaksan kesinlikle media marktan al. fiyat konusunda da hizmet konusunda da çok iyiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme